Първоначално изпратено от Минaващ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продукти, които ще се търсят
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнениезабравих да спомена още един вид продукти, които според мен ще се търсят, особено сред еко и био ориентираните ... Био продуктите и био органичната козметика набират скорост и това е една потенциална ниша, която тепърва ще се разраства у нас...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Минaващ Разгледай мнениеАбсолютно. Към таблетите мога само да добавя и новите буквари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнениенай-базисните: храна, вода, алкохол, цигари, кафе, продукти за бита...
след туй: смартфони, таблети, и др. техно играчки
колкото е по-богат човека, толкова повече и потребностите се увеличават...
Коментар
-
най-базисните: храна, вода, алкохол, цигари, кафе, продукти за бита...
след туй: смартфони, таблети, и др. техно играчки
колкото е по-богат човека, толкова повече и потребностите се увеличават...
Пирамиде, ти може да не пиеш и пушиш, но има един немалък процент, който си консумира стабилно, така че ти не си представителна извадка
Коментар
-
Първоначално изпратено от carbonoid Разгледай мнениеАбе Пирамиде, Нищо нема да се търсе, докато не мине кризата.Заеби тая надежда.
За тези неща ми беше думата - тези, които ще започнат да издърпват икономиката от дъното, рано или късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнениеХрана, вода, цигари и огнена вода ) Българина може да няма пари за друго, но за алкохол и цигари ще намери винаги
И не, защото нямам - виж условието по-горе - а, защото ме отвращават като явление.
Надявам се, не съм единствен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеВеднага ти давам безспорен верен отговор... Като приемам, че продукт=услуга!
Това е хапването, водицата, алкохола, платената любов, хазарта и енергията.
Иначе аз съм си нудист... Не ми пречи да се разхождам по пищов... На другите им пречи.. За туй дрешките не ги слагам, като задължителни...Айде може би само зимата...
Коментар
-
Веднага ти давам безспорен верен отговор... Като приемам, че продукт=услуга!
Това е хапването, водицата, алкохола, платената любов, хазарта и енергията.
Иначе аз съм си нудист... Не ми пречи да се разхождам по пищов... На другите им пречи.. За туй дрешките не ги слагам, като задължителни...Айде може би само зимата...Last edited by Мажоритаря; 09.09.2011, 18:40.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар