IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продукти, които ще се търсят

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Минaващ Разгледай мнение
    Абсолютно. Към таблетите мога само да добавя и новите буквари
    Оо, вече и цветни ли има!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнение
      забравих да спомена още един вид продукти, които според мен ще се търсят, особено сред еко и био ориентираните ... Био продуктите и био органичната козметика набират скорост и това е една потенциална ниша, която тепърва ще се разраства у нас...
      + 1 ... Абсолютно верно, това е неразработен бизнес, който има голям потенциал, както се казва, има леб в него

Коментар

• Първоначално изпратено от Минaващ Разгледай мнение
        + 1

Коментар

• Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнение
          най-базисните: храна, вода, алкохол, цигари, кафе, продукти за бита...
          след туй: смартфони, таблети, и др. техно играчки
          колкото е по-богат човека, толкова повече и потребностите се увеличават...

Коментар

• забравих да спомена още един вид продукти, които според мен ще се търсят, особено сред еко и био ориентираните ... Био продуктите и био органичната козметика набират скорост и това е една потенциална ниша, която тепърва ще се разраства у нас...

Коментар

• най-базисните: храна, вода, алкохол, цигари, кафе, продукти за бита...
              след туй: смартфони, таблети, и др. техно играчки
              колкото е по-богат човека, толкова повече и потребностите се увеличават...

Пирамиде, ти може да не пиеш и пушиш, но има един немалък процент, който си консумира стабилно, така че ти не си представителна извадка

Коментар

• май си зависи не само от нуждите, но и от интересите на хората... и от възможностите им.

Коментар

• Първоначално изпратено от carbonoid Разгледай мнение
                  Абе Пирамиде, Нищо нема да се търсе, докато не мине кризата.Заеби тая надежда.
                  - Защо е това униние? Криза-не криза, но, още сме живи и, доде живеем, ще потребяваме едно, друго, трето...
                  За тези неща ми беше думата - тези, които ще започнат да издърпват икономиката от дъното, рано или късно.

Коментар

• Абе Пирамиде, Нищо нема да се търсе, докато не мине кризата.Заеби тая надежда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнение
                      Храна, вода, цигари и огнена вода ) Българина може да няма пари за друго, но за алкохол и цигари ще намери винаги
                      Следователно, аз не съм българин, така ли? Защото, и когато всичко ми е наред, и се къпя в пари, пукнат грош не давам за смърдилки и пукница.
                      И не, защото нямам - виж условието по-горе - а, защото ме отвращават като явление.
                      Надявам се, не съм единствен.

Коментар

• Храна, вода, цигари и огнена вода ) Българина може да няма пари за друго, но за алкохол и цигари ще намери винаги

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                          Веднага ти давам безспорен верен отговор... Като приемам, че продукт=услуга!

Това е хапването, водицата, алкохола, платената любов, хазарта и енергията.

Иначе аз съм си нудист... Не ми пречи да се разхождам по пищов... На другите им пречи.. За туй дрешките не ги слагам, като задължителни...Айде може би само зимата...
                          Да де, ама какво мисллят от служба КОС ?

Коментар

• Веднага ти давам безспорен верен отговор... Като приемам, че продукт=услуга!

Това е хапването, водицата, алкохола, платената любов, хазарта и енергията.

Иначе аз съм си нудист... Не ми пречи да се разхождам по пищов... На другите им пречи.. За туй дрешките не ги слагам, като задължителни...Айде може би само зимата...
                            Last edited by Мажоритаря; 09.09.2011, 18:40.
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Ами нея, Импи, ще я ръшкаме на вторичния пазар, к'во толкова?

Коментар

• Плюскане и вода.

И земя, ама нея вече не я произвеждат.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X