IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся инвеститор или съдружие.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ок, аз ще го кажа така - ако не можеш публично да защитиш идеите си, защо да се търси личен контакт
    беше опит само за съвет, какво съм казала аз- в някакъв си сайт, не е толкова важно, важно е дали съм права
    Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Мацката е красива, но какво е посланието ти ...с този образ към посетителите на началната страница на сайта ти...за запознанства?

Прегледах набързо условията за ползване и какво предлагате...
      Един въпрос - колебая се, въпреки ника дали не стои жена зад него , просто мисленето и подхода са не просто емоционални, а дори в повече...
      и нещо дребно, не е заяждане, напротив - не прави добро впечатление наличието на правописни и граматически грешки в заглавна страница...иначе всички си правим, къде от бързане, къде от друго

Мисля, че първо трябва да обърнеш внимание на потребителите си и малко по-късно да търсиш инвеститор
      Ще го кажа така,ако имате желание да инвестирате, инвестира се във това което се вижда и разбира от написаното на начална страница. За повече подробности тук не е мястото.

Коментар

• Мацката е красива, но какво е посланието ти ...с този образ към посетителите на началната страница на сайта ти...за запознанства?

Прегледах набързо условията за ползване и какво предлагате...
        Един въпрос - колебая се, въпреки ника дали не стои жена зад него , просто мисленето и подхода са не просто емоционални, а дори в повече...
        и нещо дребно, не е заяждане, напротив - не прави добро впечатление наличието на правописни и граматически грешки в заглавна страница...иначе всички си правим, къде от бързане, къде от друго

Мисля, че първо трябва да обърнеш внимание на потребителите си и малко по-късно да търсиш инвеститор
        Last edited by съни(тя); 02.07.2011, 17:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          -Да не те натъжавам, но, аз също съм търсещ - просто, реших да ти помогна, като те насоча - сблъсквал съм се с това. Стискам ти палци, момко!
          Знам аз вчера , понеже съм от вчера във тоя сайт, и не знаех къде и как се пускат теми тук. та си пуснах във твоята тема , не е нарочно да знаеш .

Коментар

• -Да не те натъжавам, но, аз също съм търсещ - просто, реших да ти помогна, като те насоча - сблъсквал съм се с това. Стискам ти палци, момко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
              Здравей ако си погледнал сайта и си прочел внимателно правилата на сайта. Щеше да разбереш че е много по различен от другите сайтове. смисъл няма такъв сайт не във България въобще няма. И никой няма сметка да го копира , по принцип сайтовете държат на много потребители , но не ги подбират за тях е важно да ги има потребителите. Във тоя сайт се държи на друго , нещо което липсва във другите сайтове, и те нямат сметка да го копират .
              Да търся съдружие или инвеститор, който да вложи във реклама . Навлизаме във подробности , а те ,не са за тук. Ако имаш интерес можем да го обсъдим но не тук.

Коментар

• Ами, ето-на единия въпрос започна да отговаряш. Обаче...
                Ти търсиш инвеситор или съдружие относно реклама, нали?

Е, рекламата продава. Обаче, мнозина рекламират. Не е ли, просто, поредното нанасяне на някого в пазарна ниша, доминирана от други сили и субекти? Знам, не е възможно всички да основават свои ниши и кланове, но, това определено охлажда ентусиазма на парите. Особено, както сме сега, все още в криза, след наскоро преживени няколко балона: Защо, ако нещата са застрашени по рождение от аналози, конкуренти и т.н. и, ако се абстрахира инвеститорът от твоя личен интерес това да се развие, той да ПОЖЕЛАЕ да вложи едни пари? Каква ценност представлява твоят продукт за пазара като цяло, а не индивидуално за теб?
                - Опитва се да насоча разговора в конструктивна насока, просто

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Всеки потенциален инвеститор би задал - първо на себе си, а, после и на теб - следните въпроси:
                  1. А, с какво този проект е по-различен от осъществените от други?
                  2.Какво ни дава като /допълнителни/ възможности?
                  3.Защо да се ангажирам, в крайна сметка?
                  Има и други въпроси но, ако, за начало, отговориш на тези, шансовете ти нарастват значително.
                  Желая ти успех!
                  Здравей ако си погледнал сайта и си прочел внимателно правилата на сайта. Щеше да разбереш че е много по различен от другите сайтове. смисъл няма такъв сайт не във България въобще няма. И никой няма сметка да го копира , по принцип сайтовете държат на много потребители , но не ги подбират за тях е важно да ги има потребителите. Във тоя сайт се държи на друго , нещо което липсва във другите сайтове, и те нямат сметка да го копират .

Коментар

• Всеки потенциален инвеститор би задал - първо на себе си, а, после и на теб - следните въпроси:
                    1. А, с какво този проект е по-различен от осъществените от други?
                    2.Какво ни дава като /допълнителни/ възможности?
                    3.Защо да се ангажирам, в крайна сметка?
                    Има и други въпроси но, ако, за начало, отговориш на тези, шансовете ти нарастват значително.
                    Желая ти успех!

Коментар

• Tърся инвеститор или съдружие.

Tърся инвеститор или съдружие .Относно рекламата на нов сайт , За сайта
                      http://serious-dating.ovo.bg За връзка със мен на Email reltih_1970@abv.bg
                      Last edited by Kръстев; 02.07.2011, 15:49.
                    Working...
                    X