IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся инвеститор или съдружие.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
    Tърся инвеститор или съдружие .Относно рекламата на нов сайт , За сайта
    http://serious-dating.ovo.bg За връзка със мен на Email reltih_1970@abv.bg
    Всяка стока,дори на на виртуалния сексуален диспечер,може да попадне под ударите на закона.Ако добавите раздел за безопасност, които да се изчита при регистрация,да има клип ,показващ правилен и неправилен монтаж на предпазни средства
    .И кратка форма на легализиращи документи.Като тези например-XxxxxxxxX-( формата видима след заплащане на авторско право,според таблицата за легални жанровете }
    PDF,19k http://www.loveologyuniversity.com/D...ent_Form.html#
    Last edited by Minavast; 04.07.2011, 00:13.

Коментар

• Аз не виждам нищо ново, различно, от подобни сайтове, който вече имат популярност и значителна бройка потребители.
      Интересни намерения относно подържането на "качеството" на потребителите на бъдещият саит, но на практика как ще става подбора и поддържането на сериозни потребители?
      Не става ясно.
      Пък и май е невъзможно.
      Ти докато разбереш че даден потребител е некоректен то той вече ще да е "разочаровал" доста твой клиенти, който едва ли ще се върнат отново.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
        За Черкезов не го знам защо е тук.
        Но това със инвеститорите, да ти кажа въобще не го вярвам. Ако искаш измисли и машина за правене на пари , И пак няма никой да инвестира във теб ако си неизвестна личност. Аз така виждам нещата.
        Това, последното, вярно си го схванал. Затова, почвай да се популяризираш

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          -Обяснявам на всички, които още не са разбрали:
          Черкезов е тук, колкото да си чеше езика. Никаква отговорност не поема. Основното е, да се изязява пък там, че бил излъгал - чудо голямо - намери ли се някой да вярва-ОК, не се ли намери - пуска постове като по-предния.
          За Черкезов не го знам защо е тук.
          Но това със инвеститорите, да ти кажа въобще не го вярвам. Ако искаш измисли и машина за правене на пари , И пак няма никой да инвестира във теб ако си неизвестна личност. Аз така виждам нещата.

Коментар

• -Обяснявам на всички, които още не са разбрали:
            Черкезов е тук, колкото да си чеше езика. Никаква отговорност не поема. Основното е, да се изязява пък там, че бил излъгал - чудо голямо - намери ли се някой да вярва-ОК, не се ли намери - пуска постове като по-предния.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Кръстев, за тази работа се заплаща, консултанската, за това не му свърших работа и на Пирамидата. Няма безплатни обяди!
              Лъжеш, мамуно проклета! До такъв разговор с тебе изобщо не сме стигали - пускаш партенките, и после оставяш нещата да си висят във въздуха - веднага, щом усетиш, че другата страна не е лапни-шаран и, че се изисква ангажимент, а не просто плямпане. Имам чувството, че и никакъв доктор не си, ами някакъв маниак-плямпатор /да ме прощават качествените такива/

Коментар

• Кръстев, за тази работа се заплаща, консултанската, за това не му свърших работа и на Пирамидата. Няма безплатни обяди!
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Пак ли ти бе, Дохтуре? Недей го лъга човека, въздух под налягане има само при тебе
                  Точно за това не съм мислил, понеже много не вярвам че ще срещна инвеститор . И това са допълнителни уговорки, смисъл ако някой има интерес , ще го до уточним .При интерес от някой заинтересован , тук- reltih_1970@abv.bg

Коментар

• Пак ли ти бе, Дохтуре? Недей го лъга човека, въздух под налягане има само при тебе

Коментар

• Кръстев, прекрасна бизнес идея! Каква инвестиция търсиш като размер?

Д-р Черкезов
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Butch Разгледай мнение
                        Този т.нар сайт нали е някаква шега?
                        Или тепърва автора на сайта е разбрал за дейтинг сайтовете?
                        Нее, просто за какво пиша, този сайт е трогателно наивен с нелепите си детски фантазии и правила

Като за начало поне един домейн да беше се насилил да си купи автора? Че така съвсем смешно и несериозно...
                        1.Не е нужно сайта да се хареса на всички.
                        2. Разкажи нещо за дейтинг сайтовете, светни ни.
                        3. Какво общо има , това което казваш със темата ми.

Коментар

• Този т.нар сайт нали е някаква шега?
                          Или тепърва автора на сайта е разбрал за дейтинг сайтовете?
                          Нее, просто за какво пиша, този сайт е трогателно наивен с нелепите си детски фантазии и правила

Като за начало поне един домейн да беше се насилил да си купи автора? Че така съвсем смешно и несериозно...

Коментар

Нали няма да се засегнеш, Кръстев, и ако аз кажа нещо?
                            - Виждал съм мно-о-ого различни сайтове...
                            Не няма , направо ме разсмя.

Коментар

• Нали няма да се засегнеш, Кръстев, и ако аз кажа нещо?
                              - Виждал съм мно-о-ого различни сайтове...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Ок, аз ще го кажа така - ако не можеш публично да защитиш идеите си, защо да се търси личен контакт
                                беше опит само за съвет, какво съм казала аз- в някакъв си сайт, не е толкова важно, важно е дали съм права
                                Успех!
                                Извинявай ако съм те засегнал, но сайта сам говори за себе си. др. са подробности.

Коментар

Working...
                                X