Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся инвеститор за амбициозен IT проект
Collapse
X
-
Смея да твърдя, че планът на Пинокио си е чиста проба IT - информационно технологичен:
- Значи, лисицата му показва, къде да копае и да засади паричките - това е информацията - и после, отива и прибира печалбата /доде Пинокио дреме/, което е Технологията. Имаме и инвестиция /тази на Пинокио/ и печалба, която някой /познай, кой/ реализира.
Коментар
-
Моля в темата да се пише само по темата.
Благодаря
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОще в "Пинокио" беше предложен страхотен инвестиционен план:
-заравяш едни жълтици в полеето на глупаците, поливаш ги и чакаш да поникне паричково дърво.
не е ли страхотно?
А вие тук, IT проекти ще ми развивате.
Ама-ха !
Коментар
-
Това ми звучи много интерсно
Това ми звучи много интерсно и аз се интересувам от подобни неща
а и се занимавам с IT почти 20 години 10 от които преофесионално
мога да ви помогна за СЕО на проекта
срещу малко пари или някакво бартерче примерно
в коя сфера е проекта
какви инвестиции се търсят
всъщност вие съмишленици ли търсите или спонсор
ако искаш пиши ми един ред на Л.С.advokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИзпратете ми презентация, и може да помогна.
Помага Господ, а?
- Много си ми готин, да ге.
Коментар
-
Мерси за сайта!
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеПробвай по-добре тук : http://www.bban.eu/
Успехи !
Коментар
-
ИТ проект
Здравейте,
Размерът на търсената инвестиция е около 100 000лв и да, не е добре да търсим заинтересовани в ИТ средите
Ние сме изключително сериозни и подхождаме много професионално, затова бихме презентирали проекта си и нас самите на реална среща със заинтересовани хора, които имат реалната възможност и желание да инвестират в честен бизнес, със силна възвръщаемост и след това печалба, насочен главно към американския пазар.Last edited by martin_asenov; 23.03.2011, 12:15.
Коментар
-
Кой говори за теб точно бе пич? Казвам му по принцип да внимава.
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНикола, аз съм в земеделието, за какви кражби намекваш като не ме познаваш!!!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Здравей,
Един добронамерен съвет. Давай информация на заинтересованите инвеститори само след лична среща. Просто в IT средите много лесно някой може да ви открадне идеята. Нямаше да бъде лошо и да споменете за размера на финансирането, което търсите.
Поздрави и успех в начинанието.
Първоначално изпратено от martin_asenov Разгледай мнениеЗдравейте,
Екип от специалисти с нестандартна и изключително интересна идея за Facebook апликация-игра търсят инвеститор за осъществяване на проекта и впоследствие създаване на други Facebook апликации. Направили сме много подробна документация, към която:- Подробно описание на продукта
- Подробен бизнес модел + алтернативен бизнес модел, които показват бързата възвръщаемост на инвестицията
- SWOT анализ
- Подробен анализ на бизнес средата във Facebook
- Estimation за работата, която предстои
- Подробен план за разходите по създаването на продукта
Също така имаме направено демо и известен прогрес по проекта, като с документите, описани горе, имаме пълен пакет, който да представим пред инвеститор.
При интерес от страна на заинтересовани инвеститори или техни посредници, моля, пишете на martin.asenov@mail.bg за допълнителна информация.
Благодаря предварително!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Пробвай по-добре тук : http://www.bban.eu/
Успехи !Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Търся инвеститор за амбициозен IT проект
Здравейте,
Екип от специалисти с нестандартна и изключително интересна идея за Facebook апликация-игра търсят инвеститор за осъществяване на проекта и впоследствие създаване на други Facebook апликации. Направили сме много подробна документация, към която:- Подробно описание на продукта
- Подробен бизнес модел + алтернативен бизнес модел, които показват бързата възвръщаемост на инвестицията
- SWOT анализ
- Подробен анализ на бизнес средата във Facebook
- Estimation за работата, която предстои
- Подробен план за разходите по създаването на продукта
Също така имаме направено демо и известен прогрес по проекта, като с документите, описани горе, имаме пълен пакет, който да представим пред инвеститор.
При интерес от страна на заинтересовани инвеститори или техни посредници, моля, пишете на martin.asenov@mail.bg за допълнителна информация.
Благодаря предварително!Last edited by martin_asenov; 22.03.2011, 22:45.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар