IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор за амбициозен IT проект

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Никола, аз съм в земеделието, за какви кражби намекваш като не ме познаваш!!!
    Ами като си в земеделието какво ще помагаш за финансирането на ИТ проект?

Коментар

• Смея да твърдя, че планът на Пинокио си е чиста проба IT - информационно технологичен:
      - Значи, лисицата му показва, къде да копае и да засади паричките - това е информацията - и после, отива и прибира печалбата /доде Пинокио дреме/, което е Технологията. Имаме и инвестиция /тази на Пинокио/ и печалба, която някой /познай, кой / реализира.

Коментар

• Моля в темата да се пише само по темата.

Благодаря

Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Още в "Пинокио" беше предложен страхотен инвестиционен план:
        -заравяш едни жълтици в полеето на глупаците, поливаш ги и чакаш да поникне паричково дърво.
        не е ли страхотно?
        А вие тук, IT проекти ще ми развивате.
        Ама-ха !

Коментар

• Още в "Пинокио" беше предложен страхотен инвестиционен план:
          -заравяш едни жълтици в полеето на глупаците, поливаш ги и чакаш да поникне паричково дърво.
          не е ли страхотно?
          А вие тук, IT проекти ще ми развивате.
          Ама-ха !

Коментар

• Това ми звучи много интерсно

Това ми звучи много интерсно и аз се интересувам от подобни неща
            а и се занимавам с IT почти 20 години 10 от които преофесионално
            мога да ви помогна за СЕО на проекта
            срещу малко пари или някакво бартерче примерно

в коя сфера е проекта
            какви инвестиции се търсят
            всъщност вие съмишленици ли търсите или спонсор
            ако искаш пиши ми един ред на Л.С.
            advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Изпратете ми презентация, и може да помогна.
              Ave, Dohturus!
              Помага Господ, а?

- Много си ми готин, да ге.

Коментар

• Мерси за сайта!

Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Пробвай по-добре тук : http://www.bban.eu/
                Успехи !

Коментар

• ИТ проект

Здравейте,

Размерът на търсената инвестиция е около 100 000лв и да, не е добре да търсим заинтересовани в ИТ средите

Ние сме изключително сериозни и подхождаме много професионално, затова бихме презентирали проекта си и нас самите на реална среща със заинтересовани хора, които имат реалната възможност и желание да инвестират в честен бизнес, със силна възвръщаемост и след това печалба, насочен главно към американския пазар.
                  Last edited by martin_asenov; 23.03.2011, 12:15.

Коментар

• Прочети внимателно какво пише на тази страница:
                    http://sirma.bg/?Sirma_Young_Spirit_Program

Коментар

• Кой говори за теб точно бе пич? Казвам му по принцип да внимава.
                      Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Никола, аз съм в земеделието, за какви кражби намекваш като не ме познаваш!!!
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Никола, аз съм в земеделието, за какви кражби намекваш като не ме познаваш!!!
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Здравей,

Един добронамерен съвет. Давай информация на заинтересованите инвеститори само след лична среща. Просто в IT средите много лесно някой може да ви открадне идеята. Нямаше да бъде лошо и да споменете за размера на финансирането, което търсите.

Поздрави и успех в начинанието.

Първоначално изпратено от martin_asenov Разгледай мнение
                          Здравейте,

Екип от специалисти с нестандартна и изключително интересна идея за Facebook апликация-игра търсят инвеститор за осъществяване на проекта и впоследствие създаване на други Facebook апликации. Направили сме много подробна документация, към която:
                          • Подробно описание на продукта
                          • Подробен бизнес модел + алтернативен бизнес модел, които показват бързата възвръщаемост на инвестицията
                          • SWOT анализ
                          • Подробен анализ на бизнес средата във Facebook
                          • Estimation за работата, която предстои
                          • Подробен план за разходите по създаването на продукта

Също така имаме направено демо и известен прогрес по проекта, като с документите, описани горе, имаме пълен пакет, който да представим пред инвеститор.

При интерес от страна на заинтересовани инвеститори или техни посредници, моля, пишете на martin.asenov@mail.bg за допълнителна информация.

Благодаря предварително!
                          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Пробвай по-добре тук : http://www.bban.eu/
                            Успехи !
                            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Изпратете ми презентация, и може да помогна.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Търся инвеститор за амбициозен IT проект

Здравейте,

Екип от специалисти с нестандартна и изключително интересна идея за Facebook апликация-игра търсят инвеститор за осъществяване на проекта и впоследствие създаване на други Facebook апликации. Направили сме много подробна документация, към която:
                                • Подробно описание на продукта
                                • Подробен бизнес модел + алтернативен бизнес модел, които показват бързата възвръщаемост на инвестицията
                                • SWOT анализ
                                • Подробен анализ на бизнес средата във Facebook
                                • Estimation за работата, която предстои
                                • Подробен план за разходите по създаването на продукта

Също така имаме направено демо и известен прогрес по проекта, като с документите, описани горе, имаме пълен пакет, който да представим пред инвеститор.

При интерес от страна на заинтересовани инвеститори или техни посредници, моля, пишете на martin.asenov@mail.bg за допълнителна информация.

Благодаря предварително!
                                Last edited by martin_asenov; 22.03.2011, 22:45.
                              Working...
                              X