IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся бизнес за най-новото велико географско откритие, сравнимо с Мачо Пикчо!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още ли има за откриване?! Аз си мислех, че не са останали неоткрити места вече.

Коментар

• Пич , аз поне успях да огранича контингента на изказващите до няколко -тия дето си мисля, че разбират от техника. НО от твоя проблем разбират доста.

Когато намериш работа в бюро по труда , тогава ще намериш и инвеститор във форум.
      Поне го удари на сладки приказки и заяждане , тука това най обичат

Коментар

• Черкезов, малко се притеснявам да ти дам мейла си. Виждам вече някой е намерил вулкана
        Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Уникалното е че е разрязан на две .Както режете ябалка или портокал.
        Отгоре на всичко е откраднал половината. За какво ми е половин вулкан! Ако някой открадне другата половина веднага ставам заподорзрян. Не искам да рискувам. За сега няма да изпращам е-mail.
        Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Гспода,
        Ако някой се интересува от проекта, да ми изпрати на личен имейла си!
        Аз съм консултант по проекта, и пращам снимки!!!

Коментар

• Еееее Бети, турнах възможно най-нежната снимка на сцепена на 2 ябАлка

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            И аз съм му консултант. И на мен прати снимки. И се чудя ябАлка ли е или портокал. Ама разрязано е на 2.
            И аз искам да съм консултант , мен най ме кефи ,че е геограВско откритие - вероятно е гравирано върху гея - не педераса за който се сещаш а върху земята

Коментар

• Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнение
              От 10 г изучавам един вулкан в България ,нямащ аналог в света , който е причинил един от катаклизмите , в северното полу кълбо .Регистриран е нотариално като първо откривател през 2002г .Търся спешно финансиране ,за неговото филмиране ,и експедиция доказваща ,щетите който е нанесъл на флората и фауната ,на северното полу кълбо.И регистрация на едно от чудесата на ПЛАНЕТАТА.Ще му дам правото да го кръсти както той пожелае,.и да бъде записан с неговото име в ВЕЛИКИТЕ ГЕОГРАФСКИ ОТКРИТИЯ .№1 в туристическите маршрути в България .

Района около вулкана е чист от строителство .Може да се изкупят парцелите ,за строителство на хотелска част .

Ще ви дам пример: Както ниагарския водопад е за Канадците и Американците .
              Мачо пикчо за Перуанците .Пирамидите в Египет.
              Не мога да разбера защо разни неграмотници влизат във форума, та пускат и нови теми? Поне двайсетина граматични грешки има за няколко реда. Ако това беше съчинение в моя клас, то "другарката" щеше да му пише двойка за граматиката.

Отново предлагам на администраторите на "Инвестор" да помислят за някакъв режим на пускане на нова тема. Подобни неграмотни безсмислия не са от полза за сайта.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                .Уникалното е че е разрязан на две .Както режете ябалка или портокал.
                С почит
                Черкезов
                И аз съм му консултант. И на мен прати снимки. И се чудя ябАлка ли е или портокал. Ама разрязано е на 2.
                Last edited by Beti; 20.01.2013, 20:38.

Коментар

• Смях се със сълзи ,аз пък търся инвеститор за следния бизнес ,подводни гмуркания в Марианската падина ,20лв за спускане а пък изплуването зависи кой колко ще даде

Коментар

• Гспода,

Ако някой се интересува от проекта, да ми изпрати на личен имейла си!
                    Аз съм консултант по проекта, и пращам снимки!!!

Става въпрос ,за геогравско откритие, нямащо аналог в света .Инвестицията е за строителство на хотелска част .Не може да се опише тук .пращам ви снимки на имейла! .Този Вулкан в минал период при изригването е посипал почти цяла азия с пепел. Ще проследите на картата на черноземните почви която ще ви изпратя и откритието е на моя клиент и е заверено нотариално през 2002 г .Още си няма и име .. който го ко-финансира той ще има право и да го кръсти .Уникалното е че е разрязан на две .Както режете ябалка или портокал.
                    С почит
                    Черкезов
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Все още търсим спешно инвестор за поекта!
                      Най-добрата бизнес възможност на 2013г.!
                      Пич, дай подробности. Никой няма да ти даде пари на сляпо. Не се притеснявай, няма кой да ти открадне интелектуланта собственост. Нали каза, че си го регистрирал нотариално. Вулкан е не е шега работа, как се краде такова нещо. Направи една кратка презентация от две три странички, може и на лични. Възможно е някой да се заинтересува. Лично аз съм умерен скептик, но трябва да съм глупак да не изслушам внимателно "най-добрата бизнес възможност на 2013г."

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        А кво не им харесваш на боИнгите?
                        http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12154
                        С тях ще превозваме въглищата,с които ще поддържаме огъня на вулкана

пп -еееее най-накрая един модератор да се сети да промени подписа на Черкезов -
                        Last edited by skorpio; 19.01.2013, 13:28.
                        Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                        私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                          http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12651
                          аз се включвам по другия проект с брикетите от Ботсуана
                          А кво не им харесваш на боИнгите?
                          http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12154

Коментар

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...BA%D1%87%D1%83

МачУ ПикчУ....
                            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12651
                              аз се включвам по другия проект с брикетите от Ботсуана
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Все още търсим спешно инвестор за поекта!
                                Искате да инвестирате в нов Боинг 747?
                                Защо не?!

Коментар

Working...
                                X