Още ли има за откриване?! Аз си мислех, че не са останали неоткрити места вече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся бизнес за най-новото велико географско откритие, сравнимо с Мачо Пикчо!
Collapse
X
-
Пич , аз поне успях да огранича контингента на изказващите до няколко -тия дето си мисля, че разбират от техника. НО от твоя проблем разбират доста.
Когато намериш работа в бюро по труда , тогава ще намериш и инвеститор във форум.
Поне го удари на сладки приказки и заяждане , тука това най обичат
Коментар
-
Черкезов, малко се притеснявам да ти дам мейла си. Виждам вече някой е намерил вулкана
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеУникалното е че е разрязан на две .Както режете ябалка или портокал.
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеГспода,
Ако някой се интересува от проекта, да ми изпрати на личен имейла си!
Аз съм консултант по проекта, и пращам снимки!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ аз съм му консултант. И на мен прати снимки. И се чудя ябАлка ли е или портокал. Ама разрязано е на 2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеОт 10 г изучавам един вулкан в България ,нямащ аналог в света , който е причинил един от катаклизмите , в северното полу кълбо .Регистриран е нотариално като първо откривател през 2002г .Търся спешно финансиране ,за неговото филмиране ,и експедиция доказваща ,щетите който е нанесъл на флората и фауната ,на северното полу кълбо.И регистрация на едно от чудесата на ПЛАНЕТАТА.Ще му дам правото да го кръсти както той пожелае,.и да бъде записан с неговото име в ВЕЛИКИТЕ ГЕОГРАФСКИ ОТКРИТИЯ .№1 в туристическите маршрути в България .
Района около вулкана е чист от строителство .Може да се изкупят парцелите ,за строителство на хотелска част .
Ще ви дам пример: Както ниагарския водопад е за Канадците и Американците .
Мачо пикчо за Перуанците .Пирамидите в Египет.
Отново предлагам на администраторите на "Инвестор" да помислят за някакъв режим на пускане на нова тема. Подобни неграмотни безсмислия не са от полза за сайта.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение.Уникалното е че е разрязан на две .Както режете ябалка или портокал.
С почит
ЧеркезовLast edited by Beti; 20.01.2013, 20:38.
Коментар
-
Гспода,
Ако някой се интересува от проекта, да ми изпрати на личен имейла си!
Аз съм консултант по проекта, и пращам снимки!!!
Става въпрос ,за геогравско откритие, нямащо аналог в света .Инвестицията е за строителство на хотелска част .Не може да се опише тук .пращам ви снимки на имейла! .Този Вулкан в минал период при изригването е посипал почти цяла азия с пепел. Ще проследите на картата на черноземните почви която ще ви изпратя и откритието е на моя клиент и е заверено нотариално през 2002 г .Още си няма и име .. който го ко-финансира той ще има право и да го кръсти .Уникалното е че е разрязан на две .Както режете ябалка или портокал.
С почит
ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеВсе още търсим спешно инвестор за поекта!
Най-добрата бизнес възможност на 2013г.!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
пп -еееее най-накрая един модератор да се сети да промени подписа на Черкезов -
д-р Терзийски - психиатър Лечение на паничесики атаки.Last edited by skorpio; 19.01.2013, 13:28.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12651
аз се включвам по другия проект с брикетите от Ботсуана
http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12154
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеВсе още търсим спешно инвестор за поекта!
МачУ ПикчУ...."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
аз се включвам по другия проект с брикетите от БотсуанаНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
Коментар