Чси и адв. кантори си трупат каквито им е изгодно такси и приходи и няма сила която да ги озапти Не плащаш 30 лв за GSM – даваш 1000 с лихвите http://novini.dir.bg/news.php?id=10389214
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компании с идиотско поведение
Collapse
X
-
Слава Богу, с мен още, така не са се гъбаркали. Но, какво и остава на една компания, която съзнателно, горделиво подминава моногомилионни обороти и комплекс услуги, от които, знае се, почтено да печели, когато закъса за ...
Не за пари. За разсъдък е закъсала. Оттам до недостига на пари, крачката е само една. Ментелчовци, ако си бяха на мястото, сега нямаше толкова да мислят, ако искаха Рибасом. Щяха да имат и парите, и стратегическото предимство, да контролират моого повече, отколкото /си въобразяват, че/ контролират сега.
ГГЗ, драги ми мобилятори. Г.Г.З.
На български, Гъз Глава Затрива.
- Да ви е честито!
Коментар
-
М-Тел загуби второ дело в Хасково.Телекомът карал хасковлия да плаща с фалшив договорhttp://www.blitz.bg/news/article/128626Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Осъдиха Мтел да плати 50 бона на клиент.Хасковлия искал да смени оператора с друг, отказали му http://www.blitz.bg/news/article/128183Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Вярно, някои от тях, вкарват нововъведения , но, каквото и да правят, имам усещането, го възприеемат някак извън себе си и се самонавиват със заклинания. Няма да е много далеч, когато и конкурентите ще сторят същото. Непонятно, на какво разчитат, да вземат стратегически преимущества, да овладеят контрола над средата и т.н. Тук ще се подпиша в собствената си несъстоятелност: НЕ ГИ РАЗБИРАМ. Аз съм, явно, глупавият. Хубаво, ще увеличат потока данни...и? Ами, нали, поради ограничената покупателна способност и насищането на пазара, цените няма как да са Фактор на успеха? Ще се доангажират? И? Ами, лично аз, очаквам снижаване на, и така ниското внимание към клиента и ръст на недоволните, измамените, с надписани сметки. Ръст на разходите за поддръжка на системите и "изтъняване" на тънките звена като физическа преносна среда, защита на личните данни и, ако щете, консумация на енергия от компютърната част са естествени следствия - с тях какво ще правят? И проблемът е, основно, за потребителите.
Кой го беше казал..."- С такива "приятели" врагове не ти трябват! "
Коментар
-
Преди няколко дни по телевизията мина ето това гледам и не вярвам на ушите си: Хем се приближили до това, което им предлагах на нашите тиквеници, хем са останали светлинни години назад и в страни от него. Предлагах им го октомври 2009-та, още куцукат наоколо...И имат, я, да видим, какво?
САМО В ЕДИН град,
Сложна система за писане,
САМО, ако го видиш , че идва /автобуса/,
САМО преди да се качиш,
И, забележете:
ПО-СКЪПО!?! от обикновения билет.
Наистина, не съм толкова тъп...НО, ТЕ СА.
Можеха да сложат ръка на /почти/ всичко, що се харчи в страната, а, както виждаме, духат супата...
МОБИЛАТОРИ-СМЕШНИЦИ.
Коментар
-
А онзи ден, 07.09, от МТел ми звъни оператор, както следва, ме предупреждава, че ...разговорът се записва и ме пита кога ще си платя сметка от 33 лв, която съм пресрочил /възникнаха ми проблеми, хора сме/ и, ако не съм бил платял навреме, щели да ми изключат телефона. Представете си, жалката картинка: Давам им между 10 и 40 млн. лв на месец, достъп до около 5% от БВП на страната и многомилионен безлихвен кредит - не обръщат внимание и, изведнъж - О, УЖАСъ ! - закъсали за моите 33 лв.
Живи да ги оревеш, завалийките.
А "мениджърът на 2010" , онзи хубавец, А.Шиклгрубе....прощавайте, Майерхофер, идея си няма, как си е осрал компанийката. УчЕно, хентеЛЕГЕнтно -в кенефа лафка, казват, можело да отвори - а, ТАКЪВ резил...
Евалла, батка, машаллаLast edited by Pyramid; 28.12.2011, 00:04.
Коментар
-
ЕК предупреди България за скъпите GSM разговори http://dnes.dir.bg/news/mobilni-komu...ni-krs-9186078
Мобилните ни услуги са под всякаква критика, цените ни са най-високи, операторите лъжат, надписват, и мамят всеки който са прикоткали да сключи договор. И тоя господин от тази комисия КРС Веселин Божков седнал да говори че, видите ли в публикацията на „ЕурАктив” било абсолютни неистини и едва ли не тук цените са ниски. НИКЪДЕ В ЕВРОПА ГО НЯМА ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ И ТЕЗИ ЦЕНИ! Но какво да очакваме от корумпирани и некадърни чиновници, които защитават не гражданите а операторите. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ТУК Е НА ПОЧИТ ИЗМАМАТА И ЛЪЖАТА! И един виц Питали радио "ЕРЕВАН" - Каква е разликата между българските мобилни оператори (в т.ч. и други моноролисти) и СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ?
Радиото отговаря: От инквизицията може и да се оттървеш, но от мобилните оператори и прочие, си заробен за цял живот.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Малко уточнение: Онзи диктатор от 30-те години на 20-ти век поне е бил /по своему/ надарен - рисувал там, оратор бил и т.н., Злодей №1 - докато на този тук господинчо някой му е внушил, че става. Завършил някакво даскало, назначили го да "управлява", и той взел, та си повярвал. Е, ние виждаме резулата но, той-едва ли.
Тъпо, нали?Last edited by Pyramid; 05.08.2011, 19:57.
Коментар
Коментар