Първоначално изпратено от al64ad
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиционно злато и сребро
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от golfclubПървоначално изпратено от all_traderПървоначално изпратено от golfclubАз незнам какво сравнявате, но ми се струва че цените на tavex.bg са доста добри. Спреда е много малък, особено на 100г кюлче и на популярните монети от 1 унция.
Дават ли отстъпки, това-онова! И можем да се организираме форумните магнати да напазарим 2-3 тона!
А, да, и какво значи този текст : Важно! Инвестиционните продукти са с удебелен шрифт!
Коментар
-
Първоначално изпратено от golfclubПървоначално изпратено от all_traderПървоначално изпратено от golfclubАз незнам какво сравнявате, но ми се струва че цените на tavex.bg са доста добри. Спреда е много малък, особено на 100г кюлче и на популярните монети от 1 унция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от golfclubПървоначално изпратено от all_traderПървоначално изпратено от golfclubАз незнам какво сравнявате, но ми се струва че цените на tavex.bg са доста добри. Спреда е много малък, особено на 100г кюлче и на популярните монети от 1 унция.
Дават ли отстъпки, това-онова! И можем да се организираме форумните магнати да напазарим 2-3 тона!
А, да, и какво значи този текст : Важно! Инвестиционните продукти са с удебелен шрифт!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_traderПървоначално изпратено от golfclubАз незнам какво сравнявате, но ми се струва че цените на tavex.bg са доста добри. Спреда е много малък, особено на 100г кюлче и на популярните монети от 1 унция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от golfclubАз незнам какво сравнявате, но ми се струва че цените на tavex.bg са доста добри. Спреда е много малък, особено на 100г кюлче и на популярните монети от 1 унция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от all_traderне виждам от къде може даден инвеститор да направи покупка на злато или сребро. а ако трябва да си носи от чужбина схемата се оскъпява и усложнява неимоверно - така че драги приятели отново сме преебани....
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от al64adПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от al64adПървоначално изпратено от psycoholicХубава идея за сайт и пр., но май цените не са конкурентни...
Сравних с ПИБ!
Явно далаверата не е повсеместна а само по някои парички...
Освен ако не се съберем тумба златари да си поръчаме от КОмерца или Банк ъф Остерайх!
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от JekataВъпроса е кой ще ти ги донесе
Стягай багажа за командировка до Берлин и тръгвай на фитнес да тренираш носене на метали ;-)
Имах предвид за доставката с оглед абсурдното законодателство в тая сфера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al64adПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от al64adПървоначално изпратено от psycoholicХубава идея за сайт и пр., но май цените не са конкурентни...
Сравних с ПИБ!
Освен ако не се съберем тумба златари да си поръчаме от КОмерца или Банк ъф Остерайх!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от al64adПървоначално изпратено от psycoholicХубава идея за сайт и пр., но май цените не са конкурентни...
Сравних с ПИБ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_traderне виждам от къде може даден инвеститор да направи покупка на злато или сребро. а ако трябва да си носи от чужбина схемата се оскъпява и усложнява неимоверно - така че драги приятели отново сме преебани....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар