IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какъв е проблемът? Да не би, например, "Седящият бик" да вдъхва повече доверие?
    А-а-ама сте ми и вие, гугутки!
    Който се води /изобщо в живота/ от поличби, никове и всякакви други символики, вместо от реална информация, познаване на материята и сферата си, сам е възможно най-рисков. Инвеститорът, наистина, е най-рисковата част на нещото, наречено инвестиция.

А ника си, поради нуждата от провакиране на мисълта ви, си го измислих преди 6 години и нямам намерение да го сменям. Който не ме харесва, да не се омъжва за мен, 'баси
    Last edited by Pyramid; 03.07.2011, 13:37.

Коментар

• Към изложените препоръки да добавя, че и никнейма "Pyramid" едва ли съдейства убедително за увеличаване на доверието на инвеститорите

Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков
      Пробвай да си смениш аватара. Снимай се с хубав фотоапарат, с риза, с вратовръзка. Да не се обидиш, ама на сегашния изглеждаш като туко-що изпил парите на предишния инвеститор. Ако пък наистина си грозен ( като мен ), скрий аватара ( като мен ). Дано помогне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
        До Пирамидата:
        Верно няма никакво инфо.
        Ако може и на мен да пратиш една презентация, ако не поверително разбира се на itrade@mail*bg че ми е интерсно,що за чудо е това.Пък кой знае, може и да момогна по някakъв начин
        -А дали си си проверявал пощата наскоро?

Коментар

• Първоначално изпратено от Helekhith Разгледай мнение
          Здравейте, търся инвеститор за нов вид слънчево термодинамична електроцентрала. Централата можете да я видите тук: http://v3.espacenet.com/publicationD..._EP&CC=WO&FT=D
          Патентована е, в момента се разработва вятърната турбина, понеже тя трябва да е хоризонтално разположена, а до този момент подобни не съществуват. Едно е сигурно, КПД-то на тази електроцентрала ще е в пъти по-високо от вятърните.
          За повече информация се свържете с мен
          браточка,ти в бг знаеш ли как се прави бизнес?за кво ти е случаен инвеститор,след като има към 100% сигурност,че хем него ще набуташ,хем себе си?
          начина за бизнес в бг е съвсем друг.... първо-не ти трябва да доказваш КПД на централата си.трябва ти бизнес план как да можеш да откраднеш повече пари от държавата,без да се разбира това.... и после се свързваш с хора като бат "брокери" на бат бойко и дянков,които ще представят идеята ти и ако ББ и дянков решат,че бизнес плана ти е добър,ще те препратят към "бизнес инвеститорите" на това правителство.... повечето са същите и като предишното ...демек разликата между ББ и станишев е само на думи.......
          после "днешните енергийни бизнесмени" ще екзекутират плана ти и дори за теб ще остане някоя друга троха
          къде си тръгнал в бгтовицата да правиш енергийно ефективен проект без "наще ора" ?шанса ти за успех клони към 0%
          задължително ще бъдеш "спънат" някъде по пътя...

Коментар

• До Пирамидата:
            Верно няма никакво инфо.
            Ако може и на мен да пратиш една презентация, ако не поверително разбира се на itrade@mail*bg че ми е интерсно,що за чудо е това.Пък кой знае, може и да момогна по някakъв начин

Коментар

• Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнение
              Пробвай да си смениш аватара. Снимай се с хубав фотоапарат, с риза, с вратовръзка. Да не се обидиш, ама на сегашния изглеждаш като туко-що изпил парите на предишния инвеститор.
              Ако пък наистина си грозен ( като мен ), скрий аватара ( като мен ). Дано помогне.

П.П. да ме извинява колегата, ама не се сдържах.
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Аз също търся инвеститор. За онова, в подписа ми. Обаче, или нещо не разбирам, или истинските инвеститори са, ама много, кът. Два месеца и нито опит за разговор, да се задават въпроси, да се търси контакт...Нищо.
                Така че...
                - Помогнете бе, хора: какво, според вас, не е наред?
                Пробвай да си смениш аватара. Снимай се с хубав фотоапарат, с риза, с вратовръзка. Да не се обидиш, ама на сегашния изглеждаш като туко-що изпил парите на предишния инвеститор.
                Ако пък наистина си грозен ( като мен ), скрий аватара ( като мен ). Дано помогне.

Аз имам един въпрос относно "ВЕИ"-то. Доколкото разбирам, става въпрос за нещо сравнително просто, лесно за копиране. Евентуално, как мислиш да се защитите ти и инвеститора от китайците.
                На мен китайците са ме крали и съм малко параноичен по тази тема.

Коментар

-Не си и помислям, че се заяждаш. И нещата съм разчел, планирал, степенувал. Искаш ли да видиш презентацията ?
                  - Извинявам се, само, за качеството - с powerpoint се срещам практически от два месеца
                  ами на мен интереса ми е породен от чисто любопитство - не съм аз от хората с куфарчетата, за съжаление
                  инак, ако не е нещо конфиденциално - прати ми файлчето на пощата от акаунта ми.

Коментар

• -Не си и помислям, че се заяждаш. И нещата съм разчел, планирал, степенувал. Искаш ли да видиш презентацията ?
                    - Извинявам се, само, за качеството - с powerpoint се срещам практически от два месеца

Коментар

Аз също търся инвеститор. За онова, в подписа ми. Обаче, или нещо не разбирам, или истинските инвеститори са, ама много, кът. Два месеца и нито опит за разговор, да се задават въпроси, да се търси контакт...Нищо.
                      Така че...
                      помогнете, ама как бе човек?
                      аз лични цъкнах на линка ти още в първите дни след като си го сложи в подписа, ама в линка инфо - йок! а й не съм бизнес-ангел за да имам пълен достъп. презентирай си идеята както трябва, дай пълни данни, дай финансови калкулации, кажи точно каква помощ очакваш - колко пари при какви условия за какъв резултат. ако очакваш някой бизнес-архангел да те намери току така в инвестора и да те финансира на база на това което си представил - ами няма да стане. значи в твоя случай ТИ трябва да се погрижиш да предоставиш инфото максимално ясно и достъпно, не евентуалните "помощници" да те търсят и да питат.
                      иначе успех, най-искрено ти симпатизирам и поста ми в никакъв случай не го приемай за заяждане!

Коментар

• Аз също търся инвеститор. За онова, в подписа ми. Обаче, или нещо не разбирам, или истинските инвеститори са, ама много, кът. Два месеца и нито опит за разговор, да се задават въпроси, да се търси контакт...Нищо.
                        Така че...

Коментар

• Здравейте

Търся инвеститор за рeкламa на сайта. http://serious-dating.ovo.bg
                          Смисъл сайта е нов и му трябва реклама.
                          Ако някой има интерес,впоследствие подробностите ще ги уточним.
                          http://serious-dating.ovo.bg
                          Last edited by Kръстев; 01.07.2011, 20:57.

Коментар

• Re: Търся инвеститор

Първоначално изпратено от Helekhith
                            Здравейте, търся инвеститор за нов вид слънчево термодинамична електроцентрала. Централата можете да я видите тук: http://v3.espacenet.com/publicationD..._EP&CC=WO&FT=D
                            Патентована е, в момента се разработва вятърната турбина, понеже тя трябва да е хоризонтално разположена, а до този момент подобни не съществуват. Едно е сигурно, КПД-то на тази електроцентрала ще е в пъти по-високо от вятърните.
                            6те те финансират, ако има вазмойности за икономия от ма6таба

Коментар

• Re: Търся инвеститор

Първоначално изпратено от Helekhith
                              Освен КПД-то много важна е цената и надежността на инсталацията! Друг рисков момент е, че при нов неизпробван продукт банките са много консервативни при финансирането...

Коментар

• ", понеже тя трябва да е хоризонтално разположена, " -Най близка аналогия е центробежен вентилатор от въздушни топлинни завеси.Поздравления за упоритостта!

Коментар

Working...
                                X