IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам да инвестирам във Ветрогенератори

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Питай дон Мигел де Сервантес, хероят му Легенда е станал

Коментар

• - Какво стана, не намери ли къде славно да си пропилееш парите, колега xyle?
      Още ли искаш контактни данни?

Коментар

• Искам да инвестирам във Ветрогенератори То имаше един испанец, от Ла Манча, 'найш ли от кога инвестира, инвестира, инвестира - станал е пословичен човека. Друг въпрос, ако искаш да се набуташ сам или планираш някой трети да набуташ. Хората ти го казаха, рискът е много висок. А, освен това, възвращаемостта е ниска. Погледни по-долу, ако виждаш, може и да ти светне, къде е истината.

Коментар

• Искам да инвестирам във Ветрогенератори

Първоначално изпратено от xyle Разгледай мнение
          Здравейте
          Искам да инвестирам във Ветрогенератори , но незнам от каде да започна , та дочух че имало някакви фирми , които огранизирали всико като : доставка поставяне и др .... абе с една дума всичко самo дето ти плащаш.

Вапроса ми е дали някой знае такава фирма или каквото и да е ??
          Мерси предварително
          Zdrawei,
          ima edna firma ot Germania kojato naskoro nawleze w balgarskija pazar. Kazwa se juwi Wind. Te prodawat wjatarni generatori na izgodni ceni i organizirat wsichko sami.

http://energia.elmedia.net/bg/2011-7...е_00386.html

i sasto na stranici 14 i 53 na towa spisanie:

http://magazines.elmedia.net/energia...11-7/index.htm

Pojelawam ti uspeh!
          Pozdrawi

Коментар

• Продавам земя със сменен статут за ветрогенератори, от които: 2 MВ са в землището на село Селце, Община Каварна и 1 МВ e в землището на село Могилище, Община Каварна.
            Телефон за контакти 0888/213 752. Без посредник.

Коментар

• Първоначално изпратено от xyle Разгледай мнение
              Хора , казаха ми че европейския съюз отпуксали някакви фондове за ветроенергетиката някаква програма как се казва тази програма ??
              и от как мога да се свържа с тази програма
              Да наистина отпускат средства от европейския съюз,само че трябва да имаш одобрен проект и необходимите средства.И след като реализираш това,чак тогава ще получиш обратно 50% от инвестицията.Въобще не си мисли че ще ги получиш предварително.Между другото има много нюанси които трябва да знаеш.Като например да организираш търг за перките,и доставчика може да ти е само от Европейския съюз с изключение може и от Турция.Иначе ако мислиш като някой псевдо бизнесмени където си купиха ветрогенератори от Германия втора ръка и сега ако пътуваш към морето може да забележиш че някой не се въртят,по простата причина че въздуха тук е с друга плътност и влажност.Може да си ги монтираш до Каварна да речем,НЕК взима по 3 ст. за пренос.

Коментар

• абе xyle,аре кажи честно прочете ли това, което ти даде minavast???щото май не си...

Коментар

• Ветрогенераторите са за големите играчи. Такива като вас, е по добре да инвестират в земеделие на пример.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Re: Търся съдружник

Първоначално изпратено от imotnamoreto
                    Здравейте ,
                    На 43 г.съм ,имам къща за целогодишно живеене с 1 декар двор (необработваем) на 15 км от Бургас.Района е екологично чист.Имам желание да направя мини ферма за отглеждане на щрауси....
                    Това ще трябва да е няква ферма за мини-щрауси! Или ще ходят да пасат наоколо като кози? Може би е по-добре да помислиш за охлюви

Коментар

• Търся съдружник

Здравейте ,
                      На 43 г.съм ,имам къща за целогодишно живеене с 1 декар двор (необработваем) на 15 км от Бургас.Района е екологично чист.Имам желание да направя мини ферма за отглеждане на щрауси,като да работя изцяло това.Изчетох доста материали в нета и смятам ,че е напълно реализируемо.Това,което търся е съдружник за инвестиране в постройките и закупуването на първите екземпляри.По мои изчисления 30000 лева биха стигнали като първоначална инвестиция,като след това част от печалбата ще се реинвестира в развиване на дейността.Имам доста авангардни идеи за доразработване и затваряне на цикъла на бизнеса,което още не се прави в БГ.И най-важното е желанието!!
                      Възвращаемостта е многократна само след 1-2 години работа.За % ще се договорим.
                      Очаквам сериозни предложения от инвеститори на email; blond2003@abv.bg

Коментар

• Кохезионен фонд ти трябва. Гледай в сайта на министерството на икономиката и енергетиката

Коментар

• Хора , казаха ми че европейския съюз отпуксали някакви фондове за ветроенергетиката някаква програма как се казва тази програма ??
                          и от как мога да се свържа с тази програма

Коментар

• Re: Искам да инвестирам във Ветрогенератори

Първоначално изпратено от xyle
                            Здравейте
                            Искам да инвестирам във Ветрогенератори , но незнам от каде да започна , та дочух че имало някакви фирми , които огранизирали всико като : доставка поставяне и др .... абе с една дума всичко самo дето ти плащаш.

Вапроса ми е дали някой знае такава фирма или каквото и да е ??
                            Мерси предварително
                            Ако тръгваш толкова неподготвен в темата ти препоръчвам да инвестираш първо в публична компания! Освен това трябва да си отговориш какво точно разбираш под инвестиция във ветрогенератори? Ако инвестираш във вятърен парк, това е сигурна инвестиция с относително ниска доходност. Ако инвестираш в производител на ветрогенератори, тогава може да спечелиш много от растежа на индустрията, но при по висок риск! Моите любимци са датската компания Вестас http://www.vestas.com/

Коментар

• Имам готов проект за фотоволтаици с договор за присъединяване......подписан!!!

Коментар

• ;-)

Избор на ветроелектрогенератори http://starton.150m.com/izbor.html http://www.solar-bg.net/ -продажба 22 мегавата...проект

За по обективн поглед http://www.mee.government.bg/geoterm...eco_viatar.pdf
                                подсказва и за кредититирането p.s.-Поне 10 строители на ВЕЙ са удостоени с "първи клас инвеститори".Може да купиш от тях всичко;-))

Коментар

Working...
                                X