IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрата инвестиция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    Естрадов - става дума за инвестиция, не за емиграция... да те отчитаме като залагащ на развитите пазари ли?
    какъв ти е проблема бе, ти разбираш ли изобщо
    казах МАХАИ СЕ!

Коментар

• Естрадов - става дума за инвестиция, не за емиграция... да те отчитаме като залагащ на развитите пазари ли?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• заповядвам ти да напуснеш форума !
        марш и не се подвизаваи с други никове, мисля че бях достатъчно ясен, аиде чупката!

Коментар

• до толкова ме изнерви това копеле че не мога да се спра, не съм виждал такава наглост през цялата си кариера

Коментар

• ти си за Белене бе, откачалка такава, ще те пипна някои ден, голям бои ще ти хвърля, имаше тука един сеифидин, псуваше ме яко, сега човека остана с два пръста по-малко, разбра ли бе?

Коментар

• Re: Най-добрата инвестиция

Първоначално изпратено от Императорът
              Коя най-добрата инвестиция отсега за следващите около 4 години? Как смятате вий - аз разбира се тоже си имам мнение?
              Преценете комплексно - най-сигурно, най-печеливше, най-секси...

Ърм? :-)
              еи комплексар, казах ти да се разкараш от този форум, не бях ли ясен ?!?!
              чукундурино, такъв шамар ще ти изплющя през лицето, свят ще ти се завие, гади ми се от тебе, селяндур

Коментар

• еднопосочен билет в посока северозапад

Коментар

• Един добър портфейл на БФБ би донесъл няколко стотин % печалба за 4 год.,даже може и няколко хиляди %

Коментар

• Най-добрата инвестиция

Коя най-добрата инвестиция отсега за следващите около 4 години? Как смятате вий - аз разбира се тоже си имам мнение?
                    Преценете комплексно - най-сигурно, най-печеливше, най-секси...

Ърм? :-)
                    62
                    Акции на борси от развитите икономики
                    6.45%
                    4
                    Акции на БФБ
                    27.42%
                    17
                    Акции в третият свят
                    8.06%
                    5
                    Златце
                    8.06%
                    5
                    Други благородни метали
                    3.23%
                    2
                    Петрол
                    0.00%
                    0
                    Земя
                    30.65%
                    19
                    Дом, офис, магазин
                    8.06%
                    5
                    Друго нещо екзотическо
                    8.06%
                    5
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
                  Working...
                  X