IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-добрата инвестиция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хъ-ъх, затуй, Пирамидов, предпочитам вместо 5 тона медец в задният двор, 5 сосни танзанита в сейфът... те - не само по-компактни, но имат много по-голям шанс да поскъпнат сосно, защото единствените две малки находища са пред изчерпване.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• В хоризонт година-три, бакърецът не звучи лошо, само дето, ще трябва да трупате с тонове у заднио двор, а там, брат'чедите, ако го надушат - тю-тю-инвестицийката, към Вторични

Коментар

• А иначе - откак пуснал темата, категорически печели една инвестиция - за която малцина гласували:

"Други секси метали".

Коментар

• Я - по анкета ако съдя - темичка - аз измислил...

Ето още една твърде секси инвестиция:

Коментар

• Предполагам, защото е по-лесно да станеш на идиот, отколкото да си размърдаш сивото в-во. То, и затова толкова малко хора мислят с главите си-защото е трудно

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              И двамата сте прави. Така е.
              Но, кой казва, че в този проект има само едно "нещо"? Да помислим:
              - НИ - земя.
              - Технологии, иновации
              - Ресурси /акции и др./ в/от/ приобщени предприятия и свързани с тях : Внос на материали, суровини, изпълнителски услуги в строителството и т.н. такъв ресурс не се концентрира в определен вид "истини".
              ................
              Е позна, ама защо толкова слепци има във форума е загадка

Коментар

• Те това е сред най-добрите. Евалла!

Коментар

• Фрейзър Дохърти - Конфитюрът на баба за 1 милион паунда и Ашли Колз - Тинейджърката милионер: http://borsi.blog.bg/biznes/2010/09/...a-i-ash.610870

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Притесних се, да не си помислите, че все едно и също ви пея - затова, не повтарям всеки път кое начинание. Вместо него, вмъквам линкове. Сега добавих линк и в подписа си. Като осъзнаете какъв потенциал има в това, готов съм да посрещам критики. Дебатиране? Имаше един "zarko"преди време, неграмотен, ама много нахъсан противник, дето плюваше така, щот' не е визиран и той персонално сред непосредствените бенефициенти

Малко уточнение:
                    При ескизните изчисления НЕ СА ВЗЕМАНИ предвид мераците за кражба на тарикатското воинство.
                    -Дали пък затова правителството също го подминава с безразличие? Щото не сме ги включили в групата "Гепи и бЕгай"
                    Last edited by Pyramid; 13.09.2010, 23:37.

Коментар

Ами подкрепете начинанието, да се извърши проучването, да протече дебатът, и нещата ще се устроят.
                      Прозрачно.
                      В това изречение няма нищо ясно. Кое начинание, кой проучва, кой дебатира и какво - и как го разбираш "нещата ще се устроят" - ей-така сами или?
                      Ако смяташ че ще ти вадя думите с ченгел или че ще се уточняваме всеки път - няма как да стане.

Коментар

• И двамата сте прави. Така е.
                        Но, кой казва, че в този проект има само едно "нещо"? Да помислим:
                        - НИ - земя.
                        - Технологии, иновации
                        - Ресурси /акции и др./ в/от/ приобщени предприятия и свързани с тях : Внос на материали, суровини, изпълнителски услуги в строителството и т.н. такъв ресурс не се концентрира в определен вид "истини".

Коментар

• "Всичко е относително!" е казал един друг евреин...
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• некоректно зададен въпрос

никъде няма опция да се каже че искаме да инвестираме едновременно в 5 неща? Това да твърдиш че инвестирането само в едно нещо е най-добрата инвестиция... Аз не бих си набил всички пари в едно нещо....

Чувал съм един съвет(преписван на евреите)

30% - земя
                            30% - злато (сигурно се има предвид физически активи не хартийки)
                            30% - пари(разбирай, депозити, бързо ликвидни активи, акции и т.н.)
                            останалите 10% не са уточнени

склонен съм да се придържам към тази структура. И в съответния момент да си ребалансираш каквото ти трябва...
                            за да останат хора в България

Коментар

• Ами подкрепете начинанието, да се извърши проучването, да протече дебатът, и нещата ще се устроят.
                              Прозрачно.

Коментар

Та, искате ли да вкараме "малко" свежи пари? С хоризонт 5-15 год?
                                Вкарайте. Прозрачно.

Коментар

Working...
                                X