Хъ-ъх, затуй, Пирамидов, предпочитам вместо 5 тона медец в задният двор, 5 сосни танзанита в сейфът... те - не само по-компактни, но имат много по-голям шанс да поскъпнат сосно, защото единствените две малки находища са пред изчерпване.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добрата инвестиция
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ двамата сте прави. Така е.
Но, кой казва, че в този проект има само едно "нещо"? Да помислим:
- НИ - земя.
- Технологии, иновации
- Ресурси /акции и др./ в/от/ приобщени предприятия и свързани с тях : Внос на материали, суровини, изпълнителски услуги в строителството и т.н. такъв ресурс не се концентрира в определен вид "истини".
Е позна, ама защо толкова слепци има във форума е загадка
Коментар
-
-
Притесних се, да не си помислите, че все едно и също ви пея - затова, не повтарям всеки път кое начинание. Вместо него, вмъквам линкове. Сега добавих линк и в подписа си. Като осъзнаете какъв потенциал има в това, готов съм да посрещам критики. Дебатиране? Имаше един "zarko"преди време, неграмотен, ама много нахъсан противник, дето плюваше така, щот' не е визиран и той персонално сред непосредствените бенефициенти
Малко уточнение:
При ескизните изчисления НЕ СА ВЗЕМАНИ предвид мераците за кражба на тарикатското воинство.
-Дали пък затова правителството също го подминава с безразличие? Щото не сме ги включили в групата "Гепи и бЕгай"Last edited by Pyramid; 13.09.2010, 23:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАми подкрепете начинанието, да се извърши проучването, да протече дебатът, и нещата ще се устроят.
Прозрачно.
Ако смяташ че ще ти вадя думите с ченгел или че ще се уточняваме всеки път - няма как да стане.
Коментар
-
И двамата сте прави. Така е.
Но, кой казва, че в този проект има само едно "нещо"? Да помислим:
- НИ - земя.
- Технологии, иновации
- Ресурси /акции и др./ в/от/ приобщени предприятия и свързани с тях : Внос на материали, суровини, изпълнителски услуги в строителството и т.н. такъв ресурс не се концентрира в определен вид "истини".
Коментар
-
некоректно зададен въпрос
никъде няма опция да се каже че искаме да инвестираме едновременно в 5 неща? Това да твърдиш че инвестирането само в едно нещо е най-добрата инвестиция... Аз не бих си набил всички пари в едно нещо....
Чувал съм един съвет(преписван на евреите)
30% - земя
30% - злато (сигурно се има предвид физически активи не хартийки)
30% - пари(разбирай, депозити, бързо ликвидни активи, акции и т.н.)
останалите 10% не са уточнени
склонен съм да се придържам към тази структура. И в съответния момент да си ребалансираш каквото ти трябва...за да останат хора в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТа, искате ли да вкараме "малко" свежи пари? С хоризонт 5-15 год?
Коментар
Коментар