Виждам че темата е стара,но все пак да попитам (може пък и да ми отговори някой знаещ) интересувам се от търговията с плодове и зеленчуци като допълнителън доход интересува ме как се определят надценките борси и разни тържища около и в София дали е по изгодно ако се зарежда от пловдивско-пазарджик.Интересува ме абсолютно всичко сварзано с тази деиност. Благодарско преварително на всички които ми помогнат и моля без спам. Поздрави
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търговия със зеленчуци
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от k_petrovpolki,кое и е къртещото на темата,нямам опит и търся мнения.
само зарзаватчето под това мнение си е признала за сега
ндей спами венага де...
чека си пита въспитано...
..
ама ного бих са зарадвал, ако некой земе и да се занимаа с производство, а не само с търговия..
там е изхода от кризата..
... Успех !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
petrov, petrov ................. къртиш мивки с тази тема
има един Пеньо в този форум - той е от Чирпанските села и е патрон на пазара в Плодовитово - извършва всякакви услуги , а и фактури дава
за цитрусите провери в Пловдив по пътя за Първенец преди борсата в дясно има склад за плодове и има едно плодохранилище на Кукленско шосе в старите складове
успех в начинанието и намери Пеньо - все ще ти е от полза с нещоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Дидо относно интелектуалния капацитет на хората занимаващи се с зеленчуци не съм съгласен-собственикът на фирмата,която ме снабдява в момента пише крастЪвици,кУрнишони доста негови бисери съм събрал.За бързите печалби съм съгласен-последния път ми достави кило домати на 2.45лв. поразпитах и се оказа,че на борсата в Плодовитово не надвишават 2.00 лв.Порових се из фактурите и се оказа, че на седмица зареждаме средно около 230 кг. домати(сами можете да сметнете...).
Та въпросите ми са:
Къде цените са по-ниски при дребните производители или при големите фирми(съществуват ли изобщо такива)?
Знае ли някой координати на фирми вносители на цитрусови плодове?
Издават ли фактури дребните производители?
Коментар
-
Браво!
Търговията с плодове и зеленчуци проста но не е за простихора(извинявам се за грубото изразяване). Изключително атрактивна с много бързи печалби(можеш да си завъртиш парите на деняя, повече от 2-3 пъти), но и с големи загуби.
Трябва да си доста мобилен, бърз и изключително много информиран. Само който не я е правил тази търговия може да каже че е лесна.
Казвам го от опит. Ако имаш нужда от помощ питай. Аз и с това се занимавам.Всичко е възможно,само желание да има!
Делян Костов ;-)
Коментар
-
Търговия със зеленчуци
Привет на всички,
тъй като не видях раздел 'търговия' пускам темата тук.Смятам да започна да търгувам с зеленчуци имам,камион и средно голям склад.Разговарял съм няколко потенциални клиенти(средно големи магазини).Собственик съм на хранителен магазин,където очаквам да реализирам доста продажби т.е. имам някакви пазари,макар и малки.Та въпросъм ми е има ли фирми,които търгуват на едро или трябва да работя директно с производителите на пазарите в Плодовитово и Попово(аз съм от Смолян),знае ли някой фирми вносители на цитрусови плодове и изобщо ако някой има опит в тази област нека да сподели.
Благодаря.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар