IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търговия със зеленчуци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Виждам че темата е стара,но все пак да попитам (може пък и да ми отговори някой знаещ) интересувам се от търговията с плодове и зеленчуци като допълнителън доход интересува ме как се определят надценките борси и разни тържища около и в София дали е по изгодно ако се зарежда от пловдивско-пазарджик.Интересува ме абсолютно всичко сварзано с тази деиност. Благодарско преварително на всички които ми помогнат и моля без спам. Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
      Първоначално изпратено от k_petrov
      polki,кое и е къртещото на темата,нямам опит и търся мнения.
      тук във форума повечето търгуват с плодове и зеленчуци , но просто ги е срам да си признаят

само зарзаватчето под това мнение си е признала за сега
      Полка,
      ндей спами венага де...
      чека си пита въспитано...
      ..
      ама ного бих са зарадвал, ако некой земе и да се занимаа с производство, а не само с търговия..
      там е изхода от кризата..
      ... Успех !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от k_petrov
        polki,кое и е къртещото на темата,нямам опит и търся мнения.
        тук във форума повечето търгуват с плодове и зеленчуци , но просто ги е срам да си признаят

само зарзаватчето под това мнение си е признала за сега
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Я, темичка в моя чест. ;-)
          Оценявам жеста.

Коментар

• Като борси от които можеш да пазаруваш директно от производители:
            -Плодовитово
            -Огняново - Пеазарджик
            -Първенец
            За вносители на едро на цитруси - Първенец
            Всичко е възможно,само желание да има!
            Делян Костов ;-)

Коментар

• polki,кое и е къртещото на темата,нямам опит и търся мнения.

Коментар

• petrov, petrov ................. къртиш мивки с тази тема

има един Пеньо в този форум - той е от Чирпанските села и е патрон на пазара в Плодовитово - извършва всякакви услуги , а и фактури дава

за цитрусите провери в Пловдив по пътя за Първенец преди борсата в дясно има склад за плодове и има едно плодохранилище на Кукленско шосе в старите складове

успех в начинанието и намери Пеньо - все ще ти е от полза с нещо
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Дидо относно интелектуалния капацитет на хората занимаващи се с зеленчуци не съм съгласен-собственикът на фирмата,която ме снабдява в момента пише крастЪвици,кУрнишони доста негови бисери съм събрал.За бързите печалби съм съгласен-последния път ми достави кило домати на 2.45лв. поразпитах и се оказа,че на борсата в Плодовитово не надвишават 2.00 лв.Порових се из фактурите и се оказа, че на седмица зареждаме средно около 230 кг. домати(сами можете да сметнете...).
                  Та въпросите ми са:
                  Къде цените са по-ниски при дребните производители или при големите фирми(съществуват ли изобщо такива)?
                  Знае ли някой координати на фирми вносители на цитрусови плодове?
                  Издават ли фактури дребните производители?

Коментар

• Браво!
                    Търговията с плодове и зеленчуци проста но не е за простихора(извинявам се за грубото изразяване). Изключително атрактивна с много бързи печалби(можеш да си завъртиш парите на деняя, повече от 2-3 пъти), но и с големи загуби.
                    Трябва да си доста мобилен, бърз и изключително много информиран. Само който не я е правил тази търговия може да каже че е лесна.
                    Казвам го от опит. Ако имаш нужда от помощ питай. Аз и с това се занимавам.
                    Всичко е възможно,само желание да има!
                    Делян Костов ;-)

Коментар

• Една много добра тема.....със зеленчуци си струва да се търгува.....

Коментар

• Търговия със зеленчуци

Привет на всички,
                        тъй като не видях раздел 'търговия' пускам темата тук.Смятам да започна да търгувам с зеленчуци имам,камион и средно голям склад.Разговарял съм няколко потенциални клиенти(средно големи магазини).Собственик съм на хранителен магазин,където очаквам да реализирам доста продажби т.е. имам някакви пазари,макар и малки.Та въпросъм ми е има ли фирми,които търгуват на едро или трябва да работя директно с производителите на пазарите в Плодовитово и Попово(аз съм от Смолян),знае ли някой фирми вносители на цитрусови плодове и изобщо ако някой има опит в тази област нека да сподели.
                        Благодаря.
                      Working...
                      X