Абе нещо обърнахте темата от търговия на маса
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търговия със зеленчуци
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА покрекло знаеш ли какво е а бахур или бабек?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениебабека и бахура са ясни.това, първото ме хвърли в шах нещоПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА покрекло знаеш ли какво е а бахур или бабек?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА покрекло знаеш ли какво е а бахур или бабек?
Това според мене е такова мезе, че трябва да струва повече от белите трюфели!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениехубаво беше, онова време.да можеше,поне малко да покажа на детето ми.всичко беше истинско.
сега УЖ имаме всичко но нямаме нищо.
знам и рибица какво е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа да стане добро семето ( с показатели...!!!), трябва доматът да е от първо съцветие и да се остави да презрее на корена ( до фаза разкапване..)
Тогава имаш кълняемост и отлични вкусови качества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа доматите става въпрос..!!! Не позволявам да се намесят птички и пчелички и да ми объркат генетиката....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРъчно!? Мъка, мъка, мъкааааа ... Старост - нерадост
П.П. Вторият закон е за генетичния разпад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАз ги опрашвам ръчно и продължително......
П.П. Вторият закон е за генетичния разпад.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз затова не произвеждам.Няма смисъл да се трудя за тоя дето клати гората.Днес един приятел закла прасе и ходих да му водя клиенти за мръвката.Двама юнаци му взеха всичкото месо и той доволен а пък аз се натъпках с кожа и мръвки а в момента си припомням колко дефекации препоръчва Космонавта.Лошото е че чакат и телета.Ще се усвиним пак....Хубаво е през зимата на село.....Дядо ми Бог да го прости цяла зима колеха прасета гледаха си животните живеехме всички заедно.Тези добри и весели хора правеха всичко за нас децата.Пързаляхме се със ски и шейни.Живота беше по добър никой не крадеше.А какви сушеници бабета и вкусотии ни научиха да правим.Месото на животни гледани със жито царевица слънчоглед сено люцерна и тревни смески е божествено в сравнение с боклуците в Метро Кауфланд и Била.Знае ли някой какво е бахурПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСамо да не стигне до вторият закон на Мендел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа да стане добро семето ( с показатели...!!!), трябва доматът да е от първо съцветие и да се остави да презрее на корена ( до фаза разкапване..)
Тогава имаш кълняемост и отлични вкусови качества.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от FRUKTO Разгледай мнениеТи доматите без семената ли им ги продаде?
Тогава имаш кълняемост и отлични вкусови качества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХммм, ако произведеш тонове бързо разваляща се стока може би ще склониш и на по-голяма надценка.
БАТЕ ПЕШО, доколкото съм го чел е от другите.с ИСТИНСКАТА стока,която се разваляИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар