If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това покрекло съм го чувал от свогенци и врачани и ловчанлии, радомирците му викаме спържа.
Това според мене е такова мезе, че трябва да струва повече от белите трюфели!
За да стане добро семето ( с показатели...!!!), трябва доматът да е от първо съцветие и да се остави да презрее на корена ( до фаза разкапване..)
Тогава имаш кълняемост и отлични вкусови качества.
За доматите става въпрос..!!! Не позволявам да се намесят птички и пчелички и да ми объркат генетиката....
Хах, колко и продължително да мааш с четчица като китаец в един момент може пак да се появят рецесивни гени Без да ти се месят разни птички и млади пчелички.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз затова не произвеждам.Няма смисъл да се трудя за тоя дето клати гората.Днес един приятел закла прасе и ходих да му водя клиенти за мръвката.Двама юнаци му взеха всичкото месо и той доволен а пък аз се натъпках с кожа и мръвки а в момента си припомням колко дефекации препоръчва Космонавта.Лошото е че чакат и телета.Ще се усвиним пак....Хубаво е през зимата на село.....Дядо ми Бог да го прости цяла зима колеха прасета гледаха си животните живеехме всички заедно.Тези добри и весели хора правеха всичко за нас децата.Пързаляхме се със ски и шейни.Живота беше по добър никой не крадеше.А какви сушеници бабета и вкусотии ни научиха да правим.Месото на животни гледани със жито царевица слънчоглед сено люцерна и тревни смески е божествено в сравнение с боклуците в Метро Кауфланд и Била.Знае ли някой какво е бахур
Аз съм градско чадо. Покрай 1/3 пълноправен член на домочадието се научих да правя всички тези неща, които изброяваш
Мечо
За да стане добро семето ( с показатели...!!!), трябва доматът да е от първо съцветие и да се остави да презрее на корена ( до фаза разкапване..)
Само да не стигне до вторият закон на Мендел.
Мечо
Хммм, ако произведеш тонове бързо разваляща се стока може би ще склониш и на по-голяма надценка.
те тия дето произвеждат тонове бързо разваляща се му хванаха цаката.вече не се разваля и готово
БАТЕ ПЕШО, доколкото съм го чел е от другите.с ИСТИНСКАТА стока,която се разваля
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар