IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търговия със зеленчуци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе нещо обърнахте темата от търговия на маса
    FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      А покрекло знаеш ли какво е а бахур или бабек?
      Знам,как да не знам.Т"ва са най-вкусните зеленчуци

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
        бабека и бахура са ясни.това, първото ме хвърли в шах нещо
        И аз преживях нещо подобно когато преди години ми казаха да сложа осмянката в кратицата
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

бабека и бахура са ясни.това, първото ме хвърли в шах нещо
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Това покрекло съм го чувал от свогенци и врачани и ловчанлии, радомирците му викаме спържа.
            Това според мене е такова мезе, че трябва да струва повече от белите трюфели!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              хубаво беше, онова време.да можеше,поне малко да покажа на детето ми.всичко беше истинско.
              сега УЖ имаме всичко но нямаме нищо.
              знам и рибица какво е

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                За да стане добро семето ( с показатели...!!!), трябва доматът да е от първо съцветие и да се остави да презрее на корена ( до фаза разкапване..)
                Тогава имаш кълняемост и отлични вкусови качества.
                Чиче некои работи просто ги разбиргаш.Бравос.

Коментар

За доматите става въпрос..!!! Не позволявам да се намесят птички и пчелички и да ми объркат генетиката....
                  Хах, колко и продължително да мааш с четчица като китаец в един момент може пак да се появят рецесивни гени Без да ти се месят разни птички и млади пчелички.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Ръчно!? Мъка, мъка, мъкааааа ... Старост - нерадост

П.П. Вторият закон е за генетичния разпад.
                    За доматите става въпрос..!!! Не позволявам да се намесят птички и пчелички и да ми объркат генетиката....

Коментар

Аз ги опрашвам ръчно и продължително......
                      Ръчно!? Мъка, мъка, мъкааааа ... Старост - нерадост

П.П. Вторият закон е за генетичния разпад.
                      Мечо

Коментар

Аз затова не произвеждам.Няма смисъл да се трудя за тоя дето клати гората.Днес един приятел закла прасе и ходих да му водя клиенти за мръвката.Двама юнаци му взеха всичкото месо и той доволен а пък аз се натъпках с кожа и мръвки а в момента си припомням колко дефекации препоръчва Космонавта.Лошото е че чакат и телета.Ще се усвиним пак....Хубаво е през зимата на село.....Дядо ми Бог да го прости цяла зима колеха прасета гледаха си животните живеехме всички заедно.Тези добри и весели хора правеха всичко за нас децата.Пързаляхме се със ски и шейни.Живота беше по добър никой не крадеше.А какви сушеници бабета и вкусотии ни научиха да правим.Месото на животни гледани със жито царевица слънчоглед сено люцерна и тревни смески е божествено в сравнение с боклуците в Метро Кауфланд и Била.Знае ли някой какво е бахур
                        Аз съм градско чадо. Покрай 1/3 пълноправен член на домочадието се научих да правя всички тези неща, които изброяваш
                        Мечо

Коментар

Само да не стигне до вторият закон на Мендел.
                          Аз ги опрашвам ръчно и продължително......

Коментар

За да стане добро семето ( с показатели...!!!), трябва доматът да е от първо съцветие и да се остави да презрее на корена ( до фаза разкапване..)
                            Само да не стигне до вторият закон на Мендел.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от FRUKTO Разгледай мнение
                              Ти доматите без семената ли им ги продаде?

Коментар

Хммм, ако произведеш тонове бързо разваляща се стока може би ще склониш и на по-голяма надценка.
                                те тия дето произвеждат тонове бързо разваляща се му хванаха цаката.вече не се разваля и готово
                                БАТЕ ПЕШО, доколкото съм го чел е от другите.с ИСТИНСКАТА стока,която се разваля
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X