Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
DAX
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Яки идеи пускаш и с удоволствие бих скочил и аз, па да вдигна малко цената. Проблемът е, че в Европа търговията ми излиза доста скъпо и не си заслужава под 2000 евро. Много ми е за почти банкрутирала компания. Самата Европа е черна дупка и затова трябва да съм по-внимателен в избора на компании. Обаче не мога да намеря подробна финансова информация и новини за европейските компании. Трябва да отделям твърде много време.
Щеше да е супер, ако мога да купя едно 2-3 хил. акции, но за повече ме е страх
Към средата на лятото очаквам да стават за продаване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Бъри може би щеше да ги купи сега - на 0.30.
Щеше да е супер, ако мога да купя едно 2-3 хил. акции, но за повече ме е страх
- 1 like
Коментар
-
Оня ден четох, че горе долу същата била стратегията и на оня пич от филма за ипотечната криза - Бъри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Не съм се вторачвал много. Направи ми впечатление, че са на 20-25% нагоре от дъното си и реших да ги преслушам. Ако започнат в някаква степен пътуванията, би трябвало да захлебят. Много от центровете им са по летища, гари и т.н.
Елиор, да! Малко радост тия дни.
Коментар
-
Гледал ли си ги подробно? Имаш ли по-конкретна идея или си влязъл спекулативно.
...
Елиор, да! Малко радост тия дни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеКупих Europcar (EUCAR) на 0.37. Пролет иде, залагам на оптимизъм.
И поздравления за Elior. Като си помисля, че за два три цента не успях да се закача...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеИмало е страхотно търсене в даден момент, хвърлят се да не останат капо. Лимитирана поръчката продава , ще рече- не по малко от посочената цена, но може да отиде и нагоре. Макар и рядко случват се такива неща.
Коментар
-
https://www.boerse-frankfurt.de/equi...tory/tick-data
Така като гледам е отворила на 8.50 или 8.60Предполагам какво е станало - винаги търговията би следвало да започва с аукцион като на аукциона сделките се сключват на 1 цена. https://www.xetra.com/resource/blob/...t_Model-en.pdf
Но ти щом си продал на 6.10 значи би следвало да си продал на някакъв pre-trade пазар, странно
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар