If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хемилио, кофти работа. Главичката вече е опряла. 8160 издумка ли за седмица мое да направи 9000. Дакс е това 3-5% на ден не са му чужди. Не случайно повече от половин година стопът ми беше на 8200. Успех ти желая!!!
Мда-така си е-седим и гледаме мача
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
9к-на какво отгоре-вижте зад индексите трябва да стои реална печалба и възход !
Ох батя до 8300 издържам,ще добавям ако трябва ,ама ще я хвана тази пързалка-заклевам се!
МОЖЕ да е глупаво-хванал съм се на инат с тоя Дакс-ще му скъсам......
Хемилио, кофти работа. Главичката вече е опряла. 8160 издумка ли за седмица мое да направи 9000. Дакс е това 3-5% на ден не са му чужди. Не случайно повече от половин година стопът ми беше на 8200. Успех ти желая!!!
9к-на какво отгоре-вижте зад индексите трябва да стои реална печалба и възход !
Ох батя до 8300 издържам,ще добавям ако трябва ,ама ще я хвана тази пързалка-заклевам се!
МОЖЕ да е глупаво-хванал съм се на инат с тоя Дакс-ще му скъсам......
Абе, съгласен съм, затова и аз влязох къси вчера. Наистина икономиката се поокопити, има добри данни, но не са чак за такива нива.
Но реално не чакам голяма пързалка, допреди 2 дни даже бях дълги. Очаквам обаче да влезе в рейндж между 7500-8000 за лятото и да танцува на тия нива ( +/- 100тина пункта).
Като цяло фундамента наистина е за нагоре в момента, но разбира се при възходящия тренд движението не е една права черта нагоре
Голяма пързалка според мен е възможна в момента само ако някой от еврозоната пак изплаче (което не е изключено), примерно Португалия, Испания (там безработицата не спира да расте, последно беше над 27% май), Гърция. Виж за един Кипър индексите какъв спад направиха преди, представи си, ако алармира някой по-важен.
Качих се и аз от твойта страна на пързалката от 8100
И на дау набих 1 къс, ама там със близък стоп на 15015
Подкрепям колега и аз влязох като теб ама без стоп и на дау и на дакс. С този обем трябва да понеса евентуално движение нагоре ,а иначе според мен идва времето за по стабилно слизане. Не може вечен ръст без корекция
Коментар