IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DAX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

За няколко дена я разцепих ареала профита е безбожен оставам си една част от късите за тоталната и обезценка дори да върне което ме съмнява пак съм на яка печалба. Аз я виждам на под петаче. .
    В момента разбиват всички банки..... ако го допуснат знаеш какво става ,така че вниманай с късите по гръцката криза бях на три банки .... и трите изгърмяха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не те разбирам ,в момента скъсявай банка и ми пусни котировките и тогава ще говорим......Всичките вече са на максимални дъна и натискат правителствата за спасение.....
      За няколко дена я разцепих ареала профита е безбожен оставам си една част от късите за тоталната и обезценка дори да върне което ме съмнява пак съм на яка печалба. Аз я виждам на под петаче. .

Коментар

Ебати профита от късата банка.Тотален изтърбушляк
        Не те разбирам ,в момента скъсявай банка и ми пусни котировките и тогава ще говорим......Всичките вече са на максимални дъна и натискат правителствата за спасение.....

Коментар

Аз бих я скъсил здраво.
          Ебати профита от късата банка.Тотален изтърбушляк

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Не съм анализатор , но да кажа ...
            Мислех да си взема днес на 7.94 , но изтеглих поръчката . Предпочетох Santander защото са по-диверсифицирани регионално ...
            На 90% съм сигурен , че Уникредит ще върне няколко процента тия дни но вируса ще ги удари здраво . Последните години успешно подобряват баланса си , но тая криза може да ги върне няколко години назад ...
            Нищо от ЕЦБ....120 милиарда....

Коментар

• Сантандер въобще не съм ги гледал, те имат ли мащаба на Уникредит- които се простират в цяла източна европа, германия, австрия.
              Отделно тема е и въпроса , дали по-лошите очаквания (които още ги няма в балансите на фирмите), дали вече не се отиде към едно пре-разпродаване , нива около 22 хил. за DJIA и 9500 за Dax-a, дори да сложим едно плъзгане към 21-20 за dow, по-натам няма да се ходи, така че който ще залага на следващата вълна, трябва да направи своя избор.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                Загледах се в Unicredit (код: CRIN), много стабилно държат , под 8.00 не пада акцията. Нека анализаторите, които са я гледали тази книга по детайлно да кажат, има ли някакви особености ?
                Не съм анализатор , но да кажа ...
                Мислех да си взема днес на 7.94 , но изтеглих поръчката . Предпочетох Santander защото са по-диверсифицирани регионално ...
                На 90% съм сигурен , че Уникредит ще върне няколко процента тия дни но вируса ще ги удари здраво . Последните години успешно подобряват баланса си , но тая криза може да ги върне няколко години назад ...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Загледах се в Unicredit (код: CRIN), много стабилно държат , под 8.00 не пада акцията. Нека анализаторите, които са я гледали тази книга по детайлно да кажат, има ли някакви особености ?

Коментар

А Аз се занимавам с колегите от БФБ за да не мисля глупости във Вирекард на 90 евро.....Банките имат шанс но Швабия мисля че ще пореже ЕЦБ и ще има проформа стимули....Кога ще има решения..? като час..?
                    Опасявам се , че може да си прав за проформа стимули ...
                    14:45 Основен лихвен процент на Европейската Централна Банка Март
                    14:45 Лихвен процент по депозитно улеснение Март

Днес Лагард ще се произнесе ...но видиш ли утре германските банкери щели да решават ...абсолютни тъпунгери
                    Last edited by Protokol; 12.03.2020, 13:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Аз пък удвоих Santander на 2.52 ....в очакване на "някакви" стимули от ЕЦБ
                      Ако не подкрепят банките ще има Леман на квадрат ...
                      п.с. Отказах се от TUI ...макар и да изкарах някой лев от тях не мисля да повтарям тия дни ...все едно да залагам на шистоваците
                      А Аз се занимавам с колегите от БФБ за да не мисля глупости във Вирекард на 90 евро.....Банките имат шанс но Швабия мисля че ще пореже ЕЦБ и ще има проформа стимули....Кога ще има решения..? като час..?

Коментар

Да Тръмп затвори Щатите , кеша го затварям за няколко дни за резерв....даже и акции да ми дават за подарък...
                        Аз пък удвоих Santander на 2.52 ....в очакване на "някакви" стимули от ЕЦБ
                        Ако не подкрепят банките ще има Леман на квадрат ...
                        п.с. Отказах се от TUI ...макар и да изкарах някой лев от тях не мисля да повтарям тия дни ...все едно да залагам на шистоваците
                        Last edited by Protokol; 12.03.2020, 12:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
                          Бизнесът с въжета отново излиза на преден план
                          хахаха, и да заковат прозорците също !

Коментар

• Бизнесът с въжета отново излиза на преден план

Коментар

• Да Тръмп затвори Щатите , кеша го затварям за няколко дни за резерв....даже и акции да ми дават за подарък...

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                                Според мен до лятото трупайте кеш и не купувайте. Не виждам какво позитивно може да се случи поне до май-юни, че да обърне движенията. Това ми се вижда най-правилно към момента, колкото и някой акции да ни изглеждат ефтини...
                                Съгласен съм с по-горното, все още има време, това е първата част, втората след няколко седмици. До края на годината много "богатства" ще бъдат загубени.

Коментар

Working...
                                X