IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    а междувременно кво ти пречи да се носиш по течението/тренда/ и да правиш мангизи ?
    убежденията пари не правят, по-добре си ги остави за лично удовлетворение след време
    Здрасти !
    Ама нали ако се носи по течението и тренда няма да може да се оплаква и ще вземе и да печели Те голяма част от хората са пристрастени към мрънкане и недоволстване, един вид им е порок Ти искаш да им отнемеш и малкото което имат, бива ли такива работи
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• АТИЛА,,

Пак си се разписал... не виждаш ли че пазарите на Германците и Корейците са много по-напред спрямо 2007 от САЩ, а валутите са им много по-силни погледнато за дълъг период... само и намек да дадат че ще искат да свиват дефицитите и долара ще поскъпне много...затова не го правят. 10-15% колебание на валутите може и да ти се струва голямо, но виж Японците как са я подкарали спямо Еврото и ще си обясниш че американците нямаха друг избор освен да правят това което правят, иначе щяха да се потопят в стил Япония. При тази сила на Йената каква икономика трябва да имаш за да се конкурираш с Германия и Китай???

Първоначално изпратено от ATILA
      Осраха се говедата!!! Мамичката им!

Баси помпенето бясно!

А като погледне човек цените в магазина - иде му да благодари на всеки мангал самовзривил се в нещо американско!

Уикенда си дадох сметка, че за последните 4-5 години реалната инфлация е далеч далеч над 50%!!! Само погледнете основните хранителни стоки, и производните им (Там ръста е значително по голям дори!)...

Плащаме дълговете на мазните америкамнски свине!

Как да не го е яд човек!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Пречи ми разума! Не ми е комфортно да търгувам срещу него!
        Ето бе, добрите пак победиха, запазиха усещане за пазар

Коментар

• дан съм чул гък ... сега треба само големия да се паникьоса .... цоме оне гот дамит ... пуш даботон

Коментар

пак ли си без стопове бре комарджийо ?
            и ко ся?
            събираме като пчелички и се..м като слонове а!
            изразът е прайм кът мравки ... акаме кът слонове ... с тоз мижав обем на ъпа ..... само треба некой по голем да прибере ... и ... пак ще извадя късмет ... ама още го чакаме ... големия .... колкото и двузначно да звучи

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
              по-добре днес ....
              пак ли си без стопове бре калпазанин ?
              повярвал си си нещо
              и ко ся?
              събираме като пчелички и се..м като слонове а!
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

баси индекса скапан
                12200 , много порасна, много скъп стана, колко още .няма начин утре да не се срути
                по-добре днес ....

Коментар

• S&P изпълни таргета ми, който посочих преди 2 седмици. Сега пускам къси индекси - отново Ръсел 2000 и DAX без да продавам нищо защото основно имам large caps. Да видим.... според мен влизаме на територия където купуването ще е става много избирателно.

Коментар

а междувременно кво ти пречи да се носиш по течението/тренда/ и да правиш мангизи ?
                    убежденията пари не правят, по-добре си ги остави за лично удовлетворение след време
                    Пречи ми разума! Не ми е комфортно да търгувам срещу него!

Аз и сега си купувам - след спадове! В интерес на истината например, всичките Януарски шипове надолу все съм ги отигравал... Но, не смея да скъся - и само се ядосвам на неефктивността си!

Дано ти да си по-резултатен! Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      Все по-убеден съм, че ще видим мексиканския модел тук!

ДАУ - 40 000 примерно, при долар - тапетна/тоаллетна хартия!

Все по-близко е времето, когато "веднъж- завинаги" ще го разпорят долара - един вид ще изгладят световните икономически дисбаланси! За съжалебние тези исторически процеси винаги се случват драматично!
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Все по-убеден съм, че ще видим мексиканския модел тук!

ДАУ - 40 000 примерно, при долар - тапетна/тоаллетна хартия!

Все по-близко е времето, когато "веднъж- завинаги" ще го разпорят долара - един вид ще изгладят световните икономически дисбаланси! За съжалебние тези исторически процеси винаги се случват драматично!

Коментар

баси индекса скапан
                          12200 , много порасна, много скъп стана, колко още .няма начин утре да не се срути
                          Ти се ебаваш, ама щом повечето така мислят.. знаем

Коментар

баси индекса скапан
                            А аз ще бъда дълъг на ДАУ до
                            12345 пункта......

Коментар

• Първоначално изпратено от shayhiri Разгледай мнение
                              Глей само да не се окажеш прав утре.

Че вторниците имат тоя навик.
                              аха едно 20 % от раз ей тъй без основание.
                              само щото аз съм си решил така

Коментар

• Глей само да не се окажеш прав утре.

Че вторниците имат тоя навик.

Коментар

Working...
                                X