IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• баси индекса скапан
    12200 , много порасна, много скъп стана, колко още .няма начин утре да не се срути
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от shayhiri Разгледай мнение
      И отново ЪЪПП!!

Макар всички вече да се стягат за неминуемата корекция.
      Проблема е че тая корекция може да представлява просто едно плато - след няколко месеца.

Коментар

• И отново ЪЪПП!!

Макар всички вече да се стягат за неминуемата корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Опитай но малко по-смислено?
          Не ти се разбира.

Китайския фундамент няма да отзвучи поне до средата на годината - според мен. Има доста пари в компаниите - за харчене. Има и доста щатски и европейски капитали - в Китай.
          Трудно е за обяснение ... не че ти няма да го разбереш...
          Когато има прекалено хубави новини и анализи ,все някога те няма да оказват влияние а една лоша ще е началото на корекция....от лятото се качваме без корекция и смятам искрено че ще я има скоро най късно до края на февруари , миналата година почна от отчетите на банките и Гърция....сега една Испания ще е добър повод.....още съм дълъг ,може и да съм такъв и през корекцията не ми пречи....
          За лекарствата си купих 30 за мостра ... пък ще видим на пролет....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            това вече не е вече изконсумирано...заради възможностите на химикалката в Китай
            Поздрави!
            Опитай но малко по-смислено?
            Не ти се разбира.

Китайския фундамент няма да отзвучи поне до средата на годината - според мен. Има доста пари в компаниите - за харчене. Има и доста щатски и европейски капитали - в Китай.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
              Че ти си пропуснал основния глобален довод, най-вече за ръст на щатската икономика: повишаването на потреблението в Китай, съпроводено с поскъпването на юана.

Кой го интересува Египет ...
              това вече не е вече изконсумирано...заради възможностите на химикалката в Китай
              Поздрави!

Коментар

Освен идващите капитали от Арабският свят и че банките не са изконсумирали напълно качванията си ,друг довод за качване на индексите няма и затова стоя с пръст на продава на всички позиции....
                Че ти си пропуснал основния глобален довод, най-вече за ръст на щатската икономика: повишаването на потреблението в Китай, съпроводено с поскъпването на юана.

Кой го интересува Египет ...

Коментар

• Първоначално изпратено от shayhiri Разгледай мнение
                  За днес дори Мечето сбърка (и четвъртък и петък бяха ъп).

Имам чувството, че и сам г-н Господ Бог да слезе във форума и да каже "Утре падат индексите" - ако аз вляза шорт, индексите пак ше са здраво ъп, само за да ме прецакат.

Сериозно тва.

Страхувайте се от момента, в който наистина вляза лонг - щото тва ше е краят на измисления ъп-пазар, гаранция.
                  Здравей, той и колегата Миро не ме разбра просто аз застъпвах мнението ,че ДАУ няма да падне под 12 К до празниците а другото вече е гадаене защото петък е ден на спекуланта и той си прави каквото иска...завършека на плюс означава че спекуланта е за продължаване на качванията и през уйкенда не очаква сътресения в Египет ,вярно имаше опит за прибиране на печалби но резултатите от намалената безработица ги прекъснаха ,но важното е режисьора дали няма да изненада играчите когато са спокойни един минус с прибиране на печалбите в началото на другата седмица ... Освен идващите капитали от Арабският свят и че банките не са изконсумирали напълно качванията си ,друг довод за качване на индексите няма и затова стоя с пръст на продава на всички позиции....

Коментар

Днес ще бъде ден на мечетата от близо и далеч но не по малко от 12 К. на ДАУ.....
                    ако днес завърши на минус утре ще е на плюс а иначе обратното....
                    За днес дори Мечето сбърка (и четвъртък и петък бяха ъп).

Имам чувството, че и сам г-н Господ Бог да слезе във форума и да каже "Утре падат индексите" - ако аз вляза шорт, индексите пак ше са здраво ъп, само за да ме прецакат.

Сериозно тва.

Страхувайте се от момента, в който наистина вляза лонг - щото тва ше е краят на измисления ъп-пазар, гаранция.
                    Last edited by shayhiri; 05.02.2011, 00:39.

Коментар

• Само ще отбележа, че моята стратегия все още е бай он дипс! Проблемът е, че диповете стават все по-плитки, а и бройките с които влизам стават все по-малки ... Та затова "мрънкам"...
                      Хубавото е, че обемите на "уолстрийтските юнаци" стават все по-ниски с всяка изминала сесия... демек е време за екшън.! Дирижора требе да му поотпусне края, че иначе ще го отпуснат насилствено!

Коментар

• Помпежа и днес върви с пълна сила!

Само да си спомним как започна седмицата - имам чувството че е било преди месец!

Страх и гапове в Понеделник - до бесен оптимизъм в Петък!

Другата седмица започва "леко"... дали няма тогава да ударят мечките! "Мечата" премия във ВИКС-а пак е много голяма!

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                          Греда

Поне няма загуба

Мислех че ще има спад заради безработицата и че ще затварят преди уикенда от страх да не гръмне още някоя държава около Египет.

Коментар

• Греда

Поне няма загуба

Мислех че ще има спад заради безработицата и че ще затварят преди уикенда от страх да не гръмне още някоя държава около Египет.

Коментар

• Стопа на 0

Коментар

• SELL S&P 1305

Коментар

Working...
                                X