If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Китайския фундамент няма да отзвучи поне до средата на годината - според мен. Има доста пари в компаниите - за харчене. Има и доста щатски и европейски капитали - в Китай.
Трудно е за обяснение ... не че ти няма да го разбереш...
Когато има прекалено хубави новини и анализи ,все някога те няма да оказват влияние а една лоша ще е началото на корекция....от лятото се качваме без корекция и смятам искрено че ще я има скоро най късно до края на февруари , миналата година почна от отчетите на банките и Гърция....сега една Испания ще е добър повод.....още съм дълъг ,може и да съм такъв и през корекцията не ми пречи....
За лекарствата си купих 30 за мостра ... пък ще видим на пролет....
това вече не е вече изконсумирано...заради възможностите на химикалката в Китай
Поздрави!
Опитай но малко по-смислено?
Не ти се разбира.
Китайския фундамент няма да отзвучи поне до средата на годината - според мен. Има доста пари в компаниите - за харчене. Има и доста щатски и европейски капитали - в Китай.
Че ти си пропуснал основния глобален довод, най-вече за ръст на щатската икономика: повишаването на потреблението в Китай, съпроводено с поскъпването на юана.
Кой го интересува Египет ...
това вече не е вече изконсумирано...заради възможностите на химикалката в Китай
Поздрави!
Освен идващите капитали от Арабският свят и че банките не са изконсумирали напълно качванията си ,друг довод за качване на индексите няма и затова стоя с пръст на продава на всички позиции....
Че ти си пропуснал основния глобален довод, най-вече за ръст на щатската икономика: повишаването на потреблението в Китай, съпроводено с поскъпването на юана.
За днес дори Мечето сбърка (и четвъртък и петък бяха ъп).
Имам чувството, че и сам г-н Господ Бог да слезе във форума и да каже "Утре падат индексите" - ако аз вляза шорт, индексите пак ше са здраво ъп, само за да ме прецакат.
Сериозно тва.
Страхувайте се от момента, в който наистина вляза лонг - щото тва ше е краят на измисления ъп-пазар, гаранция.
Здравей, той и колегата Миро не ме разбра просто аз застъпвах мнението ,че ДАУ няма да падне под 12 К до празниците а другото вече е гадаене защото петък е ден на спекуланта и той си прави каквото иска...завършека на плюс означава че спекуланта е за продължаване на качванията и през уйкенда не очаква сътресения в Египет ,вярно имаше опит за прибиране на печалби но резултатите от намалената безработица ги прекъснаха ,но важното е режисьора дали няма да изненада играчите когато са спокойни един минус с прибиране на печалбите в началото на другата седмица ... Освен идващите капитали от Арабският свят и че банките не са изконсумирали напълно качванията си ,друг довод за качване на индексите няма и затова стоя с пръст на продава на всички позиции....
Днес ще бъде ден на мечетата от близо и далеч но не по малко от 12 К. на ДАУ.....
ако днес завърши на минус утре ще е на плюс а иначе обратното....
За днес дори Мечето сбърка (и четвъртък и петък бяха ъп).
Имам чувството, че и сам г-н Господ Бог да слезе във форума и да каже "Утре падат индексите" - ако аз вляза шорт, индексите пак ше са здраво ъп, само за да ме прецакат.
Сериозно тва.
Страхувайте се от момента, в който наистина вляза лонг - щото тва ше е краят на измисления ъп-пазар, гаранция.
Само ще отбележа, че моята стратегия все още е бай он дипс! Проблемът е, че диповете стават все по-плитки, а и бройките с които влизам стават все по-малки ... Та затова "мрънкам"...
Хубавото е, че обемите на "уолстрийтските юнаци" стават все по-ниски с всяка изминала сесия... демек е време за екшън.! Дирижора требе да му поотпусне края, че иначе ще го отпуснат насилствено!
Коментар