IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

днес изтичат опцииките...
    и аз очаквам да поемем вероятно в понеделник на юг.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Правилно си скъсил.Дръж я.Скоро трагваме на юг.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Ami shtoto i az beh skasil che me goni edna stravnica vchera(((

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

И как разбра че има много мечки? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          Грешка голяма грешка )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

mnogo me4ki na pazara vsi4ki sa skasili!!! mai pak 6te drapame za nagore ili gre6a???

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Makhpiya-Luta имам да черпя, тъй като насочих целия ресурс към LU +4.13%, докато MSFT е само +0.70%
              надявам се утре да има нова серия )

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Защо не мога да си влизам с името.Изписва ми че вече е заето. От Кобра.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

cobraa otkakto se obarkah na 8.5 ve4e niamam pravo na prognoza............................

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

3333a дали не е вече време да скъсим временно?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Благодаря Makhpiya-Luta, ще те послушам.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Внимавай със софтуера, приятел! MSFT чертае всичко друго но не и ясна бича стъпка.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Здравейте, от скоро съм на пазара, засега е добре, но не съм скъсявал защото ме е страх да продавам
                          нещо взето назаем, ...може би по нататък. Днес мисля да купя MSFT и LU при евентуален спад в началото. Не искам
                          да скъсявам QQQ, тъй като някой беше споменал, че не е хубаво когато е в ъптренд. Какво биха ме посъветвали
                          по-опитните?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

dodger,
                            може би имаш предвид не Садам а Осама
                            ако е така съм съгласен с теб

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

хей $$$,откъде накъде ти скимна да попиташ дали съм фалирал,а че наивника е "хвърлил топа "))?
                              Все пак не се фалирва толкова лесно..Още от 27 $ съм къс 10 % QQQ,стопа ми беше на 29$..И все още не е отнесен..
                              Гледайки към VIX имам някой надежди..За покачване на VIX..
                              Иначе съм жив и здрав ).И май и наивника е бил жив допреди няколко дена,щото той писа в този форум..А в момента не гарантирам ).
                              Хайде успешен ден!

http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Здравейте, днес е 14.05.2003.
                                Най-после ден без глупости. Rogue, трябва да ти благодарим за постинга. Не пропускай
                                да посочваш подобни моменти. dodger приемам идеята ти и спирам да задавам въпроси на
                                цифроманите. Заравям томахавката. Нека бъдем разумни и съградителни. Момчета опитни
                                търговци, десетки чакат вашите прогнози, идеи, предложения и размишления. Не бъдете
                                прекалено горди. И начинаещите разбраха, че като ви четат, могат да изкарат някой
                                кинт сега или в близкото бъдеще. Наивник, ти жив ли си? Sagitarius_d, бе да не си
                                фалирал бе човек?
                                Днес скъсих QQQ на 28.75 със стоп 29.00. Правилно ли съм постъпил?

Коментар

Working...
                                X