If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И как разбра че има много мечки? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Грешка голяма грешка )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))
Коментар
do vsi4ki
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
mnogo me4ki na pazara vsi4ki sa skasili!!! mai pak 6te drapame za nagore ili gre6a???
Здравейте, от скоро съм на пазара, засега е добре, но не съм скъсявал защото ме е страх да продавам
нещо взето назаем, ...може би по нататък. Днес мисля да купя MSFT и LU при евентуален спад в началото. Не искам
да скъсявам QQQ, тъй като някой беше споменал, че не е хубаво когато е в ъптренд. Какво биха ме посъветвали
по-опитните?
хей $$$,откъде накъде ти скимна да попиташ дали съм фалирал,а че наивника е "хвърлил топа "))?
Все пак не се фалирва толкова лесно..Още от 27 $ съм къс 10 % QQQ,стопа ми беше на 29$..И все още не е отнесен..
Гледайки към VIX имам някой надежди..За покачване на VIX..
Иначе съм жив и здрав ).И май и наивника е бил жив допреди няколко дена,щото той писа в този форум..А в момента не гарантирам ).
Хайде успешен ден!
http://www.dividendgrowthinvestor.com/
Коментар
$$$
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
Здравейте, днес е 14.05.2003.
Най-после ден без глупости. Rogue, трябва да ти благодарим за постинга. Не пропускай
да посочваш подобни моменти. dodger приемам идеята ти и спирам да задавам въпроси на
цифроманите. Заравям томахавката. Нека бъдем разумни и съградителни. Момчета опитни
търговци, десетки чакат вашите прогнози, идеи, предложения и размишления. Не бъдете
прекалено горди. И начинаещите разбраха, че като ви четат, могат да изкарат някой
кинт сега или в близкото бъдеще. Наивник, ти жив ли си? Sagitarius_d, бе да не си
фалирал бе човек?
Днес скъсих QQQ на 28.75 със стоп 29.00. Правилно ли съм постъпил?
Коментар