IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• PALM

Upgrade UBS Wartburg .... moje i $7 da mine - dano da sum prav

Коментар

• PALM

PALM izbi ribata!

Коментар

• Пробвайте се с един OTC-BB play - XSEL (Solar Energy Ltd.)

WСII го играх до деня преди ch 11. В момента имам TGNT /днес ги чакам за Ch 11/. Обаче 15% за 1 час както и да ги гледаш са си 15%. Важното е да има тръпка. Успех!

Коментар

Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но TSIX следва пътя на WCII, т.е. Chapter 11. Ако се сещаш какво имам предвид, та да не го казвам тук. Така че бъди много внимателен с TSIX. Аз лично не смея да я пипна. Но виж от GX имам доста. Те са конкурент на TSIX и LVLT и проблемите на последните две са добре дошли за GX.
          Желая ти успех!
          Истината е, че в енергийните компании ще се правят най-много пари това лято!

Коментар

Браво Терминаторе! Ние сме с теб!!! GO! GO! GO! Eто нещо от мен TSIX на $1.00.

Коментар

Успях да купя 5000 акции от XSEL на 0.21 и аск-цената се вдигна! Върха! Сега я чакам на $7.00
              Ей имам късмет! Поне засега!

Коментар

Ще я пробвам тази акция. Наистина имат главозамайваща технология!!! Сега остава да купя преди да се качи! И после ако ще да се качва с 1000%!!!

Коментар

• PALM

Според мен Palm няма голяма перспектива за разтеж. Остават добри за интрадей търгувия, ако разбира се човек работи с малки комисионни. Те ми напомнят малко за COMS. 3COM също произвеждат някакви подобни електронни бележници от които няма особенна полза. През 1999г компанията се считаше за водеща и бе на цена около 25USD, а сега е на 5-6USD Проблема при PALM според мен е, че те произвеждат ненужни устроиства за влизане в интернет. Почети същите функции вече имат и GSM-ите. Просто се губи смисъла човек да носи 4 или 5 различни устроиства, с припокриващи се функции в джоба си

Коментар

• PALM

Aбе тези американци не спят ли??? В 7.00 купуват PALM като луди. Вече има 11000 оборот на ISLAND. Е аз продадох на 5.34. Сега ще го чакам да го разпродадат отново.

Коментар

• PALM

PALM!? Какво ви е мнението, дали в петък не прекалиха с продажбите??? Играх го интрадей. На затварянето излязох на 5,05. После отново влязох на 5,00. В момента гледам на Франкфурт 5,20. Да държа ли или да продавам at open???

Коментар

Цената на акциите на тази компания ще експлоадира - вярвайте ми. Имат разработка за ревелюционна технология в сферата на алтернативните енергийни източници. Нещо много актуално за САЩ сега. Само в петък бяха изтъргувани над половин милион акции от тази малка компания. Това е страшно много. И то само на ASK цената. Сега BID 0.21 vs. ASK 0.25. Моята прогноза до лятото е за над $1.00.

Коментар

• apcc

APCC - Увеличени печалби, сектора е в разтеж дори и при сегашното забавяне на икономиката и техническите индикатори са добри. Само проблема е нивото на resistance на 18$ но пробие ли в сега растежа е сигурен.

Коментар

• FLEX,ORCL

Positive money flow se zabelyazva na charta,koeto e predpostavka za bounce back,ako nasdaq turns green.

Коментар

• CMGI

Мдааа, днес ще е кърваво. Те момчетата като разбраха колко падна Sofix, се уплашиха и хукнаха да продават...

Коментар

• CMGI

Oburnete vnimanie i na CORV,AVCI,EXDS,IWOV,ITWO.Udobni sa za trading,ako se hvane momentum.
                                Happy Trading:Emil

Коментар

Working...
                                X