IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• TQNT,JDSU

Аз съм за JDSU, Но нека изчакаме данните днес. Може да отидат на 13 отново.

Коментар

• TQNT,JDSU

Има ли фенове на KLAC? Таргет 56 смятам да пробвам

Коментар

• TQNT,JDSU

fiberoptics pak sa hot, още един поддържащ JDSU !!!
        ама пък как мразя да играя срещу пазара... Нека потегли нагоре,тогава 22 не е невъзможно

Коментар

• TQNT,JDSU

Нещо предният ми пост тръгна без да го пускам. Емо е пояснил в скоби значението.

Коментар

• TQNT,JDSU

Да ама аз ще взема да изчакам данните днес, защото последните дни бях много bulish и не ми се рискува отново.

Коментар

• TQNT,JDSU

Още един глас за JDSU!

Коментар

• TQNT,JDSU

И аз мисля, че JDSU Са за купуване, но нещо не ми харесват p/e и другите fundamentals. Какъв е превода на swing trade?

Коментар

• INTERACTIVE

Самата истина $ 0.01 на акция, минимум $1. Нещо повече, днес получих писмо, че намаляват комисионните за над 500 акции - $ 0.005. Това не са единствените предимства. Datek ти роутва поръчките само на ISLAND, а IB на над 30 ECN-a, в зависимост от най добрата котировка.

Коментар

• INTERACTIVE

interactive brokers наистина ли взимат само по 0.01ц. комисионно на акция или имат и други комисионни. На мен Датек ми реже главата с 10$ за сделка.

Коментар

• TQNT,JDSU

Podhodyashti za swing trade(hold okolo sedmitza).

Коментар

• CMGI

Не казвам, последния път като викнах за QXLC, излязох с -20%)). CMGI - добри са за daytrading, за 6 долара - незнам. Когато пазара е UP, те са UP и половина, така че днес по всяка вероятност ще са интересни. Български брокер нямам. US - Interactivebrokers.

Коментар

• CMGI

Наивник, дай си мнението за CMGI. Аз мисля, че сега са подходящи да се купят и да се чакат отново на 6USD, само трябва пазара да е нагоре. Между другото, кой е българският ти и кой е чуждият ти брокер, ако не е тайна.

Коментар

• QXLC

QXLC погледнете ги!! В петък убиха змея. Добри данни + Microsoft. Днес мисля че ще качат още долар /Coca Cola!/. Аз съм вътре от 3.60 за силно нагоре. Наблюдавам ги от 1г.

Коментар

• PALM

iskreno ti sajaliavam

Коментар

• PALM

Мама ми казваше - дръж акции по-вече от един ден, ама аз - не, ще трейдвам интрадей. Толкова PALM- чета си бях напазарил на 5.....

Коментар

Working...
                                X