IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• JDSU

Владо, и аз не знам защо всеки път почти, си мисля какво да направя и много често правя точно обратното. Има няколко т.нар. божи заповеди на Marketa. Трябва човек преди всяка сделка да си ги прочита и ако нарушава поне една от тях да не търгува. Защо обаче аз никога не го правя - незнам.

Коментар

• JDSU

То е все едно да се мъчиш да хванеш падащ нож с голи ръце.
      Според мен пазарът ще падне още.
      Просто няма какво да ме накара да бързам.

Коментар

• JDSU

Говоря за наше време. Но загубата ми е от предишните дни. просто съм непрекъснато срещу пазара. Вчера писах, че очаквам JNPR да падат, а ги купих. Затворих ги с един долар надолу. Днес пак съм за нагоре. Искам да хвана обръщането на пазара.

Коментар

• JDSU

JDSU

Коментар

• JDSU

Извинения ако говориш за 5 часа наше време. Аз нали съм си по US ET.

Коментар

• JDSU

Да, но ако наистина си ги продал в 17.00 часа вчера, значи си инкасирал загубата. Моята графика показва, че срива е малко след 16.30, след като акцията е била пусната отново за търговия. Явно е била halt-ната след края на редовната борсова сесия.

Коментар

• JDSU

Терминаторе, продадох си JDSU-тата още в 5 часа вчера, така че избегнах тази загуба.

Коментар

• JDSU

Искрено се надявам да сте ме послушали за JDSU.

Коментар

• TSIX

Влязох с малко. Обаче не съжалявам, че беше само с малко, защото тук си е чист хазарт.

Коментар

• TSIX

Ами според мен засега е първото. Това не означава обаче, че "dead cat bounce" не може да продължи. Просто я наблюдавай.

Коментар

• TSIX

Ти влезе ли вчера? Ако е така ще пия бира... Аз закрих половината си позиция.

Коментар

• TSIX

TSIX а "dead cat bounce"... или.... Да знам че утре ще си платят задълженията....

Коментар

• TSIX

"Наивник", направихме хубави пари в TSIX днес. Ще видим как ще се развие ситуацията там.

Коментар

• JNPR

Знам, че не си ги смучеш от пръстите.

Обаче наистина трябва да се внимава.

Коментар

• JNPR

malko preigrano zvuchi naistina /no ne si gi izsmukvam chak ot prystite de/, za indikatorite si prav. ot tezi koito sledq, edinstveno aapl napravi neshto kato qsen trend.

Коментар

Working...
                                X