If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За Тошо - пробвай www.virtualstockexchange.com, преди бяха с 15 мин. закъснение, можеш да си дълъг и къс. Обаче да знаеш, че навремето при тях съм правил по 1200% месечно а REAL не става така. Най-доброто демо/игра/, което съм виждал е на ETRADE, - с всички екстри, вкл. и опции, ама май не е активна. Иначе можеш да пробваш и демото на Interactivebrokers, и ред други. Виж и това http://maxinvest.finance.lycos.com/ - и парички раздават))
poliak, kak da ne sa vagni novinite pri day tradinga? Nali njakoi shte vzeme da kage neshto, a aide vsichko na opaki.
Коментар
poliak
trade
За Тошо,
Делта сток предлагат демо акаунт за 2 седмици и трейдинг платформа с котировки в реално време.Демо акаунта на Cyber trader върви с котировките от предходната сесия.Що се отнася до новините,при дей-трейдинга не са толкова важни.
На къде ще избие, незнам. Едно съм сигурен, че няма да го държа до 30. Иначе си е тото отвсякъде. Ей сега, ако имах парички, които да не ми пука какво ще стане с тях, бих купил JNPR, CIEN, JDSU, WCOM, DT, SUNW и бих скъсил CSCO, INTC, MSFT, DELL, AMAT. Aма понеже ми пука, съм си в CASH и се чудя дали да не сложа стоп на JNPR 10.90))
Коментар
bobsleigh
trade
аз пък мислех че си го купил и продал на вече
но може и да дръпне един бърз ритрейс към и .20, ако не винаги има утре!
някой да бръмчи на кредити и банки?
Доста го продадоха. Аз вече си имам JNPR по 11. Странно нещо е тази акция. Преди 5 месеца беше 30$, преди 3 - 10$, преди 1, пак 30, сега е 11 - луда работа.
Коментар