IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• trade

Good morning !!
    Za tezi koito se vodjat ot novini i komentari - az po edno vreme dosta polzvah tozi website i pomnja che mi haresa - novinite se obnovjavat vseki 2 min i imat interesni predlozenia po vreme na celija trading day (Before the Bell, Momentum Trader, Short Trader, Chart Standouts i t.n.) - ako iskate go poglednete... :

http://www.realtimetraders.com/marketinfo/watchlist.asp

life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• trade

Стигне ли 11 - пазаря го

Коментар

• trade

зарежи ))

Коментар

• trade

Бре на 11.60 отиде

Коментар

• trade

JNPR на 11.90 харесва ли ви?

Коментар

• trade

Ами аз пак намачках CSCO. Скъсих го на 17.55 и ще го чакам да го скъсявам още. Иначе за новините долу-горе - същата работа съм и аз, плюс това което пусне брокера, което се дублира в 90% от случаите. Използвам засега безплатните карти на http://finance.lycos.com/ и това е.
              Днес ще поглеждам към WCOM и ще бръмча за по 10$ в QQQ. Успех

Коментар

• trade

привет, какво ще мачкате днес бе хора?
                за нищо нямам идея напоследък, а това да купувам нещо никак не ме влече ...
                Наивник, май човека имаше предвид това да си проф. дей-трейдър. впрочем от къде четете туй-онуй - новини? аз гледам само in play в yahoo и bloomberg. изобщо сигурно има някаква ситема за отсяване и претегляне на разни изцепки при ъп/даун грейд, warning и пр., но май не съм я улучил още.

Коментар

• trade

Не разбирам какво му е нетрадиционното на решението ми. Като казвам че се забавлявам с CSCO, имам предвид че на INSTINET и ISLAND между 7 и 8 часа се движеше в границите 16.98 - 17.30 и се редуваха непрекъснато доста големи покупки с големи разпродажби и аз направих десетина бързи влизания и излизания за по 10-15 цента. Това е! А това какво правя и какво мисля да правя - честно да ти кажа много често и аз не знам, така че идва ли ще бъде интересно за четящите. WCOM си е интересно отвсякъде. Може да се изчака едно двойно дъно и да се скача за нагоре, обаче знаеш ли... Иначе за това дали съм на печалба или на загуба - На загуба съм от търговията си до момента. Успех!

Коментар

• trade

Mezdu drugoto kolegi i az smyatam che foruma e malko muden.Pak i tuk ne moze da se obmenya golyamo kolichestvo informaziya,taka che predlagam na vsichki traders ot Plovdiv da mi pishat i da se opitame da organizirame nyakakvi regulyarni sreshti.Kakvo mislite?

Коментар

• trade

Naivnik,reshenieto ti e netradizionno,no te pozdravyavam i ti pozelavam uspeh.Mnogo shte bade interesno na vsichki treidari v stranata,koito sa naistina poveche ot 20,da ni darzish v teche nie na neshtata koito pravish.Kakvo shte kazesh za ideyata da publikuvash neshto ot roda na mesechni otcheti/s kolko pari,kolko %,tendenzii i t.n./Mezdu drugoto kakvo shte kazesh za WCOM i VRSN .Dostignaha li danoto?

Коментар

• trade

Даже не ги и поглеждам. Цяла сутрин се забавлявам с CSCO.

Коментар

• trade

MSFT ги съсипаха от аргументи, дали обаче ще ходи под 60 - как мислите?

Коментар

• trade

Cover AMAT @ 44.13

Коментар

• trade

Защо скука? PSFT нагоре надолу.Интересен ден.AMAT short от 44.75

Коментар

• trade

Голяма скука днес. Като го измисли накъде ще ходи може и да се включа.

Коментар

Working...
                                X