IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ?

Е, изпреварвам Наивник, ще може ли да си признателен на мен?? )
    McDonalds - около 18.50, през 2000 - около 30+,
    Berkshire hataway - $72000 (да, толкова е за 1 бройка, но те не са имали никога split) - ти да нямаш 100-тина от тях??
    life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• brcd

Наивник,аз не се занимавам с акции,но ми попадна една книжка под ръка и се зачетох по темата... Имам един два въпроса на който,ако можеш да ми отговориш ще ти бъда признателен.

1. Можеш ли да ми кажеш една акция на "Berkshire" - на Уорън Бъфит в момента колко струва?
      2. И акциите на Mc Donald"s през 2000г. и към днешна дата?

Коментар

• brcd

И ще се казвам forexman
        http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• brcd

Ето ми и e-maila..
          Колкото до forexman,като почна да играя фючърси ще си играя с евро йена и петрол..

Коментар

• brcd

Ами ясен си ми ти..
            А знаете ли че в понеделник-вторник има potential cycle turn window?
            ПОследните 2 на 7 ноември и 9 октомври си струваха да ги "гледаш".
            Колкото до BRCD аз го купих на 21 в 3,40 ET,продадох го в 3:58 ET,и reversed..Вчера го затворих..
            За тези които не ми верват да пишат на е-mail ,ще им дам линк,който доказва моите думи.
            Колкото до QLGc,ELX не мислите ли че са леко за скъсяване,или напутване?
            Приятен Уикенд !

Коментар

• brcd

Ти какво си мислиш, че аз като давам съвети, да не се правят забежки по разни акции, ги спазвам ли? Не, не ги спазвам за съжаление. Все пак, вчера след като закрих доста къси и дълги позиции в акции наблегнах главно на индекси, фючърси и опции в/у тях. Е, купих малко BRCD, и поиграх интрадей NVDA, и така и така я затворих много на сгода... Приятен weekend!

Коментар

• brcd

Наивник,BRCD е може би само за intraday play.Но защо се занимаваш с него,играй си
                индекси.Имаш 3 индекса- големи и ликвидни,както и опции и фючърси върху тях-ами не
                ти ли стига?По принцип доста хора вече започват да се настройват доста бичи,това е добре
                за мечките ,според investors intelligence bears @ 24 %..Хорицата почват да chase-vat ралито..
                А пък според trimtabs 3,2 млдр $ са напуснали stock funds..
                Аз мисля че сега е добър ден за къси QQQ,puts QQQ ...
                Следващата седмица очакванията са за slight pullback./поне моите/.
                Иначе обърнете внимание на златото -от 317 в 17 часа БГ сега е 321!

Коментар

• qqq for living

Ейййй, днес ще пускам тото. QLGC закрих на 41.81, най ниско ниво 41,80. QCOM закрих на 39.86, най ниско ниво 39.85. NVDA закрих 15.01, ако може и NTAP да върне до 13...., ралито може да продължава спокойно.

Коментар

• qqq for living

BRCD 5.40. Аз влизам, ще добавя още ако го натиснат.

Коментар

• qqq for living

QLGC, аз го чакам на 41,81. Обаче аз съм този дето нагъна NVDA на 15.01. Чакаля и един ранен шорт на QLGC на 39.86 и NTAP на 13.01. Какво мислите за BRCD? Да купуваме, все ще излязат някога а ?

Коментар

• qqq for living

Наивник, ти пак за фючърсите си се хванал, според мен профиттейкинг ако има, ще е към финала. Не знам защо, но мисля че пак ще се набират днес. Апропо, тия тънките QLGC на 42.55 да не си ги сгънал ти? ))

Коментар

• amzn

bobs,problema sas AMZN e che mnogo malko hora ia haresvat =) AMZN e edna ot naj-shortenite akcii..A nali znaesh che 70 % ot vsichki shorts sa shorteni v naj-nepodhodiashtoto vreme...

Коментар

• qqq for living

И аз така казвам, ама те са един от боклуците, които ме отнесоха. Чакам днес да дръпне малко назад, че да покрия.

Коментар

• qqq for living

Добре де, а тоя AMZN, какво му харесват толко? Коледа идва, консуматорите пазаруват, имат и супер прогнози за растеж на печалбата, но айде стига де, и 20 им е много.

Коментар

• qqq for living

Значи, има много тъпа система, за марджина. Принципно, аз като дейтрейдър с необходимите минимуми в акаунта мога да търгувам с 4*стойността на акаунта. Обаче задължително трябва да спазя позиция от около 2* стойността на акаунта Overnight, и най интересното е че трябва да я спазвам само за времето 15.50-16.00 EST. След това отново получавам облекчения за марджин изисквания. А оня ден не получих марджин кол, защото бях оставил Limit Buy /Stop Loss OCA orders, от които ми се изпълни LB за затваряне на къси позиции. Това е! Днес, май ще тейкваме профити...

Коментар

Working...
                                X