IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Rally

RT, май издържа първия тест на 880.

Коментар

• Silly Decisions

Не разбирам защо всички искате да уцелите върха и бързате да скъсявате. Според мен това е прибързано и дилетантско решение. Като се формира дългосрочен фръх (в което вярвам и аз) индексите ще тръгнат към октомврийските си дъна и ще има достатъчно възможности да се влезе за надолу. Оставете мечките да се налодуват, не си стопявайте акаунтите. Много често стоенето настрана е най-добрата позиция! Знам, че няма да ме послушате, но все пак се опитвам да внеса здрав разум ...

Коментар

• Raly

3334, откъде си толкова сигурен какво ще стане? Аз не мога да си позволя да съм толкова сигурен в тази ситуация, в която потока новини може да бъде всякакъв. Естествено, че нивото от 880-882 може да бъде пробито, нали затова си слагам стопове... ))

Все пак обаче не бива да го подценяваш. От 780 досега, 880 е най-ясно изразеното ниво на съпротива. Да видим дали пазарът ще има сила да го пробие.

Коментар

• Raly

logi4no no sigurno 6te e pak nagore

Коментар

• Raly

По-здрава корекция очаквам утре. Предполагам че доста играчи ще си затворят позициите за уикенда.

Коментар

• Raly

880 6te e kato detska igra4a za pazara no sled tova 6te ima korekcia pone taka go vigdam i az 6te skasia sled cloza na dax uspeh

Коментар

• Raly

nikoi ne go gleda tam e rabotata no vse pak sled v 21.00 6te ima koreccia

Коментар

• Raly

Благодаря за съвета, но вече си открих позицията. Ако пазарът наистина е толкова силен, то трябва да пробие съпротивата при 880.

Отделно и аз като Tazz не мисля, че в момента някой в US гледа DAX.

Коментар

• Raly

ne barzai za kasa pozicia na spx500 iz4akai cloza na dax okolo 21.00 4asa i togava pone tova e moi savet

Не знам за вас, но аз шортвам SPX (SPY) на 877. Стоп при пробив над 882.

Коментар

• Raly

ne barzai za kasa pozicia iz4akai cloza na dax okolo 21.00 4asa i togava pone tova e moi savet

Коментар

• Raly

A moje li nqkoi da mi obqsni kak vdiga marketa kato crude-a hvyrchi syshto?

Saddam shte go hvanat kukovo lqto!Toi e hitra lisica!
                        Nqma da e tolova lesno kolkoto im se struva!

Коментар

• war

i da se zaigda6 pazara e nagore i ne moga da ti pomogna

Коментар

• Raly

Не знам за вас, но аз шортвам SPX (SPY) на 877. Стоп при пробив над 882.

Ако пробие 880-882 минавам на дълги позиции.

Късмет на всички!

Коментар

• Raly

Rali!!!!
                              I az mislq che trqbva da kupuvame!!!!

Коментар

• Raly

Da go raliiiiiiiiiiiiiiiiim!!!

Коментар

X