Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
за почти 20 години форум оттук минаха хиляди умници, които след месеци на хвалене изчезнаха и нито един после не написа "пичове, аз фалирах и тва е"
някои ги познавам лично. Седнаха си на гъза, започнаха да ходят на работа, от много умници, които ме хранеха и като журналист, станаха каквото трябва, седнаха си на гъза. Искаха да лежат и да изкарват пред компа, но се оказа, че не е за тях.
Но всички те насъскваха други, че е лесно и подмамваха Леминги в самоубийствения си поход.
Е как пък никой не се появи и не писа "аз загубих всичко, аз загубих 3 млн., аз загубих 7 млн., аз загубих 90%, аз загубих 100%". Един загуби два апартамента след висене на компа по 10 часа в продължение на 2 години пред очите ми. После отиде в строителството. Друг даваше акъл, искаше да ни съди за авторски права, че пишел много коментари и ни развивал форума. Фалира няколко пъти, фалира парите на доверители, емигрира и т.н.
Фалиране има, извиняване няма.
Как пък един не се извини на читателите.
Пък да ти кажа, аз си стоя в пазара постоянно. Добър опит да ме нахраниш, че съм пенсионер излязъл от пазара. Между другото съм на 39 с 25 години на борсата. Смятай на колко съм започнал. Еми 1995 имаше масова приватизация и родителите и бабите оставиха боновите си книжки на мен и брат ми да ги инвестираме както искаме и въобще да ги управляваме. 1997 г. започна търговията и търгувах на чужди ЕГН-та, на майка и на един по-голям приятел. Ходех си по чейндж бюрата и врътках франкове, марки и долари с детските си спестявания. Както казах неуспешно (с изключение на някои малки печалби), но така се трупа опит. А ти от раз 70% с късмета на начинаещия и после .. да видим.
На различни пътеки сме.
Коментар