IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И за нафтата много ме е яд щото там бех с gearing и сега щях да съм на двойна печалба. Отделно можеше да пропусна да и платя данъка

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Пък Олин надмина годишния си връх. Аз ти казах, че художникът е като борсов оракул наоборот, ама ти не повярва съвсем.
      вярвам само на врачки и то на доказани такива. Нито ти нито никой може да знае какво ще се случи с маркета. Карнивалите ще пускат емисия, ама напук на всичко растат.
      За OLN не ме е яд. Продадох ги на печалба и се надявам и дивидента да съм хванала, защото на тяхно място взех OMP и те хвърчат днес.

Коментар

• От електрокарите има останал само един малко по-нормално оценен играч... И той не е на NYSE.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение

Тези KNDI голям полет направиха днес. Аз не им вярвам на тези компании ама не можах да издържа при този спад да не взема малко:
          Filled Buy 70 KNDI Limit 14.02 -- -- 09:45:26 11/24/20
          Избягвам да давам съвети, но мисля, че добре си направил. Обичайно качват по 20-25% на ден.

Днес явно пак няма да ми се случи продажбата на 60 акции, но не се отказвам. Оставих поръчка GTC 60 на 18.50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

И аз така мисля. Моите китайци (KNDI) минаха 100% и днес, ако е рекъл Бог, ще продам 1/3. Останалите ще ги чакам известно време, но честно казано не вярвам чудеса да постигнат. Хубаво, че са евтини, но нито са атрактивни на външен вид, нито с параметри впечатляват.

Xpeng-а имат дълъг пробег и бая други глезотии и може да вървят още нагоре.

Тези KNDI голям полет направиха днес. Аз не им вярвам на тези компании ама не можах да издържа при този спад да не взема малко:
            Filled Buy 70 KNDI Limit 14.02 -- -- 09:45:26 11/24/20

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
              неам кръв. 6 месеца чаках CCL да скочи и тамън продадох и скочи.
              Пък Олин надмина годишния си връх. Аз ти казах, че художникът е като борсов оракул наоборот, ама ти не повярва съвсем. Рядко ценен човек се оказа Едито. Уникален талант. Няма акция да е казал out и да не е направила минимум 50% нагоре. Повечето са x2, x3.

Дали ще му върнат парите за книжките, които разправя, че е прочел?

Коментар

• неам кръв. 6 месеца чаках CCL да скочи и тамън продадох и скочи.

Коментар

• Днес пак ще дърпам нагоре take profit-и. WFC как се изстреля не е истина. Ташункича ако ги почне и с опции, направо ще счупи пазара.

---

И просто не мога да повярвам, че АМ/АR не са ми най-големите позиции. При всичката реклама, която им турнах тука, трябва да ме вземат на процент.
                  Last edited by terziеv; 24.11.2020, 16:33.

Коментар

• То не му е мястото тука и верно е малък пазар, ама все пак си е индикаторче. Биткойн и другите койнс около него стигнаха невероятни нива последните 2 седмици. Особено пък от предния Петък до днес.

Интересно ми е дали ще се изсипят нещата преди деня на Благодарността или седмицата след него. Аз като че ли съм по склонен да вярвам, че ще е седмицата след деня на Благодарността, макар че много презпазливо я карам тази седмица.
                    Last edited by pantaleev; 24.11.2020, 15:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      Абе бъдете внимателни че да не стане “Чиче мяу мяу”.Много помпане а на какво отгоре не знам.
                      Е как на какво отгоре - хвърлят се безплатни пари. Трябва да си идиот, за да не ги вземеш. Да бяха листата на дърветата направени от пари, по-малък щеше да е ефектът. Че трябваше да се покатериш, па да събираш, да прибираш по джобета... а сега прас с едно две копченца и милиони. В пъти по-лесно. Няма сигурен актив. Според мен в момента кешът е по-рисков от дяловете на доста компании. Пък за облигации и ДЦК, еле пък фондовете с такива, направо не ми се мисли как могат да се възприемат за нещо стабилно. В стадото вече са останали само крави и волове. Ако имаше тук там някой бик за цвят, отдавна да е пометена системата.

Коментар

• Абе бъдете внимателни че да не стане “Чиче мяу мяу”.Много помпане а на какво отгоре не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                          Гледам Dow, по 1%, по 1% всеки ден прибавя, Имаме 245 работни дни годишно. Може ли 245% (при това без капитализация). Може ли така ?
                          Според мен ще е повече.

Коментар

• Гледам Dow, по 1%, по 1% всеки ден прибавя, Имаме 245 работни дни годишно. Може ли 245% (при това без капитализация). Може ли така ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Има и ротация днес.

xpev ..оле 3 и кусур пъти за 3 седмици.
                              май ще взема обаче да си прибера обратно една част днес. Старите хора са го рекли... много убаво не е на убаво..
                              И аз така мисля. Моите китайци (KNDI) минаха 100% и днес, ако е рекъл Бог, ще продам 1/3. Останалите ще ги чакам известно време, но честно казано не вярвам чудеса да постигнат. Хубаво, че са евтини, но нито са атрактивни на външен вид, нито с параметри впечатляват.

Xpeng-а имат дълъг пробег и бая други глезотии и може да вървят още нагоре.

Коментар

• Какво мислите за fuel cell компаниите. Аз съм много ЗА

https://stocknews.com/news/plug-icln...-to-new-highs/

Коментар

Working...
                                X