IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И така и не можах с годините да разбера това вторачване че аха да не изтървем пързалката. Ей го Пепоний вече втори ник троши от чакане на пързалка. В крайна сметка като дойде "пързалката" така или иначе ще дойдат добри времена за покупки и няма да са такива за 1-2 дни.

Иначе би било прекрасно да влезем в мечи тренд обаче хората не мога да асимилират какво точно се случи и продължава да се случва с книжните пари. Сложи към това войните както споменава Терзиев и си представи колко вероятно е да стане така че след като всички ни направиха милионери в един момент да има масов срив на активи че да може всички да си купим неща с реална стойност/

Или другата производна от подобен сценарии - онези планини от дълг ще се връщат с дефлационни долари....дайте малко по сериозно и не ги гледайите БВП, лихви, рецесии, и другите глупости който промиват мозъци на ежечасна база. Ей го Джеймито от миналата година проракува рецесия и срив ама не става. Или пък "рекордните инсайдърски" разпродажби в Нвидия. Тия там сигурно 2/3 от инженерите им са вече мултимилионери, нормално е да продават но това не значи че не може да направи Х 5 до 10-15 трилиона кап до 2030.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
      Абе дано не изтървем пързалката, че много сектори ще копаят в дъното.
      Жилезата са на егати дъното. Насред война. Както газчицата беше на дъно преди няколко седмици. Ако се случи още някаква гранде разпродажба, трябва да продадеш жената и децата и да купуваш с две ръце и три крака.

ето сега - posco ти е на 2020 нива. Почваш да купуваш и добавяш при слизане. Калъфите clf са ти 13 гущера. Това са големи компании, които ще издържат цикъла, а и войната си иска желязо. И това е без да мислиш, елементарно. Вече, ако искаш истински пари х10-20 - търсиш малки компании и си губиш времето.

Коментар

• Абе дано не изтървем пързалката, че много сектори ще копаят в дъното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Като гледам как сте се надъхали за ъп , скоро на доле .
          Поне краткосрочно.
          Пич, ти буквално изтърва един от най-големите ъпове на пазарите евър. Определени сегменти продължават да са на дъно, дори под 2020 година дъната.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
            Подарък за баба Меца, да почака още 1-2 месеца
            Като гледам как сте се надъхали за ъп , скоро на доле .
            Поне краткосрочно.

Коментар

• Подарък за баба Меца, да почака още 1-2 месеца

Коментар

• Нова позиция. 7270 - Subaru ; изцяло на марджин - 1,5%

Според мен е почти безрисково. Не само нямат дълг, ми се чудят какво да си правят парите.

Коментар

• Лош момент да решиш да почнеш да "инвестираш" дългосрочно и това да се окаже върха.
                  Казах аз,че Николайчо и Бетера са топ индикаторите на този форум.

Dow Jones отчете най-лошия си петдневен старт на месеца от февруари 2018 г.

https://www.investor.bg/a/538-pazari...evruari-2018-g
                  Last edited by danetha; 08.08.2024, 08:43.

Коментар

• Народът очевидно го е шубе. Задайте си обаче въпроса:

Колко устойчив е дефлационният натиск?

Насред война. Преди избори. При намаляващи лихви.

Коментар

• Мислех да усредня Букинг, че доста ми се свлече. Проблемът е, че имам само 5% свободни парички и няма да се получи кой знае какво усредняване. Май ще изчакам няколко дни. Може нещо от уочлиста да ми намигне.

Коментар

• Доволен съм. Пилците се броят на есен, но засега сме за 5+. Можеше малко vix миналата седмица, можеше малко по-агресивно днес, ама все пак не сме ги намерили на улицата тия пари. Сега да видим Иран. Но с кошничка пълна с нафта и злато не е толкова страшно чакането.

Коментар

• Интересно става
                          Днес ми беше следващата месечна вноска, очаквайте нови 15% спад

Коментар

• Investing.com даде фирА. Само при мен ли не иска да се отвори?
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Не мисля, че днес точно ще имаш проблем с обема на търговията.

Коментар

• И след едно излизане в диапазона 31.02-31.22 в Акса вече нямам и един цент към финансовия сектор. Това японско топене не ми харесва и предпочитам да добавя към кеша и настрана.

Дедо и той с неговото 50% излизане от Епъл и другите разпродажби според мен ще даде допълнително страх - не че има малко от него в момента.

И да си оставам бик в дългосрочен аспект, в момента бих внимавал с входове - традиоционно тънък август и такива спадове никога не знаеш как може да се развие. Да не стане като с пуйката и деня на благодарността.

Коментар

Working...
                                X