IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

И двете. Ще яде малка хурка Влатко, ама и ще го заметат.

Но... надявам се, че ще разплетат историята, защото очевидно нищо не са покрили щом отново редица платформи забраниха покупките, а оставят продажбите. А Etoro вчера автоматично разпродаваше GME - има много скриншоти за което.
    [ATTACH=CONFIG]n3710495[/ATTACH]

как да продам, сърце не ми дава да им направя густото на тези мунчовци.

пп. Drivewealth е брокерът на Р.
    https://www.businessinsider.com/elon...-stocks-2021-2

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
      Днес в Revolut GME и AMC са само с опция sell, без buy и резултати в търсачката за тях
      Аз имам опция buy в Револют...
      промяна: Сега и на мен ми излезе че са само Sell Only.
      Last edited by Zalmoxis; 02.02.2021, 17:13.

Коментар

• Вече няколко мои познати, които никога през живота си не са си купували акции, нито се интересуват от това, нито вярват че са добра инвестиция, ми се обадиха тези дни как да си отворят сметки при брокери че да си купят акции от GME. Манията определено си става глобална и са ограниченията от страна на брокерите и разни тъпи нови правила като автоматични стопове и ограничения в броя акции за покупка спират това нещо да се изстреля яко.

Коментар

• Kакво мислите за PLTR? Питър Тийл.

Коментар

• Коментар

• Днес в Revolut GME и AMC са само с опция sell, без buy и резултати в търсачката за тях

Коментар

Ахам... стискам ги. Каката най-хитра излезе засега. Не ми се продава още. Пък и, ако верваме на каката, 140 си е точната цена без никакви скуиртове. Та, едва ли ще падне под 10... надявам се, че тогава ще ми развали стратегията
                Терзиев, ти първи спомена, че ще има филм за сагата GME и аз те подкрепих с две ръце. Сигурен бях и аз. Май удариха балтията на ретардите, за което искрено съжалявам, да бъда честен.
                Pre-trading-а на GME сега е
                $134,00 −91,00 (-40,44%)

Холивуд и Netflix вече се надпреварват кой да филмира първи сагата с GameStop
                Освен стрийминг платформата, към темата интерес има и Metro-Goldwyn-Mayer

https://www.investor.bg/novini/346/a...mestop-321138/
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Индианецът е по-хитър от Владко. Изнизал се е навреме като ко-шеф на компанията още миналата година. Оставил го е да защитава “Цитаделата”. Интересно дали ще го похарчат наш владко или ще заметат всичко под килима по стар западен обичай.

Така или иначе интересно е и дали това е краят на този бизнес модел за тази компания.
                  И двете. Ще яде малка хурка Влатко, ама и ще го заметат.

Но... надявам се, че ще разплетат историята, защото очевидно нищо не са покрили щом отново редица платформи забраниха покупките, а оставят продажбите. А Etoro вчера автоматично разпродаваше GME - има много скриншоти за което.
                  Click image for larger version

Name:	Screenshot_20210202-162044_Revolut.jpg
Views:	1
Size:	49.6 КБ
ID:	3710495

как да продам, сърце не ми дава да им направя густото на тези мунчовци.

пп. Drivewealth е брокерът на Р.

Коментар

Ахам... стискам ги. Каката най-хитра излезе засега. Не ми се продава още. Пък и, ако верваме на каката, 140 си е точната цена без никакви скуиртове. Та, едва ли ще падне под 10... надявам се, че тогава ще ми развали стратегията
                    Аз би трябвало да съм купил 1 бр на $150, имам поръчка, но не съм логнат. На $50 ще взема още 1 бр. Според мен е възможно да отлагат share delivery, но не могат до безкрай. Привлича ме волатилността. Според мен поне 3-4 месеца ще се дърпат кой ще надделее. От значение е и огромното количество опции, за да си оправдаят цената, която вече е платена, трябва да бъдат близко до страйка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Верно, ама индиеца гледа като влюбен, а не като приятел. Те си знаят, не им се бъркам в работите...
                      Нали знаеш за спартанците приказката, дето всеки си имал боен другар и затова били толкова свирепи в боя хитра тактика
                      Виж за Тиванския свещен отряд:
                      https://historyofwars.net/tag/%D1%81...D%D1%86%D0%B8/
                      Индианецът е по-хитър от Владко. Изнизал се е навреме като ко-шеф на компанията още миналата година. Оставил го е да защитава “Цитаделата”. Интересно дали ще го похарчат наш владко или ще заметат всичко под килима по стар западен обичай.

Така или иначе интересно е и дали това е краят на този бизнес модел за тази компания.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                        Играта се обърна срещу wallstreetbets като гледам! Тая игра със среброто ще ги довърши май. Терзиев държиш ли още gamestop ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Владко има съпруга индийка и молекулярна биоложка. Недей да си мислиш лоши работи .
                          Верно, ама индиеца гледа като влюбен, а не като приятел. Те си знаят, не им се бъркам в работите...
                          Нали знаеш за спартанците приказката, дето всеки си имал боен другар и затова били толкова свирепи в боя хитра тактика
                          Виж за Тиванския свещен отряд:
                          https://historyofwars.net/tag/%D1%81...D%D1%86%D0%B8/
                          Last edited by Kildirim_Bei; 02.02.2021, 15:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                            Нещо не е много наред тая снимка.... или само на мен така ми се струва... [ATTACH=CONFIG]n3710429[/ATTACH]

https://robinhood.com/us/en/support/articles/our-story/
                            Владко има съпруга индийка и молекулярна биоложка. Недей да си мислиш лоши работи .

Коментар

Е не така срещу най богатият Българин. Все пак си мисля че RH ще оцелее но да видим.
                              Могат да изперат пешкира за успокоение на недоволството... Големите са ги издигнали, големите могат да ги смачкат.
                              Робинхуд им се подложи на големите (не можеш да плюеш ръката, дето те храни), а ретардите няма да им го простят това, щото бяха брутално излъгани. Ще изгубят много клиенти, струва ми се... може да има дела, изслушвания в конгреса, комисията и т.н.
                              Технологията е изпробвана, колко му е едни други да направят същото с едно рамо от същите батковци, дето са бабували на Робинхуд.
                              Влад и ортака му трябва да са понаучили нещо в света на големите.... а именно, че те сами ще трябва да платят "сметката", ако нещо тръгне накриво. В най-лошия случай ще хлопнат кепенците, ще трансферират съществуващите акаунти към следващия галеник на съдбата, и ще ходят да си харчат "честно" изкараните пари.
                              Last edited by Kildirim_Bei; 02.02.2021, 14:13.

Коментар

Е не така срещу най богатият Българин. Все пак си мисля че RH ще оцелее но да видим.
                                Е аз от уважение ги нарекох джендъри, иначе щях да използвам една по използвана българска дума

Коментар

Working...
                                X