Някой на плюс днес?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Най много за цяла вечерНали знаеш, надеждата....бля,бля
Коментар
-
Хаха, говориш с човека който спомена, че бил взел напазарувал не знам каква си харитя за около $200 (двеста долара)...
Това за бедността го казва от завист и защото си е заядлив (а защо е такъв бях обяснил, но ме изтри модерацията)
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеПървоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
бедността не е порок, но пък за хвалба съвсем не е.Last edited by Money; 03.03.2021, 22:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Мисля, че младите са по-всеотдайни , щото мислят, че ще е за цял живот .
Днес много забавно из темите .Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Ти започна с нелепия супер скромен коментар да си седна на задния ред и да гледам как играчи като теб изкарват пари като на майтап, докато ние заплатаджиите плюем семки. Колко пари управляваш?
Беше отворил тема как да си купи физическо злато една унция търсел, ама ако можело да я взима на 4 пъти че наведнъж много било и не било особено разумно да купува цяла унция и иска да си я раздели на 4 човека.
Коментар
-
Добре де, що обиждатете женските, то и без тва никви ги нема , накрая ще си останам само с Тракториста да ни ,,забавлява,, с някой женски профил.Last edited by Todor Sabev; 03.03.2021, 20:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Да не обиждаме дамите,поне този месецА по възрастните дами са по всеотдайни,щото любовта е като за последно
Терзиев какво печели от този лайтмотив?
Мисля, че младите са по-всеотдайни , щото мислят, че ще е за цял живот .
Днес много забавно из темите .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАко Иветка е като Ивелина, по-добре не. Ако ще е за сваляне, аз бих търсил поне 15г. по-млада жена от тях...
Бизнесът тук май е съвсем различен, да се пусне лавина от булшит в темата, като лайтмотивът е колко лесно се правят пари на финансовите пазариА по възрастните дами са по всеотдайни,щото любовта е като за последно
Терзиев какво печели от този лайтмотив?
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Terziev, Ето тук погледни Oil Inventories. Защо нафтата расте при по-лош Actual от Forecast нафтата тръгва нагоре? Тоя път уж тръгна надолу веднага след резултата ама сега май смени посоката. Съвсем се обърках.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Бъзикате се вие ама Дейв Портной пуска ETF BUZZ https://www.marketwatch.com/story/th...more_headlines
Играта загрубява, мисля че ще се наложи terziev да отговори със свой етф или поне да почне да стриймва сделките си.
30.01.2021
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДругото, което ще направи добри пари, включително ако сагата с GME продължи е MIK - верига кинкалерии тип ... забравих му името на нашето. На една пряка на "Шишман" - продават боички, малки украси и прочие. На БЕЗУМНИ цени, обаче върви пущината му. Тенденцията в САЩ определено е същата. Не само без никакво основание я скъсяват, но и по принцип си става за дългосрочно държане. Много добре печели. Но, както написах по-долу, при тези лихви могат да държат цената на дъното с години.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
бедността не е порок, но пък за хвалба съвсем не е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИ аз съм заплатаджия, но като споделих, че отделни мои позиции са петцифрени числа, а портфейлът ми също като твоя е шестцифрен и тука форумните "професионалисти" казаха, "ах, не може да бъде, лъжеш!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Бе уж с истински пари си играят. Все пак не са обикновени заплатаджии като мен. Нищо, че от това заплатаджийство портфейлът ми към 16:54 е 583814.22 лв.
Коментар
-
И аз съм заплатаджия, но като споделих, че отделни мои позиции са петцифрени числа, а портфейлът ми също като твоя е шестцифрен и тука форумните "професионалисти" казаха, "ах, не може да бъде, лъжеш!"
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеБе уж с истински пари си играят. Все пак не са обикновени заплатаджии като мен. Нищо, че от това заплатаджийство портфейлът ми към 16:54 е 583814.22 лв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАко ще се жени за нея, определено и това е важно... но пък те са на демо и двамата така че...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар