Само като наблюдаваш движенията на нафтата ти се изяснява играта в целия стокмаркет - брутална манипулация е всичко
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНали ако Байдън спечелеше пазарът трябваше да се срине... Пък той отлетя и всъщност покачването на фондовия пазар беше рекордно за първите 100 дни на Байдън сравнено с първите 100 дни на който и да е друг президент от Рузвелт насам
По-интересното е защо Фейсовия герой Марк продава така усилено дяловете си? Дали един от галениците на Дарпа не са му възложили да оглавява някой нов проект. Или пък нещо друго се мъти. Кой да ти кажи Мъни.
Коментар
-
Кажи като решиш да продаваш. Сега наистина си на +16% с това, ама като си поснала преди няколко дена май беше на нула
0.003 покупна цена...
Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнениеPhil си е добре засега.
- 1 like
Коментар
-
Нали ако Байдън спечелеше пазарът трябваше да се срине... Пък той отлетя и всъщност покачването на фондовия пазар беше рекордно за първите 100 дни на Байдън сравнено с първите 100 дни на който и да е друг президент от Рузвелт насам
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеВярно е. Време е за касиране на печалбите от Модерна.
И аз залагам, че тази или най-късно пролетта на следващата много инвеститори ще бъдат държачи на чанти. Жалко че Тръмпа не успя да овладее ситуацията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Може и да се подскокне,но когато почне да пада ще пада яко.Не се знае колко ще се забатачи Америка с това правителство.Ню Йорк стана едба шитня и хората бягат от него.Дъртака с дименсията вдига данъците и става много интересно.Няма начин да не гръмне тоя балон.
И аз залагам, че тази или най-късно пролетта на следващата много инвеститори ще бъдат държачи на чанти. Жалко че Тръмпа не успя да овладее ситуацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеи аз съм съгласен че като тръгне да пада едно 50% ..... доста сметки ще изгърмят ... гледам из -туба младите американски инвеститори играят с маржин .. и в един момент ще трябва да търсят от мама и тате свеж ресурс ...
Хубавото е че световните пазари днес работят, за разлика от БФБ и има тръпка за нас и с какво да си чешем езиците ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Може и да се подскокне,но когато почне да пада ще пада яко.Не се знае колко ще се забатачи Америка с това правителство.Ню Йорк стана едба шитня и хората бягат от него.Дъртака с дименсията вдига данъците и става много интересно.Няма начин да не гръмне тоя балон.
Коментар
-
и аз съм съгласен че като тръгне да пада едно 50% ..... доста сметки ще изгърмят ... гледам из -туба младите американски инвеститори играят с маржин .. и в един момент ще трябва да търсят от мама и тате свеж ресурс ...
Хубавото е че световните пазари днес работят, за разлика от БФБ и има тръпка за нас и с какво да си чешем езиците ..Last edited by sirFaith; 30.04.2021, 20:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТова с кеша продължава да е безумие. Докато дойде един 3-4% сур, ще сме подскокнали 25%.
Коментар
-
Манипулацията е ежедневна. Нафтата пак се изяви. Егати шитнята - никой не може да и разбере посоката защото се скъсаха да манипулират.
Усещате ли че полза от четене на новини няма - даже по-скоро обърква здравия разумLast edited by IvelinaJensen; 30.04.2021, 18:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Вчерашната манипулация беше егати прозрачната. Чудя се дали някой жив човек с някакъв опит се върза или търговията беше почти изцяло на автопилот. Така ми тръскаха няколко пъти стоповете миналото лято и се научих.
Освен тези трите, в по-малки количества влязох в nem и mrk. Барем избия Алтерикса.
И стига си се кахърил с тоя Алтерикс. Ей го, днес почти ще направи 1% процент от вчерашното затваряне.
Коментар
Коментар