If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не е като да няма, защото Тръмп приказва, приказва за инфраструктурни харчове, но си остана само с приказките
Това не го разбрах съвсем. Пък и ти като кейнсианец би трябвало да си за държавни харчове в този момент
Идеята ми е, че всички харчат. При Тръмп пък, който ужким не харчеше (но искаше лихвите да са 0% и се вайкаше като малко дете), борсата пак летеше нагоре. Той направи tax cut, който подхрани здраво нещата. Т.е. който и да е президент - борсата трябва да е нагоре! За това са алчни !
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Тия там са толкова корумпирани, че може свят да ти се завие Или правилната дума би трябвало да е алчни Но евала им правя така трябва. Имат си нов геостратегически опонент и ще направят всичко да са най-отгоре
Приеха в Сената инфраструктурния план = повече инфлация = насдак надолу, дау нагоре. Не дългосрочно разбира се - щото дългосрочно всичко е нагоре. Просто за днеска.
Шът, бе! Чакаме японския сценарий и това е. А и всички знаем, че пазарът аха аха и ще се срине. Още малко и ще тръгнеш да обясняваш кой е най-добрият хедж срещу инфлацията... A, забравих, че инфлация няма.
Това ще мине нацяло, има подкрепа и сред умерените републиканци
После идва и $3.5 трилионният план. Ако и това мине, евала на Байдъна. Но там ще е по-сложно прокарването
Няма значение кой е Президент. Тия там са толкова корумпирани, че може свят да ти се завие Или правилната дума би трябвало да е алчни Но евала им правя така трябва. Имат си нов геостратегически опонент и ще направят всичко да са най-отгоре
Приеха инфраструктурния план = повече инфлация = насдак надолу, дау нагоре. Не дългосрочно разбира се - щото дългосрочно всичко е нагоре. Просто за днеска.
Кво стана, защо насдак тръгна отвесно надолу както и S&P?
Приеха в Сената инфраструктурния план = повече инфлация = насдак надолу, дау нагоре. Не дългосрочно разбира се - щото дългосрочно всичко е нагоре. Просто за днеска.
Така де, но този ник го надуших какво е още на втората седмица. Още преди да имам конкретните доказателства
А и никът разрба, че е надушен и... стана забавно
Трябва и малко психология при прецнката с какво си имаш работа. Този случай е уникум. Учудва ме колко време трябваше да мине, за го разберат почти всички
всеки се влияе от нещо, включително и ти. А дали са глупотевини се разбира в последствие - никой не е врачка и няма как да знае. Проблемът е че някои се правят на разбирачи и подвеждат наивниците като мен. Аз никога не бих казала, че нещо че скача или ще пада щото няма как да съм убедена в хазартна игра. Но някои явно го могат, а когато човек сам изглежда убеден в нещо лесно може да подведе неубедените
Гушнах няколко стотачки от kweb пут преди малко. Малко трудно да ми го асайнат на 48, ма все пак и това да стане- не бих плакал много ако се наложи да ги придобия на 44$ средна.
Путовете са си хубава касичка за периодично селване, ама по принцип е добре да се ползват само ако си готов да станеш горд акционер на подлежащото.
без значение как го наричаш и колко ти е отвесно - въпросът беше защо се случи.
Кво стана, защо насдак тръгна отвесно надолу както и S&P?
Te това отвесно ли е, какви отвеси сме виждАли...
Гушнах няколко стотачки от kweb пут преди малко. Малко трудно да ми го асайнат на 48, ма все пак и това да стане- не бих плакал много ако се наложи да ги придобия на 44$ средна.
Путовете са си хубава касичка за периодично селване, ама по принцип е добре да се ползват само ако си готов да станеш горд акционер на подлежащото.
Да де, ама кой е виновен... аз защо не се влияя от глупотевини?
всеки се влияе от нещо, включително и ти. А дали са глупотевини се разбира в последствие - никой не е врачка и няма как да знае. Проблемът е че някои се правят на разбирачи и подвеждат наивниците като мен. Аз никога не бих казала, че нещо че скача или ще пада щото няма как да съм убедена в хазартна игра. Но някои явно го могат, а когато човек сам изглежда убеден в нещо лесно може да подведе неубедените
Че на колко си излязла? Аз днес я затворих MRNA. имаше период април и май, когато изкарваха, че ваксините спират напълно вируса и тогава се чудех дали не съм се претаковал като влезнах повторно. На тия цени не си заслужава да влизаш, разбира се. Като цяло не мисля, че MRNA технологията ще е решението, на което се надявахме. Бих се набил в някоя компания, която прави назална ваксина, но ме мързи да търся.
Сега всъщност затварям и Pfizer.
на 400 излязох. Абе колко повече се заричам да не правя глупости толкова повече глупости правя.
PFE си расте - що го махаш?
А как па ме е яд че разкарах ALB и взех умиращото SBSW повлияна от спеца Терзо...
Не мога да си простя за Модерна. Според вас тоя растеж реалистичен ли е или е pump and dump ?
Че на колко си излязла? Аз днес я затворих MRNA. имаше период април и май, когато изкарваха, че ваксините спират напълно вируса и тогава се чудех дали не съм се претаковал като влезнах повторно. На тия цени не си заслужава да влизаш, разбира се. Като цяло не мисля, че MRNA технологията ще е решението, на което се надявахме. Бих се набил в някоя компания, която прави назална ваксина, но ме мързи да търся.
Сега всъщност затварям и Pfizer.
Коментар