IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• съпротива от локален връх образуван около 10 ,00 бг време.. забравих ..instrument индексен фю4eрс DJIA E -Mini
    Click image for larger version

Name:	syprotiwa 4asowa.png
Views:	1
Size:	4.6 КБ
ID:	3790868

https://ibb.co/8rddNs3
    Last edited by trade; 09.08.2021, 19:19.
    Pip master

Коментар

• Пълните ли самосвала?!? А трябва. Газът най-накрая върна малко. Въглищата и те връщат. HCC слезе на нивата от юли. E, Antero не ще да слезе под 13, но да не бъдем перфекционисти.

Коментар

• Чакаме петрола на $100. Чакаме... чакаме... чакаме...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Не искаше да се учиш.Пускаш само откачени постове за атомки и бомби а можеше за много неща да те светна.Ти обаче реши да ме лаеш а мен който не ме е залаял той не е побеснял.Факт! Просто Господ ме пази!
          Каква ти е офертата за обучение? Disclaimer: Не плащам

Коментар

• Да видим днес ще напълним ли касичката с бинки.Чакам с нетърпение да видя как ще тръгне търговията.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	SPX500Daily.png
Views:	1
Size:	13.8 КБ
ID:	3790246

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

вече единственото, което може да ме изненада на тия пазари е да се случи нещо логично.
              Нафтата цял ден расте и изведнъж - безпричинен срив
              ако казваш за Брента не се чуди че пада тъй като на 4 часа графика си е в down trend от 74 ... просто е коригирал и ти си взела корекцията за възходящо движение но идва време когато цената си тръгва по старшият таим фреим
              https://ibb.co/ymzzXkm
              и понеже някои долу се учудва че СПХ 500 прави нов връх ..еми какво да прави той си е във възходящ trend от сума време... по дневна графика , седмична и месечна и по старшите фреимове бутат нагоре ... възходящите трендове правят нови върхове и докато trend линията (чЕРВЕНАТА )не бъде пробита УБЕДИТЕЛНО UP тренда е валиден... пуснете си по един Моовинг по графиките той поне ще ви показва посоката без да търси логични (според вас доводи )когато цената е под Ма продавайте когато е над МА купувайте
              P.P когато цената е в рейндJ горното написано не работи
              https://ibb.co/pRSmQq5
              Last edited by trade; 07.08.2021, 18:03.
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

Тоя пак е на печалба. Тоа непрекъснато печели. Е зарадвало те е еврейчето явно . Хяхяхяхяяяхах
                Не искаше да се учиш.Пускаш само откачени постове за атомки и бомби а можеше за много неща да те светна.Ти обаче реши да ме лаеш а мен който не ме е залаял той не е побеснял.Факт! Просто Господ ме пази!

Коментар

• Терзу̀, най-изненадващото тази седмица е сривът при петрола. Направо гледах и не можех да повярвам на очите си А за падането на GME и AMC, да не говорим. Вече няма никаква логика в пазарите

Прочее, ти кога ще си продадеш четиритях акции в GME? И какво ще посъветваш хората дето са купили на $250 с очакване за $1000

Коментар

• Лихвата по ДЦК в небето, а индексите нагоре... интересно. Дали да не разтоваря нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      Вчера един заспал звяр се събуди в моя портфейл и ме зарадва с едни 20к доларчета ръст.Да видим днес дали ще качи още 40-50%.Ще има яка спекула ми се струва и затова изчезвам от форумчето.
                      Тоя пак е на печалба. Тоа непрекъснато печели. Е зарадвало те е еврейчето явно . Хяхяхяхяяяхах

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        A pредстави си какъв шок ще бъде, ако и днес имаме рекорд. Подобно неочаквано развитие може да се сравни само с изненадата от двойното поскъпване на газ и въглища. Всичко това докато чакаме японския сценарий.
                        вече единственото, което може да ме изненада на тия пазари е да се случи нещо логично.
                        Нафтата цял ден расте и изведнъж - безпричинен срив

Коментар

• A pредстави си какъв шок ще бъде, ако и днес имаме рекорд. Подобно неочаквано развитие може да се сравни само с изненадата от двойното поскъпване на газ и въглища. Всичко това докато чакаме японския сценарий.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Не мога ти разбера драмата и това е. Скучаещите милионери сте мега досадни.

Вярно е, че вчера пазарът ни поднесе поредната шокираща изненада. Напълно неочаквано имахме нов рекорд на S&P. Кой да предположи такова невероятно развитие. А пък газът как ни изненадва вече цяла година, не е истина.

Та ако си съвсем чалната да имаш готови пари, просто купувай. Почти няма значение какво. Голяма работа дали ще удвоиш или учетвориш. И без това няма за какво да ги харчиш. Иначе си знаеш - няма такова нещо като прекалено много Антеро.
                            Как кой да предположи? Самият ти оня ден написа, че всичко ще расте. Леко се зачудих, щото от кога шортят S&P, ама явно без да искаш позна.
                            Питам конкретни неща, а ти ми суреваш бреговете. Невероятно е - колкото повече хората знаят за мен толкова по-погрешно мнение си изграждат.
                            Верно AM са паднали - сега видях. Ама ако ми е за още дивидентни акции предпочитам BW LPG - повече плащат. Взех малко от тях де

Коментар

• Вчера един заспал звяр се събуди в моя портфейл и ме зарадва с едни 20к доларчета ръст.Да видим днес дали ще качи още 40-50%.Ще има яка спекула ми се струва и затова изчезвам от форумчето.

Коментар

• Не мога ти разбера драмата и това е. Скучаещите милионери сте мега досадни.

Вярно е, че вчера пазарът ни поднесе поредната шокираща изненада. Напълно неочаквано имахме нов рекорд на S&P. Кой да предположи такова невероятно развитие. А пък газът как ни изненадва вече цяла година, не е истина.

Та ако си съвсем чалната да имаш готови пари, просто купувай. Почти няма значение какво. Голяма работа дали ще удвоиш или учетвориш. И без това няма за какво да ги харчиш. Иначе си знаеш - няма такова нещо като прекалено много Антеро.

Коментар

Working...
                                X