Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Проблема в имотната тема е че има много мухъл ,ако някой го изчисти ок ,идвам ,но е старо и мирише на застоял въздух ,няма движение там
Успех !препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Върни се в темата, че средните цени по твоя бенчмарк вече гонят 2200 и не остана читав понижител дето да направи нещо по въпроса. Повишението вече не се трае, а няма кой един имейл да напише до ЕЦБ, ФЕД, парламента и БНБ.
Китай за седмица го вдигнаха с 50%, мислиш ли, че няма да го направят абсолютно същото и тука.
- 1 like
Коментар
-
Проблема в имотната тема е че има много мухъл ,ако някой го изчисти ок ,идвам ,но е старо и мирише на застоял въздух ,няма движение там
Успех !
- 3 Харесвания
Коментар
-
LONDON (Reuters) - BP (BP) has abandoned a target to cut oil and gas output by 2030 as CEO Murray Auchincloss scales back the firm's energy transition strategy to regain investor confidence, three sources with knowledge of the matter said.
... но признавам, че тези нива на диксито ги смятах за много малко вероятни и съм в пълен шаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Ами добре е известно, че някои компании виреят много добре в среда с голяма инфлация. За справка: турският индекс TUR през 2022-2023. Но аз не бих рискувал ако не са листнати в някоя "твърда" валута и борса. И тайминга е важен. Нямам представа какво се случва в Египет
Коментар
-
Коле, моля те! Ела си в имотната тема. ...и те умолявам: Не пипай Майкрософт!
Успех !
Коментар
-
Коле, моля те! Ела си в имотната тема. ...и те умолявам: Не пипай Майкрософт!
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеIn USA we trust!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеНякой има ли идея или опит с входове на пазари на който местната валута се обезценява рязко? Изпратиха ми следното и се изненадах че подобна компания е всъщност Египтеска: SWDY
Взех да се ровичкам какво е листнато там и ми е интересно ако някой има опит да сподели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеМоже би последна покупка в Лондон за тази година: Bae Systems PLC (BA) @1314.
Коментар
-
Mercado Libre работи вече половин век на Латино пазара ,в условията на хиперинфлация и е кон за печалби и растеж ,верно волатилен е но риска си заслужава
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗнам, и аз не мога да повярвам, че безплатно ги пиша тия нещаВиж говори с админа да ти напарави постовете "Pay-per-view" ,поне да направиш малко реални пари от пазара
Коментар
Коментар