То хедж на никои нива няма, диверсификацията е най-близкото до хедж, но всеки си я разбира посвоему.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Щото ако се разрази тоя нов щам (и е лош) вариантите за вдигане на лихвите от фед отиват в киреча.
И дцк-та го потвърждават.
БК също пада здраво, тия де се кокошинят че уж било някакъв вид хедж - ще имат да вземат, рисков асет си е отвсякъде, и то бая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
Моето предположение е че купуват евтини активи в Emerging markets и затова трябват други кинти, такива дни с такива движения са пивотни за посоката. Не е препоръка за нищо, а моя теория.
Волатилна се очертава следващата седмица.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Щото ако се разрази тоя нов щам (и е лош) вариантите за вдигане на лихвите от фед отиват в киреча.
БК също пада здраво, тия де се кокошинят че уж било някакъв вид хедж - ще имат да вземат, рисков асет си е отвсякъде, и то бая.
Какво стана с кредит суис закрпиха ли я?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Не е само това с лихвите. Има други катализатори.
Ще видим идната седмица накъде ще отиде, но до към 12500-13000 пункта на Дакс ще държа късата опция. Само днес ми е 30 процента нагоре.
Само гущера защо падна днес не ми е ясно?
Някаква идея?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Някаква идея?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Като оставим настрана измисления нов Ковид варинт, който обаче се съобщава в този специфичен момент, немалко притеснение за пазарите буди и изявлението на Андрю Бейли (АЦБ), че много скоро ще дигне лихвите.
Предполагам и неговото изявление е във тон със СЗО..
Просто сега са решили да има пускане на кръвчица, малко-много, ще видим.
Ще видим идната седмица накъде ще отиде, но до към 12500-13000 пункта на Дакс ще държа късата опция. Само днес ми е 30 процента нагоре.
Някаква идея?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Като оставим настрана измисления нов Ковид варинт, който обаче се съобщава в този специфичен момент, немалко притеснение за пазарите буди и изявлението на Андрю Бейли (АЦБ), че много скоро ще дигне лихвите.
Просто сега са решили да има пускане на кръвчица, малко-много, ще видим.Last edited by dollarman; 26.11.2021, 19:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЗатегнете здраво коланите. Ахтунг ахтунг-
Ще си откупя туризма и по евтино отколкото съм го купувал миналия път ми се вижда-
Просто сега са решили да има пускане на кръвчица, малко-много, ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеBTFD! Опразних и двете карти. Сега ще има да треперя.
Аз се възпозлвах максимално от безплатния чернопетъчен трейдинг и реализирах зверски загуби за около 26 000 кинта след което се набухах с Модерна. Предния път я продадох на 400 та сега дори скочила ми се видя евтина. 16 сделки, които ако не бяха безплатни щяха да ми струват 171 долара
Коментар
Коментар