IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
    Рибка а какво стана с твоят СИП на 4200? Какво стана с ракетата дето подгрявала?
    Дали и Алтерко няма да поеме надолу?
    Много е лесно постфактум да се правиш на умен
    Сега пък 4200 било
    Вие двамата с ватенката САМО лъжете ве Подхвърляте някви лъжи с цел омаскаряване и едновременно да избягате от въпроса/темата

Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
    Dow над 30400 и ракетата тръгва
    Сега само подгряват турбо двигателите
    DJI качи до 33к

А ето и неадеквания демо играч

Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
    В следващите няколко дни ще тръгне слух че всъщност ноември ще вдигнат с 1% вместо 0.75 и като нищо можем да видим СП500 на 3000 още в началото на ноември преди покачването
    SP e 3800.......разминаваш се "само" с 20%,което е "много малко" ахах

................

Колкото до Алтерко,откакто "пророкува" че ще пада е +11% нагоре.И нищо чудно да си "уцелил" много месечно дъно
    Както казах,страхотен контра индикатор си

Като си по-свободен от пица деливърито, включвай се с някоя прогноза моля
    Last edited by petrg5s; 03.11.2022, 12:20.

Коментар

• В АЕМ съм от 41+ , но тя обича да ходи и под 40.
      А разглеждате ли варианта с пробив на златото и нива да кажем около 1550 гущера ?
      Колкото и да не ми се вярваше , при толкова напечатан фиат и толкова лошо управляван ............замирисва и на такава работа.
      Като гледам днес на какви нива е и с какъв малък обем към момента.............???
      Някой техничар ако може да вземе отношение.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

37,5 / 35 декемврийски бичи спред набичих. Много добри премии. Wpm също е добре, но не са така хубави премиите.

Но най-добре AEM. В сравнение с NEM е много подценена. Там бих градил позиция. Просто страйковете не ми изнасят толкова.
        Аз влязох тук на около 42$
        между другото мислех за
        AEM
        RGLD
        AU За сега ще почакам под 37$ може да допълня
        Благодаря за CLF
        Днес излиза Q3 при NEM ,не че има вече голяма значение у вече излязоха предварителните данни
        Last edited by lobos; 03.11.2022, 11:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Не че искам да се заяждам нещо,но

уран urnm , -3.3% вчера

железо clf -8.8% вчера

злато aem -7.6% като точно вчера е бил най-неподходящия момент да се купува,точно под силна дневна съпротива.Пада от 2 год. всеки месец .-58% за периода.Или и ти като оная демо риба "2000лв" видиш,че нещо е паднало много и давай да купуваме

И трите посочени препоръки са на червено и то с МНОГО.И то само за един ден Като давате такива категорични съвети имайте предвид ,че може да ви послуша някои новобранец и за няколко дена да е фалирал !

Похвално е ,че вече се дават и тикери да ви проверявам ,но трябва да има и стопове и лимити.Или поне приблизителни.Да се види идеята каква е.А и след 2 месеца горецитирните могат и да обърнат и въпросния герой да почне да се тупа в гърдите,а всъщност да е нулирал 2-3 демо акаунта.

Но аз преполагам,че тези позиции не се играят реално и доказателство е лъжата с ЕНИ
          Рибка а какво стана с твоят СИП на 4200? Какво стана с ракетата дето подгрявала?

Дали и Алтерко няма да поеме надолу?

Много е лесно постфактум да се правиш на умен

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Според мен има още малко за надолу може-би
            NEM-37$
            37,5 / 35 декемврийски бичи спред набичих. Много добри премии. Wpm също е добре, но не са така хубави премиите.

Но най-добре AEM. В сравнение с NEM е много подценена. Там бих градил позиция. Просто страйковете не ми изнасят толкова.

Коментар

Всичко от реалната икономика, дето не е набълбучено със заеми. Почти всякаква нафта, тръби, добивачи... Аз лично влязох играх уран urnm, железо clf, злато aem.

....

Продължава обаче vix-а да се държи педалски и да ми съсипва хеджа. Чел съм някакви глупости, че щом волатилността при опциите е умряла, значи няма да имаме срив.
              Според мен има още малко за надолу може-би
              NEM-37$

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                Някой да има прогнози за Метата и Амазоня. Потопиха ги като крайцера Москва.
                В META и GOOGL се набих снощи.За първи път ги имам но не гледам дългосрочно.Оставих възможност да повторя пък да видим.Търся им 5-10% при възможност по-бързичко , но да видим какъв е планът на пазара и има ли нещо общо с моят?

Коментар

• Моме, стига цапа.

Коментар

Купувайте, ве!
                    Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Съвсем сериозно. Купувайте.
                    Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Всичко от реалната икономика, дето не е набълбучено със заеми. Почти всякаква нафта, тръби, добивачи... Аз лично влязох играх уран urnm, железо clf, злато aem.
                    Не че искам да се заяждам нещо,но

уран urnm , -3.3% вчера

железо clf -8.8% вчера

злато aem -7.6% като точно вчера е бил най-неподходящия момент да се купува,точно под силна дневна съпротива.Пада от 2 год. всеки месец .-58% за периода.Или и ти като оная демо риба "2000лв" видиш,че нещо е паднало много и давай да купуваме

И трите посочени препоръки са на червено и то с МНОГО.И то само за един ден Като давате такива категорични съвети имайте предвид ,че може да ви послуша някои новобранец и за няколко дена да е фалирал !

Похвално е ,че вече се дават и тикери да ви проверявам ,но трябва да има и стопове и лимити.Или поне приблизителни.Да се види идеята каква е.А и след 2 месеца горецитирните могат и да обърнат и въпросния герой да почне да се тупа в гърдите,а всъщност да е нулирал 2-3 демо акаунта.

Но аз преполагам,че тези позиции не се играят реално и доказателство е лъжата с ЕНИ
                    Last edited by petrg5s; 03.11.2022, 08:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                      Някой да има прогнози за Метата и Амазоня. Потопиха ги като крайцера Москва.
                      Надценeни с едно 50-70%.

Коментар

• Някой да има прогнози за Метата и Амазоня. Потопиха ги като крайцера Москва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                          Ох, котьооо....... как хубаво им загря вратовете бай Джером!
                          Тъй са прай - с каиша! Сичкото индекс - кармазЪ!

Мечобиков, има бря! Има даже в излишък!
                          Терзиев, аз се бях наточил баш след тая среща да купувам, ама след последните изявления вече се замислям дали да не изчакам да ги изгърми и декември - че май се заформя предколеден черен петък! Тепърва се очаква махмурлука след опиянението от мин. месец!
                          Съгласен за пазара като цяло. Обаче това не ти е 2020-2021 всичко да следва посоката на индексите. "Инвеститорите" в т.нар. технологии да му мислят.

Коментар

• Ох, котьооо....... как хубаво им загря вратовете бай Джером!
                            Тъй са прай - с каиша! Сичкото индекс - кармазЪ!

Мечобиков, има бря! Има даже в излишък!
                            Терзиев, аз се бях наточил баш след тая среща да купувам, ама след последните изявления вече се замислям дали да не изчакам да ги изгърми и декември - че май се заформя предколеден черен петък! Тепърва се очаква махмурлука след опиянението от мин. месец!

Коментар

• Всичко от реалната икономика, дето не е набълбучено със заеми. Почти всякаква нафта, тръби, добивачи... Аз лично влязох играх уран urnm, железо clf, злато aem.

....

Продължава обаче vix-а да се държи педалски и да ми съсипва хеджа. Чел съм някакви глупости, че щом волатилността при опциите е умряла, значи няма да имаме срив.
                              Last edited by terziеv; 02.11.2022, 22:07.

Коментар

Съвсем сериозно. Купувайте.
                                терзиев, какво да купуваме? ФЕД вдигнаха лихвите, всичко се срива?

Коментар

Working...
                                X