If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Затваряй късите за да не те боли д:-) Аз днес затворих точно навреме къси на Ръсел2000. Мечките са по стахливи в момента и това е решаващо. Не виждаш ли че повечето компании от Дау се търгуват като бондове е много ниска волатилност, натискат се компании, които са с потенциал за десетки проценти ръст рано или късно и откровени избушеняци.
Не!
Мисля,да изчакам нещата да се омажат хубаво
Навсякъде по света става модерно кафявото
Китай- няма да могат да подържат този ръст който им се иска!
Португалия ревна,Гърция тепърва ще притеснява европейските пазари-там нещата не са изгладени!
Египтяните ще нагнетяват световната обстановка,петрола реагира пръв на такива работи-погледни го къде е!
Въобще както казах по-горе-кафевия цвят тепърва ще е на мода(не е препоръка)
говоря средносрочно,а не за близките няколко дни!
Успехи!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Днес беше лесно отиграване, никога не прекаляват преди деня на благодарността и преди 4-ти юли, над 90% е шансът, сесията да завърши с анемичен ръст в тези случаи, това не важи за деня на Европа или рождения ден на Обама, апропо
Пипчо, хубава статия, ама аз оставам неутрален към тези пазари и негативен към Китай. Нищо хубаво не очаквам от там. Тез пари дето се изляха с тонове, някак ми напомнят за кредитния балон в БГ от преди няколко години. А като виждаме и от претестите тук-там е явно, че обикновените хора не са видели нищо от тези пари, но за сметка на това вече имат и дългове за връщане.
Рядко се вижда,но виждаш как Европа се дистанцира от Щатите
Затваряй късите за да не те боли д:-) Аз днес затворих точно навреме къси на Ръсел2000. Мечките са по стахливи в момента и това е решаващо. Не виждаш ли че повечето компании от Дау се търгуват като бондове е много ниска волатилност, натискат се компании, които са с потенциал за десетки проценти ръст рано или късно и откровени избушеняци.
В Европа много насраха днес 2 от дивидентните ми акции. Положението е неистово за нагоре, но ще се чака сигнал от Китай. Когато денят дойде ще имаме 5% ръст в Китай и всички пазари в синхрон отиват много нагоре
Рядко се вижда,но виждаш как Европа се дистанцира от Щатите
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар