If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отварям темата след като я подминавах нарочно 2-3 седмици и гледам пак неуравновесени хора, които "крещят" и пропагандират нещо си. И утре тия лабилни психически типове, ще ме убеждават, че правят пари...
Дам... май ще отворя темата пак след 2-3 месеца...
Колко тъжна картинка!
Ми то и ти да чакаш да си затвориш късите от 12 месеца а пазара да прави new all time high всяка седмица и ти ще крещиш неуравновесено
Отварям темата след като я подминавах нарочно 2-3 седмици и гледам пак неуравновесени хора, които "крещят" и пропагандират нещо си. И утре тия лабилни психически типове, ще ме убеждават, че правят пари...
Дам... май ще отворя темата пак след 2-3 месеца...
Колко тъжна картинка!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
няма да гадаем добре тръгна до тук две къси прибрани ...на 1680 подкрепа от 1675 но няма да му влизам дълги ...ще го чакам да направи евентуално дясно рамо и на критично ниво ще му вляза къс с един обем и на пробив по тренда добавка.
За мен е вече време за излизане ... имах 200 останали Коба и днес ги шитнах...
Отчетите свършиха , печатницата е пред спиране....
Август месец преди 2 г. такова дърво ядох в МАН след 10 август от 87 до 55 евро /Добре че другите бях ги продал час преди почване на корекцията нв ДАХ и ДАУ ... / че още ми пари....и то за 10 цента не стигна цената ....
П.П. Сега го погледнах ...
Било е в началото на август и от 7200 е отишъл на 5200 ....
Е за това говоря
Хахо не бой се за мен!
Що смяташ,че след този фалшиво надут ръст,следва още ръст-КУПУВАЙ
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
За мен е вече време за излизане ... имах 200 останали Коба и днес ги шитнах...
Отчетите свършиха , печатницата е пред спиране....
Август месец преди 2 г. такова дърво ядох в МАН след 10 август от 87 до 55 евро /Добре че другите бях ги продал час преди почване на корекцията нв ДАХ и ДАУ ... / че още ми пари....и то за 10 цента не стигна цената ....
П.П. Сега го погледнах ...
Било е в началото на август и от 7200 е отишъл на 5200 ....
хахо тези новини ще дойдат чак другото лято ако сега тръгне графиката надолу . виж 2007 кога е трагнало надолу и чак след година изкочи фалита на леманци . така са нещата с фондамента . като албански реотан е
Коментар