740 трябва скоро да се тествай май юни август
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеЯ вижте какво пробвам от една седмица - на демо пускам 6 дълги CAC40, 2 къси DAX и една къса FTSE100, така късите и дългите са на стойност около 24000 евро, чакам няколко дена и примерно съм на загуба от тая комбинация 100 евро, тогава на реална сметка пускам същата комбинация, засега става номерът и излизам на печалбама дано дакса се качи пак да си го скъсявам него, аче друг начин да си избия от валутите загубата не виждам
днеска 3 пъти стана, дори е сега по време на американската сесия кат борсите тука са затворени - демо сметката ми се явава един вид индекс, при 0 европейските индекси се движат в синхрон, вече тръгне ли нагоре или надолу залагам срещу отклонението, ма преполагам и така ще се ушия в скоро време пък да видим
Last edited by Felbuzz; 07.10.2013, 22:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеспокойно,иска се време,гледат да не подплашат стадото,защото ще стане грозна картинката иначе!
следете какво ще направи златото.
Ще се движим в рейндж и тази седмица докато се разберат и после излитаме нагоре и правим New All Time High
ФЕД няма да спира QE
Освен ако не смяташ че САЩ ще фалират на 17ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеПросто отказваме да паднем.Явно докато не се опитаме да направим нов връх и не успеем, купувачи все ще има независимо от лошите новини...
следете какво ще направи златото.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТова са все европейски индекси,които като цяло се движат в синхрон
така,че общо взето нищо не правиш!
Ако искаш да диверсифицираш портфейла пробвай с други инструменти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеЯ вижте какво пробвам от една седмица - на демо пускам 6 дълги CAC40, 2 къси DAX и една къса FTSE100, така късите и дългите са на стойност около 24000 евро, чакам няколко дена и примерно съм на загуба от тая комбинация 100 евро, тогава на реална сметка пускам обратната комбинация - 6 къси CAC40, 2 дълги DAX и 1 дълга FTSE100, засега става номерът и излизам на печалбама дано дакса се качи пак да си го скъсявам него, аче друг начин да си избия от валутите загубата не виждам
така,че общо взето нищо не правиш!
Ако искаш да диверсифицираш портфейла пробвай с други инструменти!Last edited by hemilio; 07.10.2013, 17:30.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Я вижте какво пробвам от една седмица - на демо пускам 6 дълги CAC40, 2 къси DAX и една къса FTSE100, така късите и дългите са на стойност около 24000 евро, чакам няколко дена и примерно съм на загуба от тая комбинация 100 евро, тогава на реална сметка пускам същата комбинация, засега става номерът и излизам на печалбама дано дакса се качи пак да си го скъсявам него, аче друг начин да си избия от валутите загубата не виждам
Last edited by Felbuzz; 07.10.2013, 17:37.
Коментар
Коментар