If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
много силна тази американска икономика шумахере . не можем я пребори . това чипс това портокалов сок . къде ще се борим с тях
аз ще взема да ударя една мента със спрайт . пък то каквото трябва ще се случи
ама влизаш и излизаш, аз сутринта се замотах с работа там и изпуснах 9513/9505 мойто любимо число и то там и беше за малко и после юруш на маслините до 9370 и готооо, ти да не го държиш там мм
Нали и вчера ти писах,че там на 9400/9390 има спирачка, ем ей го и днеска до 370 и ретур ми начи няма на доле кат няма вън от кораба взимаш квот си взел и напускаме и обратно ...
майкъле по принцип графиката е странно нещо . като засили и ни за курукция мисли ни за нищо . ей сега както си стойм и може да падне 2000 бройки , просто компютъра има да свали курсора тъй на по нисичко . за нула време става . мен ми харесва цялата ситуация сега . нещо като мохамед али . бях ти разправял
айде archi твоите чутури на фашагата на 1h излезнаха виж как са му изписали веждите
майкъле по принцип графиката е странно нещо . като засили и ни за курукция мисли ни за нищо . ей сега както си стойм и може да падне 2000 бройки , просто компютъра има да свали курсора тъй на по нисичко . за нула време става . мен ми харесва цялата ситуация сега . нещо като мохамед али . бях ти разправял
Коментар
michaelis
Guten Morgen
не знам люде, аз ги сметам тъй нещата, май вече го бях писал, на SP500 най високите стойности бяха 1500 разделено на 2 толкова бяха и "кризите" средно 750 това нещо дава standard deviation и като го прибавим към 1500 ей ви го грубо на 2250 приблизително, после 2200 / 2 = 1100 тъкмо да си затвори оная дупка там на 1300 ако стигне тая смрад до 2200 ше му тресна един synthetic short .....
за фашагата въщото maximum e бил 8000 / 2 = 4000 от там би требало да е 8K + 4K отиде грубо на 12К / 2 те ви го на 6К само дето фашагата от засилката може и повечко така да се изсипе ...
Споко, планирано е, имам и такива варианти в рекогнисцировката.
И аз съм на мнение че в периода между спирането на кю е-то и вдигането на лихвените проценти другата година може да настъпи сериозна корекция..предполагам от рода на тази 2011 - до 20-22-25% срив, ала мултигодишни дъна каквито споменаваш - надали...
Най много да тестваме неуспешно върховете от 2012 около 1500, повече не.
Ако си прав за тайминга ще е супер. Най късно до края на Октомври ще разполагам със кеш сума почти равна на общите ми вложения на бфб и нисе. Би било голям оргазъм да я влагам на сипчо кило и половина, пу дано ..
След малко ще пусна сегашния си портфейл в съответната тема. Днес сутринта го калкулирах. Дори и при голям спих нямам намерение нищо да продавам освен един 12% сектор с високодивидентни позиции, а освен това съм 7% къс на среден сип 1980 и имам 9% кеш в момента.
Мечките да заповядат, ако ще и да са по многобройни и от ордите на чингиз хан, още по добре.
Идваме,бъди сигурен!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Имам чувство, че сега не е време да се държат акции. Още месец ще са около върховете за да уморят повечко мечки и след това пързалка до пролетта. Понеже не могат да съживят икономиките с магическа пръчка ... ще си намерят причина за срив на борсите....
Тогава също ще има многогодишни дъна
Няма да е зле да се замислиш за подобен вариант.
Просто приятелски съвет.
Споко, планирано е, имам и такива варианти в рекогнисцировката.
И аз съм на мнение че в периода между спирането на кю е-то и вдигането на лихвените проценти другата година може да настъпи сериозна корекция..предполагам от рода на тази 2011 - до 20-22-25% срив, ала мултигодишни дъна каквито споменаваш - надали...
Най много да тестваме неуспешно върховете от 2012 около 1500, повече не.
Ако си прав за тайминга ще е супер. Най късно до края на Октомври ще разполагам със кеш сума почти равна на общите ми вложения на бфб и нисе. Би било голям оргазъм да я влагам на сипчо кило и половина, пу дано ..
След малко ще пусна сегашния си портфейл в съответната тема. Днес сутринта го калкулирах. Дори и при голям спих нямам намерение нищо да продавам освен един 12% сектор с високодивидентни позиции, а освен това съм 7% къс на среден сип 1980 и имам 9% кеш в момента.
Мечките да заповядат, ако ще и да са по многобройни и от ордите на чингиз хан, още по добре.
Коментар