reminder EM
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеDAX е 20% надоле (никога не ) - това не е ли вече мечи пазар ?
DBGR гледам вече е на 1% под цената ми от началото на годината.
Забелязвам че тютюнджиите ми и медицинските ми рейтове се държат много прилично при тия спихове напоследък....засега де. Кеф му е на човек с такива дивидентни хартии.
Биотехите взеха се пoизлагат обаче....ма няма лошо...кеш има бол, вкл. и за някоя опцийка по ниското..
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАйдаа, гмурнахме се под ма 200.
2050, само 200 точки още останаха...
А междувременно дори извън брика една сюрия ЕМ ме изкушават и ги следя изблизо, при това повечето с доста приличен растеж.
Ма все се надявам за вход едно поне 10-20% по доле..
Турция, Полша, Корея, Виетнам, Малайзия, Индонезия, Египет, Перу, Чили...
Сигурен съм, че вдигането на лихвите от ФЕД няма да срути пазарите, но ще ги натисне поне за месец-два след първата обява Те тогава е момента ... след това масовката ще разбере, че нещата не са толкова ужасни ... Но преди това по Блумбърг ще им наприказват едни лоши неща а междувременно ще изтърват 10-15% от новия тренд - докато се убедят , че го има.
Класика в жанраЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАйдаа, гмурнахме се под ма 200.
А междувременно дори извън брика една сюрия ЕМ ме изкушават и ги следя изблизо, при това повечето с доста приличен растеж.
Коментар
-
Айдаа, гмурнахме се под ма 200.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеГленкор ли, кое мислиш ще качи повече в бъдеще като суровините започнат да се възтановяват Гленкор или Вале?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТц, надяваме се...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениещо става Кастро да не изтръпна нешонема се плашиш па ше се дигне
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеThe Goldman of the commodities with loss, my poor Friends in switzerland, i smell rating downgrade
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеCorrection mode.
1850?нема се плашиш па ше се дигне
Коментар
Коментар