Първоначално изпратено от Stone_Kold
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКакъв бизнес ще направиш с 200-300К?Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМииии.... ДЦК-тата на Гърция също се смятат за безрисков актив. .... ДЦК-тата на всяка държава от еврозоната е без рискова...Такъв закон са си издали шшшшшушулките от ЕС... Така ги осчетоводяват счетоводителите...
S&P преди 2 години се опитаха да кажат, че царят е гол и понижиха кредитния рейтинг на империята на хаоса ама им се случи случка.... Трябваше да плащат няколко милиарда глоба!
Такива ми ти работи с "безрисковите" ДЦК.... На всеки усъмнил се незабавно му се показва, колко много рискува ако не ги приема за безрискови... хаха
За S&P ще ме впечатлиш ако кажеш, че си купил McGraw Hill, когато обявиха разследването и си удвоил парите. Още повече ще ме впечатлиш, ако кажеш, че имаш намерение да ги държиш в следващите 5 години. Иначе няма да споря - човек който вярва в конспиративни теории не може да бъде убеден с разумни доводи.Last edited by Misho ILIEV; 24.09.2015, 23:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКога Фед ще намали лихвите за да помогне на фондовия пазар?Last edited by Misho ILIEV; 25.09.2015, 14:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТуй скъпичко бе....за мен не става за голям залог
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеlong Bayer s 300k ei twa
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКакъв бизнес ще направиш с 200-300К?
Коментар
-
Какъв бизнес ще направиш с 200-300К?
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеаз ако имам 200-300к евра и секунда няма да помисля за рулеткаташе си гледам бизнеса който ще направя с тез пари ама немааа паре
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДали Гилиъд няма да гепят това....то без пари още....
Ако се потвърдят тестовете - би било голям напредък спрямо хепатит Б.
http://stocktwits.com/symbol/ARWR?ut...rce=finviz.com
Коментар
-
Дали Гилиъд няма да гепят това....то без пари още....
Ако се потвърдят тестовете - би било голям напредък спрямо хепатит Б.
http://stocktwits.com/symbol/ARWR?ut...rce=finviz.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениенякой знае ли дали има симулатор с който могат да се разиграват разли4ни стратегий ?говоря за борсов симулатор било то за валути или индекси . идеята ми е да мога да го настроивам с разли4ни огромни акаунти и да видя при дадено движение и реакция от моя страна как биха се движели котировките
Ръчно, можеш да пробваш това https://www.youtube.com/watch?v=Zhlh0zfu8_c
Не тествай с огромни акаунти а с колкото смяташ да ползваш реално.
Има сайтове с класации на ботовете, разгледай тях за идеи.
Като позагубиш пари ще стигнеш до извода че колкото по-малко търгуваш толкова по-добре.
По-добре търгувай с акции/индекси отколкото с валути.
Иначе, пазара се движи обратно на залозите тиLast edited by jori; 24.09.2015, 20:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ какво да ти каже,че ДАУ скоро ще закове на 14000.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТо убаво, ама да сте чували за онлайн хазарт? И че онлайн хазарта разказва играта на всички "специализирани" места за хазарт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениепитахх и вар4евия ама не отговориа за други неща са ми отговаряли
Коментар
Коментар