Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеБиотехнологиите
Коментар
-
Да
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеlv_max ти да не си брат на императора?
Коментар
-
Биотехнологиите
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗатворих аз нацяло TGA макар и със скромни само 7% капиталова, с още толкова дивиденти през годината - не е зле.
Не беше неочаквано, ала мразя да ми спират дивидента както днес го обявиха.
Пък и числата им не ме възторгнаха особено.
Дано да е трипъл ойл ботъма та може пак да напълня от тези по близо до 1гущер, ще си заслужава макар и без дивита.
Вече 47% кеш де пари мънинко, с късаците даже 60%....дайте някоя по "сигурна" игра бе ?
Коментар
-
Затворих аз нацяло TGA макар и със скромни само 7% капиталова, с още толкова дивиденти през годината - не е зле.
Не беше неочаквано, ала мразя да ми спират дивидента както днес го обявиха.
Пък и числата им не ме възторгнаха особено.
Дано да е трипъл ойл ботъма та може пак да напълня от тези по близо до 1гущер, ще си заслужава макар и без дивита.
Вече 47% кеш де пари мънинко, с късаците даже 60%....дайте някоя по "сигурна" игра бе ?
Коментар
-
Изненадвща победа на Сандърс...
Изненадвща победа на Сандърс...и "изнеадваща" победа на Тръмп в Мичиган.
Защо е изнеадваща? Изненадваща е заради медиите разбира се.
Дали можете да усетите настроенията на средния американец различващи се тотално от това което говорят медиите?
Подобно е положението в Европа, политиката е по медиите а настроенията на повечето хора коренно различно.
Коментар
-
Преди няколко дена ....
Преди няколко дена ....ви казах един индикатор за това че трябва да се продава...
Това е ако петрола се вдига а акциите падат. Т.е обратната корелация на сегашното положение.
Почват да дават "разумни" уж обяснения по СНБС . Те не са разумни...но подготвят почвата.
Понеже, го казах преди няколко дена ми е приятно че СНБС почват да говорят след мен. И ще продължат да го задълбават в следващите седмици. За да могат да обяснят следващата игра.
http://www.cnbc.com/2016/03/09/when-...rt-stocks.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, воатилството е знак за изнервеност, не за фундаментални проблеми и да: дава шанс за сгодни покупки. Но дали не бива да се продава - това зависи от очакваният мащаб на евентуален спад, който може да бъде донякъде прогнозиран от яростта и мащабността на атаките срещу пазарите (туй дето видяхме януарий и февруарий), зависи от разходите по излизането от - както и от бръзината, с която можеш да се върнеш обратно на пазарът.
Ако бях избягал агресивните си инвестиционни фондове около средата на януарий и бях се върнал обратно в тях месец по-късно - щях да направя нелоша доходност от воатилството - и клиентите ми тоже - ама всички решихме да се правим на герои и изтървахме шансът си.
Коментар
Коментар