IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Може и да греша. Но ти принципно не харесваш growth. Според мене човек може да прави доста пари от едно "консервативен" growth портфейл. Консервативен, в смисъл, че се състои от сравнително добре установени на пазара компании със силно конкурентно предимсто. Естествено те са по-скъпи и съответно по-волтилни.
    Нищо лошо не мога да кажа за тактиката ти. Надявам се да си видял добре конкурентното предимство на тези компании. Това че аз не го виждам не значи че го няма. А и това ми е бял кахър. Когато се заровя да си търся готина компания, мисля, разсъждавам и колкото и да съм убеден в конкурентното и предимство, само като се сетя за бурето с барута и се отказвам. Гръмне ли бурето, всикчки биха летяли. И с предимство и без предимство никой няма да ги пита Дано да не съм прав и да се притеснявам прекалено.
    Иначе харесвам да има растеж, обаче се опитвам да го търся в смол кап. Въобразявам си че ако станат големи мога да спечеля доста а тези дето са вече големи ме плашат да не станат малки. Трябва доста добре да познаваш този род бизнес. Да не кажа перфектно.
    Last edited by Alonso; 04.05.2016, 21:06.
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
      Дано да виждаш добре, че аз нищо не виждам. Особено в тези компании които харесваш. Може би ми трябват очила вече
      Може и да греша. Но ти принципно не харесваш growth. Според мене човек може да прави доста пари от едно "консервативен" growth портфейл. Консервативен, в смисъл, че се състои от сравнително добре установени на пазара компании със силно конкурентно предимсто. Естествено те са по-скъпи и съответно по-волтилни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        Даааа...супер..не бях слушал металика от бая време))

От утре в колата само МЕТАЛИКА))
        Това беше едно от нещата, които слушаше Майкъл Бъри във филма The Big Short. Не случайно, защото той вижда неща, които другите не виждат

А за пазара, времето ще покаже кой крив, кой прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
          Двамата виждаме различни неща

The Eye of the Beholder

https://www.youtube.com/watch?v=qCuaPUVFbzg
          Дано да виждаш добре, че аз нищо не виждам. Особено в тези компании които харесваш. Може би ми трябват очила вече
          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Даааа

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

The Eye of the Beholder

Даааа...супер..не бях слушал металика от бая време))

От утре в колата само МЕТАЛИКА))

Коментар

Ти не виждаш накъде върви света и по специално пазара а мислиш за нови пазари.

Ужас))

The Eye of the Beholder

Do you see what I see?
              Truth is an offence
              Your silence for your confidence

Do you hear what I hear?
              Doors are slamming shut
              Limit your imagination, keep you where they must

Do you feel what I feel?
              Bittering distress
              Who decides what you express?

Do you take what I take?
              Endurance is the word
              Moving back instead of forward seems to me absurd

Коментар

Значи това е най големия проблем.

Ако си прав и големите взаимни фондове не могат да държат кеш а само акции и облигации тогава краха че ужасен
                Предполагам, че могат и кеш, но кеш означава депозит в банка. А депозита е по-рискован от краткосрочен ААА държавен дълг.

Коментар

• Ти не виждаш накъде върви света

Не е съвсем в комплект. EXPE навлиза в нови пазари и влиза в конкуренция с Airbnb.
                  Ти не виждаш накъде върви света и по специално пазара а мислиш за нови пазари.

Ужас))

Коментар

• Значи това е най големия проблем

Да. Но то на практика няма точно такава опция - кеш. Кеш при големите пари е тримесечен дълг с рейтинг ААА.
                    Значи това е най големия проблем.

Ако си прав и големите взаимни фондове не могат да държат кеш а само акции и облигации тогава краха че ужасен

Коментар

Продаде половината и взе експедия дето върви с прайслайн в комплект
                      Не е съвсем в комплект. EXPE навлиза в нови пазари и влиза в конкуренция с Airbnb.

Коментар

няма значение лихвите, искам да питам ако си дадеш парите във фонд и този фонд държи да кажем 20 % в кеш. Ти върху всички пари ли плащаш такса за управление или без кеша?
                        Да. Но то на практика няма точно такава опция - кеш. Кеш при големите пари е тримесечен дълг с рейтинг ААА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                          Мишо мога да го поздравя, че продаде Прайслайн.
                          Въобще и не предполагах, че така ще стане. Напротив, очаквах да се представят добре и да потвърдят позитивния guidance за 2016.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                            Мишо мога да го поздравя, че продаде Прайслайн.
                            Но мога да се обзаложа, че ЛВНТАта ще има по-голяма възвращаемост в следващите три години от Експедията.
                            Защо LVNTA ще се представи по-добре? Те всъщност правят доста неща, не са OTA като прайслайн и Експедия.

Liberty Interactive Corporation (Liberty) owns interests in subsidiaries and other companies, which are engaged in the video and on-line commerce industries. Through its subsidiaries and affiliates, the Company operates in North America, Europe and Asia. Its businesses and assets include its consolidated subsidiaries QVC, Inc. (QVC), Backcountry.com, Inc. (Backcountry), Bodybuilding.com, LLC (Bodybuilding), CommerceHub and Evite, Inc. (Evite) and its equity affiliates Expedia, Inc. (Expedia), HSN, Inc. (HSN), FTD Companies, Inc. (FTD), Interval Leisure Group, Inc. (Interval Leisure Group) and LendingTree, Inc. (LendingTree). QVC markets and sells a variety of consumer products through live televised shopping and via its Websites and other media, including QVC.com. Backcountry is an e-retailer for outdoor adventure, cycling, action sports and motorcycle gear and clothing. Bodybuilding is an Internet retailer of sports, fitness, and nutritional supplements.

Коментар

• Long Under Armour Inc

Share @ 40.1 + knock out 0.19 (knock out/full loss 39.35)/ stop 0.05

https://www.hsbc-zertifikate.de/wps/...raPgA553rQg!!/

Коментар

• Всички изчезнаха нещо особенно фундаменталистите

Всички изчезнаха нещо особенно фундаменталистите.

Коментар

Working...
                                X