IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да в началото на сесията обаче беше повече от обичайното

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    обема при SPY за днес е като пред закриване на пазарите... 1/3 от средния
    нещо се точи
    Да в началото на сесията обаче беше повече от обичайното.

Сега ще видим как ще затворим...сега е 47.21 % от супер ниското средно

Много е важно как ще затворим не на колко а КАК? ))

Коментар

• Днес

Добавих малко GLD na 120.41
      Затворих ВРЕМЕННО късите на MBLY от 40.48 на 36.01
      Шорт Амазон 701.24
      Шорт малко допълнително DDM на 67.77 - средна цена 68.34

Лонг малкичко UVXY на 13.458

Коментар

• Aй ай Ив, тормозят ли те мафиозите от вчт и тъмните пулове..
        Ще ходим ли на 220...зер ако е от по ниско къв такъв сел ин мей ще е...

ПС Баси хубавците, как пък го сториха така че по едно време и 3-те индекса да бяха на по + 1.08...

Коментар

• обема при SPY за днес е като пред закриване на пазарите... 1/3 от средния
          нещо се точи
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Short SP @ 2080

Коментар

• Хм, чак пък толкоз да е важен тоя червен шматарок та да си заслужава изобщо да се появи блумберг...
              Не че другите по стока...

http://www.bloomberg.com/news/articl...er-differences

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                ако се чудиш какво да вземеш и искаш едновременно да правиш 10% на година при дъжд, слънце или вятър си вземи Белите Планини (WTM) или Алегани(Y). Най-добрите застрахователни бизнеси. Като решеш, ще ги продадеш
                the old way is best
                Съгласен. Може и BYCBF

Коментар

• Мислиш

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  А какво правят тези които я купуват 4% по-високо , ... а тези които им продават ...
                  Моята идея е подплатена с прости аргументи - вероятността да падне под февруарските дъна с 30-50% е доста по-малка от тази да се качи с 30-50%..
                  Само не ме питай как съм я смятал ...
                  Относно отиграването - това е дългосрочно ...
                  По същата логика дебнех IBM , когато всички ги кълняха и обясняваха как Бъфит се бил набутал....Разминах се с покупката на 1 $ от дъното ....
                  Мислиш че смяташ нещо а на практика имаш късмет от време на време

Коментар

• Аз казах преди

Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
                    http://www.zerohedge.com/news/2016-0...ng-its-clients

Ситадел на мушката Ив, дали ще намалят активността си и как би се отразило това на пазара ??
                    Аз казах преди

Ако в тази ситуация сек решат да предприемат драстични мерки пазара ще се сгромоляса над 30-40 процента

На практика единствените които подържат пазара са те. И те могат да го саборят и ще го направят

Ситуацията е с тях лошо без тях много по лошо
                    И сек го знаят прекрасно

Коментар

• http://www.zerohedge.com/news/2016-0...ng-its-clients

Ситадел на мушката Ив, дали ще намалят активността си и как би се отразило това на пазара ??
                      „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                        Имам една единствена позиция ,GLD на която съм лонг за момента не мисля да влизам в други.
                        ако се чудиш какво да вземеш и искаш едновременно да правиш 10% на година при дъжд, слънце или вятър си вземи Белите Планини (WTM) или Алегани(Y). Най-добрите застрахователни бизнеси. Като решеш, ще ги продадеш
                        the old way is best

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                          Ааа ти си искал да купи 4 % по ниско креди суисс? Безумна идея.
                          А какво правят тези които я купуват 4% по-високо , ... а тези които им продават ...
                          Моята идея е подплатена с прости аргументи - вероятността да падне под февруарските дъна с 30-50% е доста по-малка от тази да се качи с 30-50%..
                          Само не ме питай как съм я смятал ...
                          Относно отиграването - това е дългосрочно ...
                          По същата логика дебнех IBM , когато всички ги кълняха и обясняваха как Бъфит се бил набутал....Разминах се с покупката на 1 $ от дъното ....
                          Last edited by Protokol; 10.05.2016, 17:29.
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Това е глупаво да се отиграва краткосрочно

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Жалко ... Бях сложил поръчка за 4% по-ниска цена от вчера а тя взе , че отскочи с 4%
                            Ааа ти си искал да купи 4 % по ниско креди суисс? Безумна идея.

Коментар

• Глупости,,,

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                              Iv_max, какво правим, ако пазарът обнови върховете тия дни? Сигурен съм, че пак ще има тонове самонавивания и оправдания как всъщност си бил прав, но "манипулациите" (мани-мани) са те прекарали. Малко не разбирам как "манипулациите" пречат на човек, който винаги е прав и по дефолт печели, но за тая работа си има доктори...
                              Глупости,,,

Човек се плаши от това което не очаква.

Може разбира се да има и нов хай аз това го казах от преди сума време, това не ме бърка и няма да ме накара да си затворя късите по ниакакъв начин, най вероятно прсто ще ги увелича.

Кога си ме видял да се оправдавам? Кой ти каза че ми пречат манипулациите? Това че се възмущавам не означава че ми пречат.

Вие сте много интересни...аз ви казвах всичките си сделки даже и от колко съм влязъл и колко съм излязал..и ви казвах не пост фактум. Сега някой остана ли да не знае какво имам дълго? WYNN, Фанимей, Фредимак, Онкоген, Гилто и това е. И че съм къс на целия пазар, индекси, десетина компании и секторни индекси.
                              Ти мислиш че ако стане ню хай и аз ще тръгна да затварям на загуба ли бе...) Аз съм фундаменталист...)) Чакам да си ми излязат таргетите...

дали печеля или дали губя може да си направиш сметката...ако те влече.
                              Last edited by Iv_max; 10.05.2016, 16:47.

Коментар

• бе тоз манипулиран пазар старохотен. само така

Коментар

Working...
                                X