Ако златото се задържи към 1300 производителите ще направят добри печалби, как мислите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеФедът ще подкрепиЕй виж, мен вече ме подкрепиха. И Курода, и Фед-а, и другите палячовци
Панда, не е конспирация, факти са си. Конспирация щеше да е, ако имаше някакви съмнения. Сети се само 2011-2012 по времето на гръцките мелодрами кво се случваше в ден като днешния.Да не те връщам по назад, че това са все пак по пресни спомени.
Коментар
-
Федът ще подкрепи
Fed prepared to provide liquidity to other central banks
24 Jun 16 | 15:49 GMT
The US Federal Reserve said it is prepared to provide dollar liquidity to other central banks to stabilize markets after the UK's Brexit vote. The agency headed by Janet Yellen said it is "carefully monitoring developments" in conjunction with other central banks.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеБаси пародията. Хайде, моля ви, докарайте го до зелено да се посмеем всички заедно
Очаквах сутринта, че ще подскочи, ама свалиш викса от 27тази сутрин на 19, е просто патетично.
Като ви разправям тука от 2 години поне, че централните гадини купуват директно акции и е-минита на СиП, тука ми се развиваха 100 пъти теории, че не било тъй. Айде пък така да е, а??? Кво ще кажете? Късия ми викс от миналата седмица вече е на зелено, от над -50% тази сутрин. Късо до дупка на викса, докато кривата на фючърсите не се е обърналаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Баси пародията. Хайде, моля ви, докарайте го до зелено да се посмеем всички заедно
Очаквах сутринта, че ще подскочи, ама свалиш викса от 27тази сутрин на 19, е просто патетично.
Като ви разправям тука от 2 години поне, че централните гадини купуват директно акции и е-минита на СиП, тука ми се развиваха 100 пъти теории, че не било тъй. Айде пък така да е, а??? Кво ще кажете? Късия ми викс от миналата седмица вече е на зелено, от над -50% тази сутрин. Късо до дупка на викса, докато кривата на фючърсите не се е обърнала
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Не се коси, мишовото депо един ден ще го гепим на 50-60$ и той ще гледа така..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЧия икономическа логика
На ситито или нормалната икономическа логика
Искам една реална причина британия да в по добре в ес
Зададох този въпрос за кой път не знам и няма отговор
Също това ще струва и много пари на доскорошните ти партньори (бизнеси и държави), с които ще се надяваш да бъдат благосклонни да направите нови договорки.
Но вече като са те видели доколко държиш на старите си договорки, новите договорки ще включат нова по-висока рискова премия. Кредитния им рейтинг вече го намалиха.
Какъв му e проблема на кралството в ЕС?
Имигрантите? От европейски имигранти ли се оплакват или от разни други нации, може би тези които са колонизирали в миналото?
Аз харесвам една стара английска поговорка "Не поправяй туй, що работи".
Та въпроса е какво повече ще спечелят от това че излязат?
И също съм се чудил пък, за какво им е на някакви страни да се събират да преговарят и да правят европейски съюз?
Сега като минаха години на нисък растеж виждам следното обяснение: един(ствения) начин за растеж е да си осигуриш достъп до нови пазари - на клети народи, които не са виждали асфалт, ток, вода, телефон, телевизор, здравеопазване
да им продаваш тези неща. Ти ще им даваш кредити да ти купуват тези неща, те ще работят в твоите фирми и ще ти плащат кредитите - същите неща което си правил в своята страна, преди демографската криза да ти е ограничавала растежа.
Това според мен е идеята за донорството на пари срещу синхронизиране на законодателството.
Създаването на ЕС също мисля е имало мотивировка по отношението на конкуренцията на ниво континенти - т.е. че европа може би изостава спрямо америките и азия и затова се търси по-голяма интеграция.
Тези разногласия/разпад на ЕС може да направи някои трети страни авантюристично агресивни.
Може би вноската на кралството е твърде висока - първият който иска да излиза е донор а не реципиент. Да се пробва да се намалят вноските, и може би да се харчат за по-смислени неща.
Коментар
-
Eй, по дяволите, Равния пак се покри в 9 глуха, няма кой да каже на кои точно банки да акцентираме...
Както и да е, аз и без туй съм се насочил за по сигурно към EUFN етф-а, гледам го и той на примаркет над 15% пада и си флиртува с дъното на 15.8$
На тия нива 4.4% дивита киха, добре е за отваряне на позиция мисля.
Ма кат едно нищо и до 12 може стигне като 12-та година.
Ще си добавям пирамидално в такъв случай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩе ме съсипеш с аргументи Страшен си
Мисли сам бе човек
Това го знам преди теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩе ме съсипеш с аргументи Страшен си
Мисли сам бе човек
Коментар
-
Ще ме съсипеш с аргументи
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСамо един бърз коментар за Хоум Дипо. Номура явно следят какво правя и сега ъпгрейдват HD ;-)
Мисли сам бе човек
Това го знам преди теб
Коментар
-
Гърция номер 2
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеМи ей го на - вече искат да променят правилата:
https://petition.parliament.uk/petitions/131215
Искате ли мерки? Не искаме. Хайде нови избори ама тоя път директно мерки без да питаме
Няма да има щастлив край тази игра помнете ми думата
Коментар
Коментар