Радвам се ако някой печели от мои идеи - все едно кой какво казва това си е поемане на риск. И който поема риск си заслужава печалбата. Дразни ме обратното нещо, когато някой загуби или пък просто не се изкефи на моя идея и като почне след това да мрънка, да натяква или пък откровено да дразни. Все едно че съм го карал насила да прави или да не прави нещо. Специално в случая с рублата тези се издразниха че печеля като залагам срещу Русия, нямаха те самите нерви да играят по тази доста рискова сделка и глупостите още продължават.
Тук в темата за НИСЕ още не се случвало, но ако почна да казвам сделки и тук ще се случи. В темите за БФБ преди години чак някакви ми пишеха злобни лични а някакъв тип и заплашваше. Винаги има някой идиот на който все другите са ми виновни за собствените му избори.
И за това съм приел принципа никакви конкретни сделки, влизам в този форум за забавление, не да се изнервям.
Тук в темата за НИСЕ още не се случвало, но ако почна да казвам сделки и тук ще се случи. В темите за БФБ преди години чак някакви ми пишеха злобни лични а някакъв тип и заплашваше. Винаги има някой идиот на който все другите са ми виновни за собствените му избори.
И за това съм приел принципа никакви конкретни сделки, влизам в този форум за забавление, не да се изнервям.
Коментар