Първоначално изпратено от Kiro
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
Като нищо може да има.Както и да го съборят -60-70% .Други ,по-могъщи сили контролират този пазар.
Но логиката е ,че засега сме в корекция и щом сме в такава,до 5 месеца според статистическите данни от десетки години,трябва да видим нов връх.
Ако вече влезем в мечи пазар,под 20%,тогава е друго и вероятно тук ще рисуваме многогодишен връх,като може да го рисуват и 1година.
Последните балъци обаче като полки и киро смока,ще го разберат това.Чак когато купят върха и ще продадат и дъното, тогава.
Те американците паднаха 14% и качиха веднага 5%,и тея балъци помислиха че идва Апокалипсиса
В момента има ново надъхване на купувачи, голямо обратно купуване на акции, края на годината но другата година ще поддаде пазара. Ще видим до края на годината но все още не е време човек да е краен песимист
Успех!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение. Аз лично не вярвам да има нов връх на СП 500 в този цикъл но да видим
Но логиката е ,че засега сме в корекция и щом сме в такава,до 5 месеца според статистическите данни от десетки години,трябва да видим нов връх.
Ако вече влезем в мечи пазар,под 20%,тогава е друго и вероятно тук ще рисуваме многогодишен връх,като може да го рисуват и 1година.
Последните балъци обаче като полки и киро смока,ще го разберат това.Чак когато купят върха и продадат и дъното, тогава.
Те американците паднаха 14% и качиха веднага 5%,и тея балъци помислиха че идва АпокалипсисаLast edited by kurta007; 31.10.2018, 21:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
Тука си движим според графика.Консолидация в тесни граници 3-4-5 месеца или нови върхове Q1 2019
Да не си мисли някой ,че ще остават и най-големите шматки продали дъното като polki и киро смока,и помислили си че идва апокалипсиса ,да спечелят ?
Ще има лашкане напред назад да им вземат парите и след 2-3г може и да видим големия ПУК,но само и единствено когато всички тея дебили мислят за нови върхове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеЗа хората който могат да "четат" подобни неща.Затваряне днес под 2585 инвалидизира.
Да не си мисли някой ,че ще остават и най-големите шматки продали дъното като polki и киро смока,и помислили си че идва апокалипсиса ,да спечелят ?
Ще има лашкане напред назад да им вземат парите и след 2-3г може и да видим големия ПУК,но само и единствено когато всички тея дебили мислят за нови върхове.Last edited by kurta007; 31.10.2018, 18:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениепипи и миши . от къде тоя оптимизъм на насдака.
ааааааааааааааа от 6666 било ясно та чак до 6789
Пък и като стана дума за аверчетата ти еврейчетата - нали знаеш кое им е едно от любимите числа
Докараха ли го до 777, докараха го, и пак може, според зависи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеNasdaq 100 е вече надолу около 14% от върхът което за по малко от месец си е брутално.
другите лоши месеци за покупки през следващите 11 месеца, смятам, че знаете кои саfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениелошо лошо пипи и миши . а как купувахме сипа за 3000 защото с тръмп и без тръмп отивало на 3000. евала на такива трейдъри
Ето поста ми от 8 окт малко преди да ми чукнат стопа вечерта, следващите 2 дена и spxl + mtum се кешнаха.
Може да се върнеш и края на януари да провериш как се продава на върха 1-2 дена преди корекцията на рси над 80.
И кеша не е да е малко, може да видиш на 12 сеп малко преди да натоваря кафенце и шугър как споделям че посърбява...
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПетък шипа на tqqq замалко да ми забърше първия -15% стоп на 62.3, да видим тая седмица.
Понякога нарочно ти ги чукат, пък после гони михаля по баиря ( закон на мърфи) да си ги възстановяваш.
При spxl и моментума е по спокойно засега, макар там стоповете да са по плитки заради по слабата вола.
Аз за тебе се чудя де си от петилетка само на късо как издаянваш да не си фалирал още с тия бомби под дирника си.
Само 2 варианта има - или си на демо ( няма лошо, учи се,тренирай) или си гений, ма що ли не е много за верване това последното
ПС А сипчо почти ( без 2%) стигна 3те килца и все още има шанс да ги покори.
Както писах наскоро за мен до голяма степен това ще зависи и от междинните избори идната седмица.
Вържат ли му обаче ръцете на оранжевия - силно бих се усъмнил за нови върхове.
- 1 like
Коментар
-
Big swings Nasdaq 100 е вече надолу около 14% от върхът което за по малко от месец си е брутално. Да видим как ще го разиграят сценария но мисля че вървим към по дълъг низходящ тренд който ще продължи и 2019-та. Масово се влезе да се купува корекцията което засега се оказва грешна стратегия.
- 1 like
Коментар
-
М-да, това е най-яко напомпаната по изкуствен начин икономика за момента
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеthe situation in China! more than 45% of loans are bad says this chinese billionaire who for sure knows what happens behind the scenes
China's Double Economy (w/ Miles Kwok) | The Kyle Bass Interview
https://www.youtube.com/watch?v=5Fdsj46X84o
https://twitter.com/Jkylebass/status/1051256440353169408
Коментар
Коментар